Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renee je běžná žena s lehkou kolísavou nadváhou a s těžce kolísavým sebevědomím. Má kámošky, má práci, občas i kluka, občas i na delší dobu, ale když se podívá do zrcadla, vidí jenom to nejhorší. Znáte to asi taky. Při jedné z jízd ve fitku, kde na rotopedu marně stíhá nižší váhu, spadne a praští se do hlavy. Pro jistotu hned dvakrát. Když se pak probere, zjistí, že kouzla a spravedlnost přeci jen existují. Stala se z ní totiž neodolatelná krasavice, najednou vypadá jako božská supermodelka. Celý život se od základu změní. Má to jen jeden háček. Ve skutečnosti se nic nezměnilo, špíčky jsou přesně tam, kde byly, a ona je jediná, kdo se jako luxusní kost vidí. Ale to vůbec nevadí, Renee se cítí sexy, je božská, a život dostává grády. A každý, kdo ji potká, se nestačí divit. Začíná flirtovat, chce novou práci, možná by mohla být i modelkou, kdyby byla povrchní. Nebojí se být lehce vyzývavá vůči šéfovi a vůbec, celý svět jí najednou leží u nohou. Nebojí se soutěže krásy v plavkách a to vůbec nejdůležitější – nebojí se zamilovat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (252)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Celkem zklamání. A to jsem Amy ve Vykolejené hltal, jak vychlazenou dvanáctku. Tady mi přišlo, že až moc tlačí na pilu a nebo se mi už prostě a jednoduše herecky okoukala. Párkrát jsem se zasmál, párkrát ocenil fakt, že ukáže svoje vnady, které jí povyrostly až moc, což taky každá ženská nedokáže a jinak si odnáším pocit jen dost průměrné komedie, kterou tu a tam vyšperkovala Michelle Williams s tím otravným, pisklavým hlasem. U ní proti Venomovi, kde byla totálně prkenná velmi vítaná změna. ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

No hrůza, jako ta hlavní představitelka, ne film, ten je docela slušný, především první půlka baví, pak to začne už nudit a konec byl docela trapný. Bral bych to jako takovou parodii, holka se toho fakt nebojí, 30kg nadváha, špeky na břichu, dvojitá brada a stoupne si vedle Emily Ratajkowski - no sranda, ale jak říkám tohle nemůže vydržet celý film, postupně se sranda změní v trapas. Kdo už je unavený z hollywoodských dokonalých herců a chce si trochu spravit sebevědomí bez návštěvy psychiatra, tak tohle je ten film. ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Šla jsem na to hlavně proto, že se mi líbil námět a byla jsem zvědavá, co z toho udělali. Koneckonců filmů o vnitřní hodnotě a síle sebedůvěry (oproti pouze povrchní kráse) není nikdy dost. Brzo po začátku jsem však pochopila, že to není v tomhle ohledu moc šťastně postaveno. Zpracovat tohle téma jinak, mohl to být daleko silnější film a to i včetně toho, že by zůstal komedií. Kámen úrazu je hlavně to, že hlavní postava svým způsobem ztělesňuje myšlenku, že vnější krása je to důležité, a podle toho se taky skoro celý průběh filmu chová. Jakmile sama sebe začne vnímat jako "krásnou", okamžitě se její chování obrátí k domýšlivosti, místy až arogantnosti, a celou dobu je tak extrémně zahleděná do sebe, že je to až nesympatické a otravné. A pokud je vám hlavní postava nesympatická, film jako celek tím značně klesne. Cílem nejspíš bylo těžit z komediálnosti rozporu mezi jejím vychloubačným postojem ("Ano, vím že s tímhle božským tělem bych mohla dělat modelku") a nevěřícnými reakcemi okolí, jenže pokud měl film zároveň za cíl vyzdvihnout myšlenku, že krása vychází zevnitř a sebedůvěra dokáže divy, tak to tímhle dost zabil. Na konci sice hlavní postava samozřejmě prozří, ale už to pro mě jako pro diváka nespravilo ten špatný dojem, který po většinu filmu dělala. A co víc, její uvědomění, že to nebyla krása ale sebedůvěra, která ji dovedla, kde je, bylo tak slabé, že to okamžitě vyšumělo a divák to skoro ani nestačil postřehnout. Celkově mě mrzí, že se tady zdravé sebevědomí zaměnilo za namyšlenost a skoro se i dá říct nedostatek soudnosti. Je to škoda. Každopádně, na jednorázové podívání to nakonec ušlo. A i když Amy Schumer si mě tentokrát rozhodně nezískala, Michelle Williams se mi naopak ve vedlejší roli moc líbila. Je to pro ni docela netypická role, ale tím spíš mě překvapila a zároveň i pobavila. ~(3,2)~ ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Rovina společenské kritiky je něco, co v tomhle filmu nefunguje, přestože to něj má být opřené. Ovšem Amy Schumer je tu vlastně celkem fajn. Rozhodně lepší než její laciné a vulgární stand-upy (Leather Special, Growing) a vlastně i lepší než Trainwreck taktéž opřená o oplzlosti. Takhle to vlastně funguje jako obstojná americká komedie držící se na průměru. ()

Garson 

všechny recenze uživatele

JSEM BOŽSKÁ má dost velkou podobnost s filmem TĚŽCE ZAMILOVÁN.Jsem božská je snímek který působí jako energeťák a i přesto že jsem byl dost unavený když jsem si ho pustil probral mě velmi rychle.Hlavní hrdinka Amy Schumer tedy filmová Renee je žena která by chtěla trochu víc té pozornosti od okolí a zápasí s klamavým dojmem,že když nevypadá jako modelka tak má menší šanci zaujmout.Časem si uvědomí že je to její vlastní osobnost čím omračuje přihlížející.Od filmu jsem čekal že to bude takový opak seriálu Pobřežní hlídka kde filmaři museli pročesat Ameriku aby našli tucet pohledných hereček do role plavčic běhajících po pláži,ale i v tomto filmu se našlo několik pohledných hereček a s Pobřežní hlídkou mini podobnost.Závěrečná řeč hlavní hrdinky byla víc než trapná.Jestli měl tento film dodat sebevědomí zamindrákovaným ženám tak to se asi nepovede,ale pobaví víc než krásné kamarádky které se snaží ty méně pohledné zastínit. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • V 40. minúte prichádza na recepciu dáma, ktorej Renee (Amy Schumer) podáva fľašu s vodou a dáva do nej slamku. V ďalšom zábere slamka vo fľaši chýba a v nasledujúcom je opäť späť. (Johnny.ARN)
  • Při natáčení měla Amy Schumer (Renee) svého psa na place, když se střídala mezi natáčením scén. (griph)
  • Po zveřejnění traileru Jeffrey Wells z Hollywood Elsewhere poukázal na to, že prvky filmu připomínají děj filmu The Enchanted Cottage z roku 1945, aniž by jej tvůrci označili za inspiraci. (griph)

Reklama

Reklama