Reklama

Reklama

Život se s Amy (Amy Schumer) docela mazlí. Má skvělou práci ve společenském časopise, báječné kamarádky, útulný byt a pěknou sestavu přítulných partnerů, kteří od ní kromě příležitostného sexu nic nechtějí. Když tu a tam uslyší tikat biologické hodiny, navštíví vdanou sestru nebo brutálně cynického otce a tikání hned ustane. Amy by takhle spokojeně žila asi až do přechodu, kdyby se nerozhodla napsat rozhovor s velmi úspěšným sportovním doktorem Aaronem (Bill Hader). Jako správná novinářka se rozhodne poznat objekt svého zájmu opravdu důkladně, a tak se s ním vyspí. Zcela v duchu svého životního názoru, naprosto nezávazně. Jenže tenhle doktor je z poněkud jiného materiálu než ostatní příležitostní milenci a chtěl by s ní sex závazně opakovat. Fakt, že je hradba její monogamie takhle brutálně napadena, Amy naprosto vyděsí. Rozhodne se, že vezme nohy na ramena, jenže sotva vyrazí, uvědomí si, že se jí už nechce běžet životem samotné. To by ale předtím nesměla dát „svému" doktorovi kopačky. (CinemArt)

(více)

Videa (21)

Trailer 1

Recenze (268)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Amy Schumer je pro mě určitě víc komičkou než potenciální oscarovou herečkou, romantické komedie si svůj hendikep nesou už v označení žánru, takže jsem od filmu nic velkého neočekával a ani nedostal. Na druhou stranu mě humor Amy Schumer baví a rozhodně se radši podívám na ni než na brutálně falešný úsměv Katherine Heigl. Když si tedy porovnám různá pro a proti, vychází mi z toho snímek jako lehký nadprůměr, a kdyby se tolik neoperovalo s rodinnými hodnotami, mohl jsem být ještě o maličko spokojenější. / Poučení: Být vybíravý nemusí být vždycky na škodu. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Není to úplně dokonalá komedie - ne každý vtip funguje (ovšem většina ano) a je to trochu dlouhé (nicméně to nenudí), každopádně jako celek je to zábavné, postava Amy je skvěle napsaná (i zahraná), občas zazní super hlášky a pobaví (ne)okoukané tváře. V rámci žánru je Vykolejená podle mě o třídu výš než polovina jiných (někdy i ultra klišé trapných) romantických komedií, které si tu s klidem vyslouží červenou barvu, takže tu modrou barvu tady klidně berte s rezervou... 70% ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Judd Apatow, má asi nějakou úchylku v tom, že každý jeho film musí být delší než dvě hodiny, ačkoliv neustále vypráví jednoduché, vztahové příběhy. I Vykolejená (ačkoliv není podle jeho scénáře) vypráví otevřeně o sexu a vztazích a opět nemá šanci udržet si divákovu pozornost po celou dobu, protože už po hodině sklouzává do stereotypu. Potěší řada hlášek (scéna z kina je perfektní) a popkulturních odkazů, kteří poberou jen skutečně znalý, ale délka filmu je prostě ubíjející. Ubrat dobrou půlhodinu a mohla to být výborná řachanda. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sukničkářů, kteří narazí na tu pravou, už byla ve filmu spousta a tak tandem Apatow-Schumer přišel s kalhotářkou, ale to je asi tak jediná změna. Jinak se jedná o strašně špatně natočenou i napsanou nudu, během které jsem si dokola musel pokládat otázku, co na tý ošklivý a oplácaný holce s chováním vylízaný krávy všichni ti chlapi viděj. 10% za Tildu Swinton, která pod silným nánosem make-upu nebyla k poznání. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Prvně bych si ujasnil jednu věc: tohleto alterego (or is it?) neni žádnou blbkou, jak ji několikrát popisuje Kamil Fila ve svý recenzi pro Respekt, ale obyčejně nesnesitelnou nánou, která nepokládá základy ani bláznivý ani žádný jiný komedie. Na blbku si Amy Schumer hraje (or does she?) teprve ve svý TV show, která ovšem neni o nic vtipnější. Zde navíc ani nevězí ta hlavní potíž v Amy samotný jako spíš v tom, že Apatow prostě nezná míru. A já zkrátka pro nějaký tříminutový scény s LeBronem, co používá slova jako "intercourse", asi nikdy nebudu mít pochopení... ()

Galerie (39)

Zajímavosti (17)

  • Natáčelo se od května do července 2014 na Manhattanu a Long Islandu v New Yorku. (jenik71)

Související novinky

Zemřel herec Norman Lloyd

Zemřel herec Norman Lloyd

12.05.2021

Z kalifornského Los Angeles přišla smutná zpráva. V úterý zemřel americký herec, režisér a producent Norman Lloyd. Bylo mu neuvěřitelných 106 let. Zprávu o úmrtí médiím potvrdil Lloydův dlouholetý… (více)

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

03.12.2016

Letošní Krotitelé duchů se proměnili v menší katastrofu, studio Sony to ale naštěstí neodradilo od filmů s ženskými hrdinkami. Před pár dny jsme zjistili, že se chystá dámský spin-off 21 Jump Street,… (více)

Goldie Hawn se vrací na velké plátno

Goldie Hawn se vrací na velké plátno

19.07.2016

Málokdo si to uvědomuje, ale Goldie Hawn se už 14 let vyhýbá filmovému byznysu. Na svoje místo tak trochu vyslala dceru Kate Hudson, teď se nicméně vrátí do kin v novém filmu s Amy Schumer. Velká… (více)

Reklama

Reklama