foto

Rachel Miner

  • nar. 29.7.1980 (37 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodila se v New Yorku, 29. července 1980 a dorostla do výšky 163 cm. Údajně chtěla být herečkou už od svých dvou let. V osmi letech doopravdy začala pracovat v herectví a rok později už měla agenta. Ve svých deseti letech hrála ve filmu ALICE od Woodyho Allena. Objevila se v seriálu U NÁS VE SPRINGFIELDU, kde hrála pět let a vyneslo jí to 3x Young Artist Award a nominaci na Emmy.

K povolání herečky byla předurčena, narodila se totiž do filmové rodiny. Její otec Peter Miner je Emmy ověnčený režisér a její matka je spisovatelka. Její prarodiče byli producent/režisér Worthington Miner a herečka Frances Fuller. Dokonce i její bratr Peter se pohyboval v této branži. Aby toho nebylo málo tak má tři nevlastní bratry a jednu sestru, z nichž všichni našli svou práci u filmu, televize nebo divadla.

Dosáhla i velice zajímavých rolí v divadle. Je vegetariánka, jak sama říká od nepaměti. V roce 1998 (ve svých 17-ti letech) si vzala Macaulaye Culkina. Bohužel o dva roky později se rozvedli. Poslední dobou žije jak v New Yorku, tak i L.A.

Ukázala se jako host v seriálech SBĚRATELÉ KOSTÍ a SEX VE MĚSTĚ. V roce 2007 získala pro naše publikum zatím asi nejvýznamnější roli. Hrála sekretářku v seriálu CALIFORNICATION. Ve filmu se jí dařilo, nejdříve v roce 2006 hrála ve filmu ČERNÁ DAHLIA. A potom v roce 2008 ulovila roli ve třetím pokračování OSUDOVÉHO DOTEKU s podnázvem REVELATIONS.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2014 Elwood
2013 East of Acadia
Frank the Bastard
2012 In Their Skin
2011 Kříž
Life of Lemon
51
2010 Láska a nedůvěra
2009 The Butterfly Effect 3: Revelations
2008 Hide
2007 Kult
Memory Thief, The
The Blue Hour
The Still Life
Zuby nehty
2006 Černá Dahlia
Fatwa
Onion Underwater
Penny se bojí
Thanks to Gravity
2005 Circadian Rhythm
Guy in Row Five
Little Athens
Man of God
2004 Ztracený ráj
2001 Šikana
1999 Král Joe
1997 Henry Fool
1995 Orphan Trains, The
1990 Alice
Shining Time Station Christmas: 'Tis a Gift (TV film)

TV seriály

2013 Lovci duchů (TV seriál)
Goodbye Stranger (S08E17)
2012 Zákon gangu (TV seriál)
Authority Vested (S05E02)
Sovereign (S05E01)
Lovci duchů (TV seriál)
Survival of the Fittest (S07E23)
Reading is Fundamental (S07E21)
The Born-Again Identity (S07E17)
2011 Zákon gangu (TV seriál)
With an X (S04E06)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Dnes udělám (S06E15)
2010 Čmuchalové (TV seriál)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Caged Heat (S06E10)
Odložené případy (TV seriál)
Dvě svatby (S07E15)
2009 Online Gamer, The (TV seriál)
Psycho Girlfriend (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Krvavé květiny (S02E11)
Lovci duchů (TV seriál)
Abandon All Hope (S05E10)
Sympathy for the Devil (S05E01)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Zdánlivá vina (S07E15)
2008 Podstata strachu (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
Californication (TV seriál)
Blues všedního dne (S02E11)
Slasti a strasti (S02E06)
Velký Ashby (S02E02)
další epizody (6)
2007 Army Wives (TV seriál)
Californication (TV seriál)
Holky - přerušení (S01E07)
Po absintu je srdce něžnější (S01E06)
LOL (S01E05)
další epizody (6)
2005 Medium (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Dívka v lednici (S01E08)
2004 NY-LON (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
1996 Akta X (TV seriál)
Průbojný (S03E17)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2008 No Subtitles Necessary: Laszlo & Vilmos
1988 American Experience (TV seriál)

TV pořady

1995 The 22nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace