Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo. Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít, pokud se ovšem dříve Belle a Washburn nezabijí navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

Zajija odpad!

všechny recenze uživatele

Klasický příklad vykrádačky! Tolik známého stejnojmenného francouzského snímku. Americký scénarista si nepůjčil pouze název filmu, ale i většina akce. Může se zdát že film se liší pouze v tom, že hlavní hrdina je žena Belle Williams (Queen Latifah) a její taxík není bílý peugeot. Ohodnocení odpadem je zde scela na místě! Jelikož krást se nemá. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Když se v Evropě natočí nějaká paráda (Taxi, REC, Nedotknutelní), tak si scénář do parády vezmou zasraní Američani a totálně ho domrdají. A nejen ten scénář. V tomhle filmu bylo špatně vlastně úplně všechno. Tu jednu půlhvězdičku dávám jenom za to, že jsem si u toho připomínal originál a usmíval se tomu, co Francouzi natočili dobře. 10% ()

Reklama

Borrtex odpad!

všechny recenze uživatele

Docela nechápu, proč byl tento film vlastně natočen? Vždyť je to neoriginální zkopírovaná, a hlavně velice zkažená verze, již známého, originálního Taxi (1998). Queen Latifah se dle mého vkusu na roli taxikářky absolutně vůbec nehodila. Nemám co dodat, velice nepovedené kopie bez nápadu. 15% ()

otík 

všechny recenze uživatele

Jde o americkou předělávku snad všech francouzských Taxi, ale po naprosto trapné Taxi 3 je tohle americké remake daleko příjemnější a musím přiznat, že ústřední dvojice je pro mě velkým a milým překvapením. Funguje jim to skvěle, mají dobré hlášky a dokáží diváka pobavit. Řemeslně to není zlé, jen zamrzí veškeré záběry z auta, které jsou naprosto technicky nedokonalé. Modelky jako záporačky není tak zlý počin, jen hodně připomínají Charlieho andílci. Jde tedy o slušnou a zábavnou komedii, na které mi jen strašně vadila úvodní scéna s kolem, která je přímo vykradená z Taxi 3. Ale co už asi tak měl Besson vymyslet na tohle provařené téma? ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Další příšernej film, který jsem měl možnost vidět o Vánocích!!...vůbec se mi nehce o tom psát!!..nezajímavé, nevtipné, málo akční...a to je dost na hovno, když se jedná o akční komedii!!!..nemyslim si , že francouzká série ( pouze 1. 2 díly ) je nějaký majstrštik, ale americké Taxi dostává ve všech směrech do kolen!!!..nejhorší jsou na filmu dialogy mezi Latifah-Fallon...máte chuť televizi roztřískat kladivem....ale když už jednou na to koukám, tak musim bejt tvrdej a nenechat se porazit šílným režisérem Timem Storym!!!..navíc máme dost dobrou telelvizi, byla by to škoda!!..v těhle případech opravdu nevim za co dávám jednu hvezdičku...za se musim opakovat, že jsou zřejmě horší filmy!!..20%!! Jednou větou: Dneska mě bolí strašně v krku a ještě píšu komentář na filmový peklo, snad ta kachna u babči mi napraví náladu!:) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Při promítání závěrečných titulků můžeme sledovat nepovedené scény. (Zix.)
  • Ingrid Vandebosch, jedna z lupičiek, je vydatá za Jeffa Gordona, ktorý mal vo filme malé cameo. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama