Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

VOD (1)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (856)

radomiil 

všechny recenze uživatele

Zavedené relace jako PÁRTYanebBlázni se spouštěčem+Ptačí perspektiva+Co by nikdy neřekl+Fotoalbum+Dva v tom+Reklamace i Čelovka aj. s vlastně celým formátem vysílání,nemají touto sestavou sebemenší chybku apropó výjimečně/poctivě/ podaný CZ humor k opravdovému zasmání,jemuž max. lze vytknout zbytečně častěji projevované vulgarismy pokročilých dílů "druhu vole" od veskrze Géňi,které bych tedy osobně vypípával nebo uváděl v omezené míře:-)ale jinak hustý! ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Teď si tak trošku naházím exkrementy na vlastní hrob, ale - mě to vcelku baví (ten pořad myslím). A to se tam pohybuje řada protagonistů, z nichž mi je většina relativně nesympatická....vtipnost jednotlivých improvizací závisí na konkrétním typu ,,hry", na složení ansáblu a na tom, má-li Genzer zrovna krámy. Tento slovenský export patří do poměrně úzkého okruhu televizních výpotků, které jsem schopen sledovat s mojí sekernickou půlkou. Čtyři punkty za ony pondělní chvilky romantiky, kdy se znechuceně krčíme každý na jiném konci gauče. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Výborná zábava s tvůrci, kteří umějí svůj humorní styl ukázat a to jest: Genzer, Suchánek, Sokol a Chmela. Občas mi připadají zbytečné kecy těchto pánů až místy trapné, ale to nemění nic na tom, že u 90% jejich scének se zaručeně pobavím! Čili asi takhle: Kdo nemá rád Genzerův a Suchánkův styl humoru, připadá mu tento pořad jako věčný aušus, ale pro ty kteří je mají rádi, je to příjemná oddychovka na večer. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 70% (3*) | ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Dávám pouze 2 hvězdy (50%) zásluhou počátečních epizod. Herci zvládli udržet vtipnou stěží první sérii a nebo dokonce jen několik počátečních dílů. Následně úroveň pořadu velmi strmě klesá a vtipy se opakují a hry se zhoršují. Přičemž ze všeho nejhorší je, když se hlavní představitelé pokouší o nějaké druh umění. Velmi často ve stylu básně či zpěvu (to je tak hrozné, že pak hned přepínám). Naopak nejlepší hrou je ,,jedno slovo". To však šlechtí jen toho, kdo hru vymyslel, jelikož to zvládne hrát s prominutím každý debil a stále to bude vtipné. Edit 16.03.2021: Teda ty novější díly už hraničí s odpadem, náhradníci jsou zoufalí, hosté nezajímaví a tak nakonec upravuji hodnocení na 20%. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Česká je o proti Slovenský totální nářez, možná to je tím, že na Slováky moc nekoukám. Tohle složení je šíleně skvělý, hlavně Suchánek ( Tříhlavý drak, krteček nebo E . T. ) - Ondra Sokol mě taky dost baví ( Rambo ).. Nejslabší je asi Igor Chmela, kterej nedostává moc prostoru, ale když se dostane ke slovu, tak to stojí za to. Marian Čurko ( DJ ) má cool kostými. Česká partička má fakt gule! 98% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (42)

  • Herci sa museli počas natáčania aj niekoľkokrát prezliekať, keďže hrali viacero úloh. (PATWIST)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama