Reklama

Reklama

Vedlejší produkt

(seriál)
  • Slovensko Vedľajší produkt
Trailer

Epizody(3)

Obsahy(1)

Může být s pomocí nelegálních metod odhalený vrah stíhán? A jsme si před spravedlností skutečně všichni rovni? Hlavní postavou je detektiv Josef (Tomáš Maštalír) z ostravského oddělení vražd, který je za použití nelegálních metod při dopadení brutálního vraha potrestán každoroční rutinní prověrkou nevyřešených vražd. Díky tomu objeví případ osmnáctileté Evy. Tu před dvaceti lety někdo uškrtil v jejím bytě. Do promlčení vraždy zbývá šestnáct dnů a Josef se je rozhodne využít. Jeho touha najít vraha mu nebrání použít metody, které jsou opět na hraně zákona. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

bourec 

všechny recenze uživatele

Co se týče rukopisu Bebjaka, je poznat na sto honů. Kvalitní režie, kamera, styl vyprávění. I příklon k realnýmu stylu kriminální práce má Bebjak už v malíčku. Já s tím prvním dílem byl jednoznačně mezi 4 až 5 hvězdicema. Bohužel ten druhej díl byl plnej vaty a pomalýho vyprávění. Takže mě napadlo, že to bude v poslední části jízda. Nakonec ale Bebjak. Dál nic, vzhledem k tomu, že je to moderní, tak..................?????????????!!!!!!!!!!!!! 50%. Mrzkejch. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Policejní rada Vacátko by hodně koukal, bez jakejch vychytávek se musel obejít, páč to vypadá, že současná kriminalistika by bez možností testů DNA a lokalizací telefonů byla úplně v hajzlu. Oceňuju své oblíbence Martina Hofmanna a Pavlu Beretovou a především aplauduju komediálním vstupům Alberta Čuby, ještě že ho ten covid pomohl objevit. A vůbec nemám problém s otevřeným koncem. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl krimi námrd na který jsem nebyl připraven. Česká televize zvedla rukavici od Voyo a hodila do placu mini krimi sérii, které snese opravdu ty nejlepší měřítka. Například při "zatýkání na chatě" jsem se musel kouknout, jestli je to opravdu český. Takhle řešenou kameru jsem ve statickém jednozáběrovém česku snad ještě neviděl. Hudba pěkně udávala celkovou náladu krimi příběhu. Vysoce profi a současně divácky napínavé až požíravé, to jo, to můžu, další prosím, šup. ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá minisérie, občas špatná (módní) kamera, vzhledem k začátku jsem čekal přece jen propracovanější konec a ne že z policajta udělají úplnýho blba. Asi to mělo sloužit k tomu, aby se divák dojmul a zaláteřil na nespravedlnost. Otevřené konce nesnáším, ale zde to takhle nevidím, za mě je to v pohodě. Neskutečně mě ovšem iritovala hudba, resp. to věčné vrzání. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Seriálů z Ostravy přibývá jak hub po dešti a co léta nešlo, jde najednou jako po másle. V jednu chvíli vysílala Čt tři série/seriály z našeho regionu naráz. Dost mě překvapilo, že hlavní případ je inspirován skutečnou událostí, škoda, že se o ní nedozvíme víc. Třídílná série je kvalitně obsazená a stejně řemeslně i natočená. Do poslední chvíle není jasné, jak to celé dopadne. Bohužel je to jen další příklad toho, jak justice obecně zkrátka ani v 21. století nemůže postihnout všechny, i kdyby stokrát chtěla. Stejně tak znovu a znovu vidíme, že oproti běžným kriminálkám, kde jde všechno a hned, je to v reálu úplně jinak. Policisté mají stále obtížnější práci s dokazováním a pomalu je zázrak, když pachatele dokážou usvědčit a zákony a pravidla jim v tom nebrání. Není to klišé, když se řekne, že pachatelé mají větší práva než oběti a vyšetřovatelé, kdyby leckdy měli postupovat pouze v zákonných mezích by možná objasnili menší počet zločinů. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (10)

  • Natáčelo se v Praze a Ostravě. (SONY_)
  • V minisérii Vedlejší produkt vystupuje celkem 43 postav. (Česká televize)
  • Na natáčení se průběžně podílelo zhruba 275 komparzistů. (Česká televize)

Reklama

Reklama