Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Francesca prožívá první sezónu ve společnosti a debutantky vkročí na manželský trh. Z dalekých cest se vrací nezadaný mladík a Penelope se předvede v novém. (Netflix)

Recenze (1)

Petra321 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasný rozbeh, na príbeh Pen a Colina sa teším už veľmi dlho, no prekážalo mi, že vystrihli scénu zo začiatku knihy, kde sa stretli na plese, Colin ju vyzval do tanca a Penelope mu povedala, že svoje sezóny už má za sebou, a preto s ňou nemusí tancovať z ľútosti. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • Když Colin (Luke Newton) Penelope (Nicola Coughlan) zalichotí, že má krásné šaty, ona jej prosí, aby se jí nevysmíval. Jedná o se paralelu napříč sériemi. V první sérii jí zalichotí Marina (Ruby Barker) a Penelope odvětí to samé, ve druhé sérii jí zalichotí Edwina (Charithra Chandran) a Penelope zareaguje větou, že má smysl pro humor. (klara.leb)
  • Při prezentaci debutantem pronese Brimsley (Hugh Sachs) směrem ke královně, že Francesca (Hannah Dodd) je Bridgerton a s těmi měla štěstí. Což je zajímavý pohled, vzhledem k tomu, že královně její plány s Bridgertonovi nikdy nevyšly. V první sérii chtěla Daphne (Phoebe Dynevor) provdat za svého synovce, a to se nestalo (což jí také rozzlobilo a nechtěla jim povolit speciální licenci) a ve druhé sérii aktivně podporovala Anthonyho (Jonathan Bailey) svatbu s Edwinou (Charithra Chandran) a ta také neproběhla. (klara.leb)

Reklama

Reklama