Reklama

Reklama

Lovci duchů

(seriál)
  • USA Supernatural (více)
Trailer 5
Horor / Drama / Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Komedie
USA, (2005–2020), 247 h 25 min (Minutáž: 29–60 min)

Tvůrci:

Eric Kripke

Režie:

Kim Manners, Robert Singer, David Nutter, J. Miller Tobin, Mike Rohl (více)

Předloha:

John Shiban (kniha)

Hrají:

Jared Padalecki, Jensen Ackles, Jim Beaver, Jeffrey Dean Morgan, Katie Cassidy, Sterling K. Brown, Misha Collins, Genevieve Padalecki, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(15) / Epizody(327)

Když byli Sam a Dean Winchesterovi chlapci, přišli o matku kvůli záhadné a démonické nadpřirozené síle. Jejich otec z nich proto vychoval vojáky. (HBO Max)

Videa (144)

Trailer 5

Recenze (550)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Se Stargate jsem vyrůstal, se Supernatural dospěl. Patnáct let je zatraceně dlouhá doba na jeden seriál. A i když ten core příběhový Supernatural skončil na konci 5. série a poté se jelo 10 let na volnoběh, byly to postavy, malé příběhy a celková rodinná atmosféra linoucí se celým seriálem, co mě u Supernatural udrželo až do konce. A i když to mnohdy drhlo, vykrádalo sebe sama a v poslední i sérii už ani pořádně nectilo lore a nastavenou původní logiku svého fikčního světa, měl Supernatural až do konce to něco, co má jen málokterý seriál. To něco, k čemu jsem se každým rokem s chutí vracel a nechtěl, aby to někdy skončilo. Po finální sérii nicméně musím uznat, že již bylo načase, protože na ní bylo poprvé skutečně cítit, že už tvůrci neví, co dál vyprávět a zatímco epizodické zápletky i přes svou repetitivnost byly díky tvůrčímu týmu stále svěží, mytologii již jednoduše nebylo kam dál vést. Finální zbytečně doslovný a emoce ždímající epilog v podobě epizody "Carry On" snáším jen hodně rozpačitě. Za mě ten pravý Supernatural skončil o díl dřív - přesně tam, kde měl. ()

phoebess 

všechny recenze uživatele

Skvělý hororový seriál, který sem si oblíbila během pár dílů, ale co mi to teď v té poslední sérii (6., momentálně 10. díl) dělají? Ten typický humor a promyšlený děj, se během pár dílů naprosto vytratili! Připadá mi, že spíš scénáristi zkouší, co fanoušci vydrží, než je to doopravdy přestane bavit. :( Seriál měl skončit s pátou sérií, která měla perfektní zakončení. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Eric Kripke | Hudba: Jay Gruska, Christopher Lennertz | Produkcia: Eric Kripke, McG, David Nutter, Rober Singer, Kim Manners, Sera Gamble | Distribúcia: The WB, The CW | Štúdio: Kripke Enterprises, Warner Bros. Television, Wonderland Sound and Vision || Aj keď Supernatural svojim dejom možno neohúri, svojou atmosférou trošičku určite podmaní. Mysteriózne a hororové prvky fungujú na jedničku, i vďaka skvelému soundtracku. Triky sú na seriál viac než obstojné, takže ja si hovorím: Prečo nie? ()

T2

všechny recenze uživatele

__Supernatural: kompletná 1.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $5,264,942 //počet predaných kusov 150,376║ __Supernatural: kompletná 3.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $7,041,828 //počet predaných kusov 180,606║ __Supernatural: kompletná 4.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $15,228,057 //počet predaných kusov 471,591 ║ __Supernatural: kompletná 5.sezóna▐ Tržby za predaj DVD v USA $9,454,799 //počet predaných kusov 248,876 ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Production Companies: Kripke Enterprises, Warner Bros. Television, Wonderland Sound and Vision, Supernatural Films // Hneď po prvom videnom dieli som vedel, že zo Supernatural pôjdem až do posledného diela. Som spokojný s tým, aký seriál je a nemenil by som ho, pre mňa je najlepší z mysteriózne-hororového žánru. ()

Galerie (3 819)

Zajímavosti (2 237)

  • V 7. sérii má Meg (Rachel Miner) očividně oteklý obličej. To kvůli lékům, které musela Rachel Miner brát kvůli zranění zad, které se ji přihodilo při natáčení 10. epizody 6. série "Spoutaný žár". (GreatestFan)
  • Ve 3. epizodě 7. série "The Girl Next Door" je rasa Kicune popsána jako humanoid s liščíma očima a drápama, který se živí lidskými mozky. Ve skutečné japonské mytologii je však popsána úplně odlišně. Ve zkratce se dá popsat jako mystická liška se schopností měnit se v člověka, která oplývá magickou mocí a ocasy, ze kterých například šlehá oheň. Jinak má rozmanitou/nejistou povahu. Někdy je totiž popisována jako ochránce/milenec lidí nebo jako mazaný podvodník. Obvykle se udává, že její lidská podoba je téměř výlučně ženského pohlaví. (GreatestFan)

Související novinky

Lovci duchů se dočkají prequelu

Lovci duchů se dočkají prequelu

25.06.2021

Populární seriál Lovci duchů v originále pojmenovaný Supernatural se dočká prequelové série s názvem The Winchesters. Herec Jensen Ackles, jedna z hvězd původního seriálu, pak nový projekt zastřeší… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama