Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právníci John Beckwith a Jeremy Grey jsou nerozluční kamarádi s neobvyklým koníčkem. Pod falešnými jmény se jako dávní rodinní přátelé vtírají na cizí svatby, kde to vždy pořádně roztočí, dobře se nají, pobaví se a užijící si s pěknými dívkami. Všechno funguje a běží hladce na velké židovské svatbě, na ještě větší indické svatbě, na svatbě italské, irské, čínské i klasické americké. Osudnou se však kamarádům stane svatba Christiny, dcery ministra Clearyho. Zpočátku vše běží hladce a dvojice si vyhlédne sympatické družičky, nevěstiny sestry Claire a Glorii. Claire má však poněkud rázného přítele Sacka, což situaci komplikuje Johnovi. Jeremy se sice na pláži pomiluje s Glorií, ale ministr Jeremymu oznámí, že dohlédne, aby Gloria nebyla jen dalším jeho skalpem. Když chce vyděšený Jeremy zmizet, přiměje ho John zůstat, protože se mezitím zamiloval do Claire. A naštvaný Sack odhalí jejich pravou identitu a hloupý koníček... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (668)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Owen Wilson a Vince Vaughn patří k mým nejoblíbenějším komikům z Frat Packu a tady mě opět přesvědčili, že jsou opravdu vynikající komici. Tahle komedie je totiž velice vtipná a ani na chvilku jsem se nenudil. Hlavní dvojice se bezvadně doplňuje a ještě jim do toho přihrává roztomilá Rachel McAdams, milý otčín Christopher Walken a na skok se zde staví i Will Ferrel. No řekněte, co víc si od bezva komedie přát. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Od chlapců z Frat Packu bych čekal s takhle slibným námětem větší pecku, záchvaty smíchu byly menší než u Zoolandera nebo Vbíjené, ale důležité je, že byly:) Některé scény mi sice silně připomínaly jistý film o falšném vrchním, ale přesto nechybí spousta originálních nápadů a dokonale vypiontovaných vtípků. Wilson s Vaughnem jsou dobří a jako parťáci sï vystačí bohatě i bez bena stillera. Rachel McAdams ukazuje, že je by do 5 let mohla být hollywooodskou star číslo 1 a nakonec přijde i Will Ferrel, který přidá k dobru velmi vypečenou scénku ("Matko, sekanou!") Śkoda jen, že ke konci je víc romantiky než srandy. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Zajímavý, bavil jsem se dobře a přitom jsem se nesmál. Jen ten závěr si mohli odpustit, ale neodpustili a tak jsem si já neodpustil poznámku k závěru i když jsem si jí klidně mohl odpustit. Vysoko hodnotím radu, že nejlehčí je balit holky na pohřbech, nechal jsem si okamžitě vyject zítřejší program pražského olšanského krematoria a je tam na programu pohřeb předáka gay iniciativy. Už se nemůžu dočkat zítřka a jen si tak pro sebe tipuji kolik mi tenhle pohřeb vynese holek . ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda Owena Wilsona a příliš ani Vince Vaughna. Jejich společná přítomnost na filmovém plakátu mě spíše odrazuje. Usoudila jsem však, že bych neměla být tolik zaujatá vůči jejich osobám a když dávali v TV populární komedii Nesvatbovi, odhodlala jsem se k jejímu zhlédnutí. Musím říci, že rozhodně nelituji. Pobavila jsem se a myslím, že jde o povedený film. Ústřední dvojici doplňuje jako nádherně rozkvetlá květina okouzlující Rachel McAdams. Bradley Cooper, jehož si pamatuji především z Půlnočního vlaku, kde se mi velmi líbil, zde zastával postavu uhlazeného a nesmírně protivného frajírka, kterého jsem chvílemi měla chuť vyliskat:) Jane Seymour se předvedla jako vyzývavá svůdnice, tedy charakterově na míle vzdálená, pro mě snad nejznámější své postavě, doktorce Quinnové. Jedna z nejlepších scén pro mě byla, kdy rozohněná (nebo spíše rozhoněná?:) Isla Fisher pod stolem zpracovávala nebohého Vince Vaughna. "Nelíbím se mu, vidíš, jak se na mě dívá? Určitě ví, že nemám v pořádku daně." ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Trvalo mi asi jednu minutu, než jsem přišel na to, že oba dva hlavní hrdinové příběhu jsou mi krajně nesympatičtí a humor mě nebude oslovovat. Asi tak z 10 % proto, že už jsem přece jen trochu starší generace než teenageři, kterým je primárně film určený. Z 90 % pak proto, že nemá potřebnou úroveň. Rozumím tomu, že tenhle typ romantické komedie pracuje s úplně jinými nástroji než oskarové drama, ale čeho je moc, toho je příliš. Pokleslá romantika, trapný humor a především neuvěřitelně laciná moralitka. Moc hezky to napsal Radek99, víc už se k tomu dodat nedá a vlastně to u tak špatného filmu ani není zapotřebí. Že tohle vydělalo 200 milionů dolarů jen ve Státech? Budu si muset speciálně u komedií dát pozor na komerčně úspěšné kousky. U komedií je rozdíl mezi mým vkusem a tzv. masovým divákem někdy docela bolestný... Dlouho jsem přemýšlel, jestli najdu něco, co by opravňovalo dát aspoň jednu osamocenou hvězdičku, a Rachel McAdams mě přesvědčila, že jeden důvod se přece jen u Nesvatbových najde. Celkový dojem: 20 %. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (21)

  • Rachel McAdams (Claire Cleary) v rámci příprav na svojí roli prošla kapitánskými zkouškami. To se pak hodilo celému štábu, když herečka dokázala během bouřky dostat loď k pevnině. (don corleone)
  • Jane Seymour (Kathleen Cleary) byla pozvána na casting na svou roli třikrát a porazila v něm mnoho žen ve věku mezi 50 a 60 let, které se o roli také ucházely. (ČSFD)
  • Isla Fisher (Gloria Cleary) měla pro nahé scény dublérku. Producenti po ní chtěli, aby byla nahá v pěti scénách, ale přemluvili ji pouze k tomu, aby se svlékla v jedné scéně. Fisher prohlásila, že pro ženy je těžké být vtipné, když diváci vidí jejich prsa, a domnívala se, že by její nahé vystupování ohrozilo komediální kvalitu jejího výkonu. Producenti s tím nesouhlasili a považovali nahotu za nezbytnou pro děj. (Duoscop)

Související novinky

Will Ferrell si zazpívá

Will Ferrell si zazpívá

08.03.2019

Zhruba před rokem se objevila zpráva, že herec a komik Will Ferrell (Holmes & Watson, Táta je doma) chystá pro Netflix novou komedii o pěvecké soutěži Eurovize. No a teď se zdá, že se film… (více)

Soudce Downey Jr. a jeho lotrovský fotr

Soudce Downey Jr. a jeho lotrovský fotr

24.03.2013

„Komediální drama" The Judge, kterým se vrací na scénu režisér Nesvatbových a Rytířů ze Šanghaje David Dobkin, už loni v dubnu získalo do hlavní role Roberta Downeye Jr. Téměř po roce začíná projekt… (více)

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Will Smith na lovu strašidel

Will Smith na lovu strašidel

19.02.2009

Už koncem roku 2007 se mluvilo o rodinné hororové komedii Monster Hunter, k níž napsali scénář Robert Baird a Daniel Gerson (Auta, Příšerky s.r.o.) a jejíž hrdinou bude dětský psycholog s neobvyklým… (více)

Reklama

Reklama