Reklama

Reklama

Představa o tobě, podle stejnojmenné oceňované moderní lovestory, se soustředí na čtyřicetiletou svobodnou matku Solène (Anne Hathaway), která si nečekaně začne se čtyřiadvacetiletým Hayesem Campbellem (Nicholas Galitzine), zpěvákem nejpopulárnější chlapecké kapely na světě jménem August Moon. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

No jo, klasická romantika, to už dneska v kině neuvidíte, tak musíte jedině na nějakou VOD a čas od času prostě orazit. On už je teda tenhle žánr dost ohranej, v podstatě nemá moc co nového nabídnout a proto se stejně člověk vrací k těm klasickám z devadesátek či přelomu století. Představ o tobě se určitě nestane žánrovou klasikou, je to spíš jen taková jednohudbka o "zakázané" lásce, kdy tuhle variaci jsme viděli už milionkrát a má úplně stejnej začátek, průběh i konec. Hathaway jako MILFka je supr, určitě by mohla být snem mnoha mladých mužů, takže tohle funguje na výbornou. Pokud od filmu očekáváte přesně to, co už jste mockrát viděli, tak budete spokojeni, pokud čekáte něco nového, tak tu nic nenajdete. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Romantizovaná verzia zajačika, ktoré si ulovila slobodná mamička, on slávny, ona s dieťaťom, ona sa vzpiera, on strašne chce, sú tu generačné problémy, ale všetko dopadne tak, ako si (hlavne) ženské publikum želá. Pretože film je na rozdiel od románu snom. Román má záver realistický, film chce pohladiť. Realita však v týchto prípadoch zvyčajne filmom nie je. Vie to potvrdiť aj taká Demi Moore. Na strane druhej je aj obmedzený druh a pri troche šťastia môže žena naraziť na slušného gerontofila. Napríklad Macrona. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

40 letá ženská co se rozvádí s bývalým jelikož má jinou jde s dcerou  na koncert klučičího boybandu tam se zamiluje do 24 letého člena skupiny . Následně s ním chodí a rozchází se poprvé  , protože jí vadí, že je na něho moc stará pak kvůli tomu, že on před ní někoho měl (nečekaně navíc ona měla taky manžela a i dítě a on jí to nevyčítal) a pak kvůli tomu, že je slavný a jí se to nelíbí (tak nečekaně ve filmu je to nejúspěšnější hudební  skupina a má novináře za prdelí pořád). Pak si řeknou, že si dají  pauzu a vrátí se k sobě za 5 let kdy ta dcera bude na vysoké a máme konec.  Je to naivní (žádná 40 letá ženská by nešla na takový koncert boybandu  a žádná puberťačka by tam nešla se svou matkou jelikož by se za ní styděla) blbé (diví se , že o ní píše na internetu bulvár) a dlouhé .  Navíc on není ani zajímavý hned po tom představení jde za ní do galerie řekne, že tomu nerozumí, ale , že vše chce (klasické chování milionářů) a ji to  nějakým způsobem rajcuje  (asi je úchylná) jinak tam narvaly i homosexuála (kvóty) a kecy o feminismu (sračka) . 40 procent za Anne ()

DeathTheKid 

všechny recenze uživatele

Naprosto neuvěřitelná premisa ještě v neuvěřitelnější formě. Celou tu reálnou neuvěřitelnost tu má na svědomí tak debilní scénář, až to není možné. No, je to námět knihy, tzn že kniha je stejně špatná, ne-li špatnější. Mezi hlavní buchtou a hlavním koblížkem to ale absolutně vůbec nejiskřilo, a mrtvý hlavní pár kompletně dorazila avsence humoru. To alespoň fungovalo u "Anyone but You". Oboje. A budu-li se chtít kouknout na milostný románek čtyřicetileté milfky, půjdu do filmografie Katherine Zeta Jones. Její film je alespoň příjemný. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Ten film sem docela slušně ignoroval. Nakonec kvůli Anne Hathaway shlédnuto. Nejlíp samosebou fungujou scény v první půlce filmu, kdy se poznávaj a mluvěj spolu. Ovšem scény s tou oplzlou hudbou, fanynkama trhajícíma si pohlavní orgány, a oplzlou kapelkou ve stylu New k........ block, ty byly jednoznačně za odpad. No a druhá půlka už mě vůbec nebavila. Filmu by slušelo spíš trošku úhyb do komedie, a jinej hlavní představitel. Pak možná za tři. Takhle jen dvě umolousaný hvězdičky. 30%. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (10)

  • Daniel (Reid Scott) koupí Izzy (Ella Rubin) v létě k sedmnáctým narozeninám auto, což je znamení, že umí řídit. Není jasné, proč ji později oba rodiče stále vozí do školy a vyzvedávají ze školy. (Johnny.ARN)
  • Fanoušci se domnívají, že Harry Styles byl inspirací pro romantický román „The Idea of You“, protože Hayes Campbell (Nicholas Galitzine) je mladý britský hudebník, který je zpěvákem fiktivní skupiny August Moon, podobně jako bývalý zpěvák One Direction. Styles a Campbell mají také podobný vkus na ženy, protože zpěvák písně „Watermelon Sugar“ chodil s Olivií Wilde, která je o deset let starší než on. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama