Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vesmír. Nekonečná prázdnota. Muži v bílém útočí, prezidenti jsou dva a v beztížném stavu si těžko odskočíte na velkou potřebu. Toto jsou cesty Leslieho Nielsena do míst, kam humor dosud nevkročil...
Svět se řítí do zkázy. Americký prezident ve skutečnosti není prezident, ale jeho klon, který chystá invazi mimozemšťanů. Originální prezident je uvězněn na měsíční základně, odkud musí být zachráněn. Do akce je vyslán neohrožený (ale naprosto tupý) agent Richard "Dick" Dix, který nasedá do raketoplánu a vydává se na měsíční základnu, mezi ufony, šílené genetiky a zkorumpované policisty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Minimum humoru, vysoká koncentrácia trapošenia a nudy! Leslie Nielsen ide na mesiac zachrániť prezidenta, popritom niečo zdemoluje, hádže ksichty a vrcholom filmu je Pavarotti so strelou v zadku. Okrem Leslieho sa tu pitvorí aj Ezio greggio ako majster prevlekov, ale aj keď sa obaja idú od snahy pretrhnúť v páse, podarený vtip nie a nie vydolovať. Suchý scenár jednoducho nepreštia. Škoda. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Ujetá parodie na filmy 2010: VESMÍRNÁ ODYSSEA a TOTAL RECALL, která je velice podobná BLÁZNIVÉ STŘELE, a to nejen tím, že tam hraje Leslie Nielsen. Není to nic extra, jak to už u takových filmů bývá, ale za jedno shlédnutí to stojí. Určitě tak nízké hodnocení neodpovídá filmu. [6916. hodnocení, 226. komentář, 29%, 563. nejhorší film] ()

Reklama

DonArian odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou večer jsem přemýšlel na co se mám kouknout. Jak jsem se tak rozhodoval řekl jsem si že si pustím nějakou komedii. Jelikož Leslieho Nielsena mám rád rozhodl jsem si pustit tenhle film a ignorovat hodnocení které tenhle film posunulo na 171. nejhorší místo. A to byla ta osudová chyba... Po 20 minutách absolutního znechucení jsem tenhle hrozný odpad vypnul....ani jeden jediný záblesk vtipu! Strašné umělohmotné kostýmy ufonů byl jeden z mnoha důvod...takže v žádném případě si tenhle film nepouštějte protože něco tak hrozného jsem ještě neviděl! ()

Arach.No odpad!

všechny recenze uživatele

Dokonalý výsměch všem Nielsenovým komediím. Kam dal při točení tohoto braku rozum, to nepochopím. Narozdíl od jeho ostatních filmů jsem se u tohohle ani jednou nezasmál. Ještě ke všemu stopáž 100 minut je opravdu neúnosná. Popravdě při takovéto koncentraci gagů by to byla nuda i kdyby to bylo dlouhé, jako průměrný večerníček. ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Vďaka autorom tejto „komédie“ som dostal šancu pričuchnúť k naozajstnému dnu filmovej zábavy. Film je preplnený plejádou hercov tak beštiálne zlých, že by nemohli ani predávať koberce v Tescu. Leslie Nielsen, ktorý kedysi dokázal byť naozaj vtipný, dnes vo svojich pokusoch o vtipnosť dosahuje až luďkosobotovskú úroveň. Je už asi skrátka príliš starý a jeho opičky mi dnes prídu rovnako zábavné ako keby som mal v televízii sledovať program s Ivanom Vojtekom sústreďujúci sa na makrobiotickú stravu. Čo ale kazia mizerní herci, by mohol teoreticky podržať kvalitný scenár. Bohužiaľ scenár filmu a vtipy v ňom pôsobí ako mnohokrát vyprané tričko s fotkou Karla Gotta – nudne a vyžmýkano. Film sa síce snaží rozosmiať čo mu sily stačia, ale jednotlivé scénky sú také trápne, že by sa na nich nezasmial ani Oliver Andrásy. Skrátka je to špina. Niečo by mohla zachrániť výprava a réžia, ale zázrak sa pochopiteľne nekoná a nekonečná nuda spolu s papundeklovými kulisami je to, čo sa vám s charizmou Pavla Ruska drzo vysmeje do ksichtu. Jednoducho sa pre dobré komédie s Lesliem Nielsenom asi budeme musieť obracať smerom k zaprášeným kazetám s nahratými Bláznivými Strelami. Takéto kúsky totiž človeka pripravia iba o čas. Na záver ešte treba pochváliť distribútora za „vtipný“ názov. P.S.: Jedna hviezdička za Ophéliu Winter a jeden obstojný vtip. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Keď Dix (Leslie Nielsen) zašpiní Prattovi (Peter Egan) tvár a oblečenie zmesou peny a modrej farby, v nasledujúcich scénach sa toto zašpinenie mení. V niektorých záberoch má napríklad oči čisté, zatiaľ čo v iných ich má tiež zašpinené. (ČSFD)
  • Rozpočet 26 000 000 amerických dolarů. (Čiban)
  • Postavy prezidenta a jeho manželky parodujú Billa a Hillary Clintonových. V jednej scéne prezident urobí narážku na intímnu aféru Clintona, ktorá sa odohrala dva roky pred natočením filmu. (ČSFD)

Reklama

Reklama