Reklama

Reklama

Když se přerostlý psí puberťák Marmaduk přestěhuje se svou rodinou do nového domova, brzy poznává, že sem příliš nepasuje. Najít se svou extrémní velikostí čtyřnohé přátele není úplně snadné. Naštěstí však má nejlepšího kámoše, kocoura Carlose, který mu hlídá záda. V psím parku se Marmaduk seznamuje s čistokrevnými psy, kterým šéfuje bojový pes Bosco. Marmadukovi ihned padne do oka krásná fenka Jezabel, díky čemuž ho Bosco začne nenávidět. Aby Marmaduk zapadl mezi psí kamarády, když jeho rodina odjede na víkend pryč, doga uspořádá doma mejdan. Ten ale skončí špatně - Marmaduk je ponížen kvůli svému přátelství s kocourem. Po návratu domů ho navíc rodina kvůli nepořádku vyhodí na zahradu do deště, a tak Marmaduk odchází neznámo kam. Všichni ho druhý den hledají a nalézají ho v centru města, kde právě došlo k havárii vody. Jeho psí kamarádka Mazie mizí ve vzniklé díře naplněné blátivou vodou a Marmaduk se vrhne ji zachránit. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (124)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Typická infantilní rodinná komedie s mluvícími zvjerřátky, která donutí každého otylého honibrka s lahváčem v ruce pičovat do stratosfér o dementních scénářích a podobně.Člověk s rodinnou, bez komplexu méněcenosti a normálním, logickým uvažováním vpálí téhle natvrdlé veselé taškařici 3* kulaťoučký, za 85 minut děckého mlčení a smíchu.60%. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Pozeral som to s dcérkou cca mesiac dozadu a veru musím povedať, že to nebolo tak slabé, ako som očakával. Jasné, že to bolo všetko nasilu, ale viezlo sa to na podobnej vlne ako séria Ako mačky a psy, takže sa to dcérke páčilo a ja som moc nenadával. Jasné, že je to rozprávka, jasné, že to ide podľa obohratej šablóny, ale jasné, že je to pre deti, tak predsa neočakávame kvôli tomu oscarovú drámu a dialógy. ()

Reklama

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Dítě nemám, ani jsem žádný nehlídala, když jsme se na to dívala, tak vážně nechápu, jak se to ke mě dostalo.. záhada. ;) Pro děti to asi musí být pecka a já jsem se taky upřímně zasmála, když tam představovali jednoho psíka (jezevčíka) jako Pana Rozinku :D a ještě kocour má dobrý hlášky... no ale jinak je to skutečně film pro rodinu s dětmi. PS: a je tam australáček.. a ty já naprosto zbožňuji! Doufám, že už brzy budu takového psíčka mít :)) ()

FEAR99 

všechny recenze uživatele

Přistupoval jsek k Marmadukovi jako k filmu, který si dobré hodnocení odnést prostě nemůže. Začalo to na imdb a postupem času i zde na csfd, kde Marmaduk okupuje průměrné až podprůměrné hodnocení. Ale proč až tak špatné? Jistě, Marmaduk není žádný zázrak. Ale odpady na imdb i csfd jsou více než scestné. Čekal jsem větší průser. Marmaduk mě totiž na daný žánr pobavil a na rovinu – líbil se mi. Z tohoto žánru jsem už dlouho neviděl něco tak dobrého, vtipného jako je Marmaduk. A co přesně mě zaujalo? Za 1) Povedl se originální dabing. Owen Wilson, Kiefer Sutherland a další dabéři jsou zárukou kvality. Za 2) Není to vůbec špatně natočený! Za 3) Zvířecí hrdinové včetně Marmaduka nebo jeho kočičího kámoša mi byli sympatičtí. A za 4) I přes jakkoli předvídatelný děj, klasický happyendový konec a všelijaké nástrahy, který daný žánr představuje, jsem se bavil i v méně vydařených momentech. Marmaduk má své chyby a nebudu zastírat, že jich není zrovna málo. Ale jako letní podívaná to funguje dobře a jako odpočinkový film ještě líp. Že je to spíš pro děti je snad všem jasné. A proto oceňuji, že jsem se pobavil i já. AKTUALIZACE: Po týdnu snižuju na 3*. Marmadukovi budou lepší 3* slušet víc, než slabší 4*. ()

Marek.Skalka 

všechny recenze uživatele

Film pro celou rodinu. Tak ho chápu a jako takový splnil očekávání. Mimochodem jestli si snad někdo myslel, že vést poučné debaty o tom, jestli pes dovede mluvit, a pak to tomu filmu vyčítat... někdo takový by se měl nad sebou zamyslet. Nebýt tam těch tanečních scén (byť krátkých), dal bych klidně pět hvězd. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • V Andersonově komiksové předloze Marmaduk nikdy nemluvil. (Karlos80)
  • Ron Perlman byl původně obsazen do role Chupadogry, ale z neznámých důvodů jej nahradil Sam Elliott. (Karlos80)
  • Film se natáčel v Huntington Beach a v Santa Claritě v Kalifotnii v USA a ve Vancouveru v Britské Kolumbii. (rafix)

Reklama

Reklama