Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roztržitý policejní důstojník Cruchot zachraňuje Saint Tropez před mimozemšťany s lidskou podobou. Jediný způsob jak je rozeznat od lidí je, že pijí olej a pohonné látky a když se jich člověk dotkne, znějí jako prázdné plechové nádoby. Podaří se Cruchotovi a jeho partě zamezit přílivu mimozemských bytostí na Zemi a zachránit nejen Saint Tropez ale i celé lidstvo? (Intersonic)

(více)

Recenze (366)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

To máte tak někdo si myslí, že viděl Marťany, jinej zase, že zmizela lesní hospůdka. Asi suverénně nejbláznivější díl z celé četnické série. Já si tu na rozdíl od jiných myslím, že ten nápad z mimozemšťany je dobrej, ale dal se určitě ještě využít o něco líp, ale pár scének je docela cool. Akorát, že se to tvůrcům tentokrát nepovedlo úplně ukočírovat a tak je tu i pár fórů který vyzní ve finále trošku trapně. Prostě je tak nějak celkově vidět, že nápady už tvůrcům docházeli, ale ok na nenáročný jednorázový pobavení to stačí. Já nikdy z výjimkou čtyřky nějakým extra fanouškem této série nebyl, takže tady to vidím na čirý průměr.50% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nostalgické návraty s dětmi. V paměti asi nejvýrazněji utkvělý četník. Ani jsem si nepamatoval, že se tak naváží do reklamy a záběrů s mimozemšťany jako bych si pamatoval více. Ale možná proto, že v paměti utkvěli hlavně oni. Sranda je to pořád. Zajímavé je, že mě se hudební motiv létajícího talíře hrozně líbí i po letech, syna vyloženě iritoval. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Tomuto dílu hodně uškodilo to, že řada postav se zde nevyskytuje nebo byla přeobsazena. Už to pak nemá ten náboj, hlavně co se týče manželek Cruchota a Gerbera, šak ty herečky co je tady hráli se ani trochu nepodobají těm původním, to si snad tvůrci z nás udělali legraci. Jinak co se týče příběhu, tak to nebylo zas tak špatné, bylo to celkem zajímavé a pořád docela vtipné. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Oproti starším dílům značný odklon. Nejen v kvalitě, ale i zápletce, která je tentokrát regulérně vystavěna na sci-fi prvcích, když Saint Tropez navštíví mimozemšťané. Chybí Claude Gensac, jako manželka hlavního hrdiny, dvou změn doznala i četnická posádka. Je tady stále několik výborných gagů a humorných situací, ale už film prostě působí vyloženě, jako násilně natočené pokračování, které vzniklo pouze s vidinou dalších vydělaných Franků z pokladen kin. Navíc se mi tady poprvé nelíbí ani hudba. I tak celkem příjemná oddychovka, která už však tak nějak předznamenala ty slabší kousky ze závěru kariéry velkého Louise (Zelňačka, Lakomec, Četník a četnice). ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nejgorší ze věech dílů, ale i tak natolik kvalitní, že sem se bavil skoro po celou dobu, ale musim uznat, že už to neni ono. Sice Louis de Funes stále naprosto dokonalej a jeho přeblek za jeptišku je prostě boží, ale ostatni uz tolik nestihaj, výmena některych herců tomu rozhodně neprospěla. Ale jak už jsem řikal, i přes to všechno to má spousstu skvělejch zábavnejch scén, který tenhle film dělaj nadprůměrným ()

Galerie (40)

Zajímavosti (23)

  • V Nemecku zostal takmer tridsať rokov francúzskym filmom s najväčším počtom vstupov do kín, kým ho v roku 2012 zosadili z trónu Nedotknuteľní. (Arsenal83)
  • Keď herec Jean Lefébvre (Fougasse) zistil, že jeho komické výstupy v predchádzajúcich častiach Žandárov vystrihávali častejšie, ako by si želal, rozhodol sa, že natáčania filmov série Žandár a mimozemšťania a Žandár a žandárky (1982) sa už nezúčastní. (Raccoon.city)
  • Lietajúce taniere, ktoré vidíme vo filme, sú skutočné taniere vyrobené spoločnosťou MATRA (Mécanique Aviation Traction). Je to francúzska spoločnosť, ktorá existovala od roku 1941 do roku 2003. Špecializovala sa na široké spektrum činností, najmä v letectve. (Arsenal83)

Reklama

Reklama