Reklama

Reklama

Amy Schumer: The Leather Special

(pořad)
Komedie / Stand-up
USA, 2017, 57 min

Režie:

Amy Schumer

Scénář:

Amy Schumer

Účinkují:

Amy Schumer
(další profese)

VOD (1)

Recenze (4)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Proč si to dělám? To už je potřetí, co jsem se nechal napálit. Tahle osoba evidentně našla svůj styl. A kdybychom dělali Vennův diagram jejích vtipů a toho, co mi přijde vtipné, byly by to dva kruhy od sebe zhruba vzdálené jako Země a měsíc. Ale zase abych jen nekritizoval - zasmál jsem se. Sice jen jednou, ale zasmál (u "last boy at a carnival with a melting ice-cream cone"). Zbytek je klasické bottom-of-the-barrel - impressions, dost hrubě rozdělený humor a komentář o společnosti, kdy člověk pohodlně ví, kdy se má smát a kdy má tleskat. Na to první už jsem reagoval. To druhé je pak selský rozum, který do stand-up speciálů nepatří. A když už tak buď vtipně, anebo více upřímně/opepřit to jako třeba George Carlin. ()

Reklama

jakubesd1 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevtipná osoba ktorej dali stand-up ktovie prečo, robí vtipy ktoré sú nieže nevhodné, ale absolutne trápne a nedajú sa zaobísť bez toho aby boli riadené okolo sexu. Wau , to je tak keď si scénar na stand-up píšete v strede hlbokej noci deň pred. To by ani nebol problém ale vtipy samo o sebe su sexistické voči mužom alebo sú tak slabé , že sa na nich jednoducho nedá ani smiať. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Mám rád Amy, a to právě za to, že si nebere servítky a mluví v Americe, kde je sex stále dost tabuizovaný o takovém tématu. Ovšem pokud to srovnám s jejími staršími stand-upy nebo s Ali Wong, která se vtipům o sexu taky nevyhýbá, tak tohle je mega nevkusná šaráda. Vlastně jsem to ani nedokoukal, protože jsem neměl důvod. Pár vtipů se povede, ale přespříliš detailní popisy Amyiných sexuálních zážitků pro mě nejsou to nejvtipnější. Škoda. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama