Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Originální komedie o kaskadérovi Mikovi (J.-P. Belmondo), jenž se dostane do tíživé finanční situace. Navíc se jeho snoubenka (R. Welch) právě urazila a hodná se naschvál raději provdat za postaršího hraběte. A aby toho nebylo málo, musí se Mike vypořádat ještě se zženštilým hercem Bruno Ferrarim (J.-P. Belmondo), kterého má zastupovat. Jean Paul Belmondo září ve fenomenální dvojroli a celé řadě nezapomenutelných scén! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (536)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kdybych byl chlap, co jsem býval, přeskočil bych zeď a znásilnil ji jako v Carpentras." Mike Gaucher a Bruno Ferrari jsou jedněmi z nejvtipnějších postav, které kdy Belmondo vytvořilo. Ono samozřejmě zaválelo v nejednom filmu, ale tenhle opičák, který si ještě nevykouřil svou poslední cigaretku, protože mu sociálka nevyplatila dávky na jeho neexistující rodinu, je prostě dokonalý. A když se do smršti vtipů zamotá neskutečná krása Raquel Welch a jemně se to promíchá, tak je teoreticky možné vytvořit dokonale zábavný film. A tím Zvíře rozhodně je. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Ještě nikdy se mi nestalo, abych francouzskou komedii dokoukával natřikrát. Zaplaťpánbůh, právě ta poslední třetina "Zvíře" zachránila před "potupnými" třemi hvězdičkami. Ta už konečně měla pořádný spád a koneckonců vše, co na francouzské komedii tak miluju. Ale do té doby teda zoufale nevyvážené ... no fuj! :) Teda ... Raquel fuj rozhodně nebyla, ten její dekolt ... páni, fakt že jo! :)) ()

Reklama

sud 

všechny recenze uživatele

"Zvíře" jsem viděl poprvé (a na dlouhou dobu naposledy) jako dítě. Tehdy mě, neznaje název filmu, úplně odrovnaly scény s opicí. Dlouho jsem se po tomto filmu sháněl (mezitím se od známých dozvěděl jeho název), pídil všemi směry, až jsem jednoho dne na internetu narazil na jakousi stránku o filmech - ČSFD. Ano, vážně, "Zvíře" je film, jehož profil jsem si zde prohlížel jako svůj první. A nejen kvůli tomu jej mám tolik rád! Spíš i protože je vynikající, ztřeštěný a v každém momentu okuzlující a zábavný. Jean - Paul Belmondo (s výtečným dabingem Jiřího Krampola) v titulní roli přesně tak, jak ho máme nejradši. Okouzlující je rovněž tehdejší sexsymbol Raquel Welchová (v těch mokrých šatech je neskutečně nádherná) a hudba Vladimíra Cosmy, která jen tak z hlavy nevymizí. A při všech scénách s opicí se dodnes nemohu udržet :-). Osvěžující oddechovka made in France. 100%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Francúzky herec Jean-Paul Belmondo je dnes už len starý páprda, ktorý je jednou nohou v hrobe. Ale svojho času bol hviezda prvej triedy. Idol žien. Neodolateľný macho. Komédia, z filmárskeho prostredia, "Zviera" mu bola napísaná priamo na telo. Zahral si tu zaujímavú dvojúlohu. Nezodpovedného kaskadéra Mike Guachera a teplého, talianskeho herca Bruna Ferrari. V jednoduchom, mierne infantilnom príbehu, mu robila partnerku dobre stavaná Raquel Welchová. *** ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Zidiho bažantskú sériu crazy komédií som nijako zvlášť neobľuboval, pretože bola na môj vkus príliš crazy, a to často za každú cenu. Zviera je z inej kategórie. Je to ohňostroj nápadov, gagov a vtipu, ktorý iba zriedkakedy prekročí hranice vkusu a nezabŕda do trápností. Belmondo sa predstavuje v jednej zo svojich najlepších komediálnych úloh a v teplejšej časti dvojúlohy je nezabudnuteľný. Raquel Welch neostala nič dlžná svojej povesti a v tomto filme je naozaj očarujúca. Nie je veľa 35-ročných filmov, na ktorých sa dá spoľahlivo zabaviť aj dnes. Toto je jeden z nich. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (33)

  • Když italský režisér naposledy posílá Mikea Gauchera (Jean Paul Belmondo) spadnout ze schodů, unavený Mike při chůzi spadne a roztrhne si pravou nohavici u kolene. V dalším záběru má už ale kalhoty bez díry. (MatyasF)
  • V epizodních rolích se v úvodu filmu objevují francouzský zpěvák Johnny Hallyday a britská herečka a modelka Jane Birkin. Oba ve filmu hrají sami sebe. (SeanBean)

Související novinky

Zemřela herečka Raquel Welch

Zemřela herečka Raquel Welch

15.02.2023

Ve věku dvaaosmdesáti let zemřela v kalifornském Los Angeles po krátké nemoci americká herečka, modelka a sexsymbol přelomu šedesátých a sedmdesátých let minulého století, Raquel Welch. Smutnou… (více)

Zemřel Jean-Paul Belmondo

Zemřel Jean-Paul Belmondo

06.09.2021

Přichází smutné zprávy z Francie. Svět filmu dnes přišel o jednu z velkých hereckých ikon, ve věku 88 let totiž v Paříži zemřel oblíbený francouzský herec a producent, charismatický Jean-Paul… (více)

Reklama

Reklama