Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neměl zrovna šťastné dětství, a tak rád unikal do světa filmu. Sylvester Stallone v tomhle dokumentu vypráví, jak se vypracoval z outsidera v hollywoodskou legendu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (144)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Sly mluví o tom jak přežít... život. I když je to hodně špatný. To není vlastně nic nového, dělal to v Rockym i v Rambovi. Tady tomu dávají kontext jeho kamarádi, rodina i pár dalších. Dokumentu nechybí zajímavosti, které někdo zná a někdo ne. Že finální monolog z prvního Ramba - "Kde mám kurva nohy?" - psal Stallone jsem nevěděl. Je to zkratkovité, vyhýbá se to zásadním kontroverzním tématům, ale je to úderné a rychle to odsýpá. Dokument plný pochyb až filozofování. Má to i drobné dějové oblouky jako je odpouštění otci a stěhování se z domu. Koukalo se na to moc dobře. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Skvělý dokument o jednom z nejlepších herců Hollywoodu. Sly je akční ikona a spolu s Arnoldem Schwarzeneggerem a Brucem Willisem patří mezi TOP 3 akční herce vůbec. Sly nás celým dokumentem provází a vypráví nám svůj život. Pro mě bylo překvapením to, že Sly musel celé dětství a vlastně i celý život schytávat samé rány od svého otce. Ten ho mlátil hlava nehlava a dokonce i když bylo Slyovi 40 let a byl samý sval, tak si na něj otec dovolil. Ale dobrák Sly mu nic neudělal, protože ke svému otci choval úctu, i když to byl hajzl. Sylvester si svůj úspěch zasloužil, stvořil Rockyho, Ramba a další ikonické postavy. A z dokumentu je též patrné, že Sly to má v hlavně velmi dobře srovnané. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tak po Arniem došiel na radu aj Sly. Stallone je frajer, mám ho rád ako herca a aj preto som sa tešil na tento dokument. Bavilo ma to síce od začiatku až do konca, no čakal som viac informácii. 90 minút o takejto o sebe je veľmi malo, už pri Arnoldovi mi prišli málo tie tri diely a tu sme dostali ešte menej. Škoda. Každopádne pre fanúšikov, ktorý vyrastali na tejto ikone povinnosť vidieť. 90% - 5* ()

SniperG1 

všechny recenze uživatele

Stalloneho mám fakt rád jako herce a je to hlavně tím, že jsem na něm doslova vyrůstal ( Rocky, Rambo ...). Ale popravdě jsem o jeho životě nevěděl takřka nic a tenhle dokument mě dal spousty potřebných informací. Takže účel splněn. V dětství to byl pro mě hrdina na plátně, ale od teď je už Hrdinou jako člověk za to čím si prošel a co dokázal...80% ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Nie je to štandardný dokument, ktorý by poskytoval dokonalý prierez kariérou. Skôr je to Stalloneho spoveď, ktorá je zameraná na jeho disfunkčný vzťah z otcom. Boli vynechané mnohé momenty a témy, ale otec a jeho vplyv na Stalloneho život bol dostatočná téma, na ktorej tento dokument stál. Bolo to ponuré, často depresívne, ale aj plné odhodlania a nádeje. Ako obrovský fanúšik tohto akčného veterána som bol spokojný. 80% Netflix ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Píseň, která zní během závěrečných titulků, je „Come On Up to the House“ nazpívaná americkým písničkářem Tomem Waitsem. (sator)

Reklama

Reklama