Reklama

Reklama

Lupin

(seriál)
  • Francie Arsène Lupin
Trailer 1
Drama / Krimi / Mysteriózní
Francie / USA, (2021–2023), 13 h 6 min (Minutáž: 41–52 min)

Předloha:

Maurice Leblanc (kniha)

Hrají:

Omar Sy, Vincent Londez, Shirine Boutella, Nicole Garcia, Antoine Gouy, Clotilde Hesme, Hervé Pierre, Ludivine Sagnier, Soufiane Guerrab, Vincent Furic (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Klasický francouzský příběh o zloději gentlemanovi a mistru převleků jménem Arsène Lupin v moderním pojetí. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (154)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Na seriál Netflixu, a to koukám denně!, velmi povedená záležitost a dá se říct, že lehké vybočení stereotypu. Celé to stojí na Omarovi a jeho charisma a funguje to. Ale sympatických obličejů i postav je tam spousta. Zápletka parádní. Co bych vytkl a mě teda chybělo hodně, byla absence jeho vývoje. Máme flashbacky do minulosti, ale chybí mi tam právě ta doba, kdy se z mladého naivky stal onen Mr. Lupin. Ale! Co není, může být. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,LUPIN VYUŽÍVÁ SVŮJ TALENT K LOUPEŽÍM. JEHO PLÁNY NEZHATÍ ŽÁDNÁ PŘEKÁŽKA. JEHO NEJVĚTŠÍ TALENT JE BEZPOCHYBY BÝT VŽDY O KROK NAPŘED...“ /// Tak předně… Lupina by mohl hrát klidně Mongolec říznutej Pačuáncem a mohlo by to bejt vcelku jedno. Myslím příběhově, takže buďte rádi za Omara Sy (ten chlapec fakt má šibalskej úsměv….). Nejde o historickou detektivku, ale o sérii známejch kousků zlodějskýho šprýmaře, který tady mají dopomoci k vyřešení rodinný tragédie. Místy to je drobátko přitažený za pačesy, ale má to bejt spíš zábava než kriminálka… teda aspoň bych řekl. I když na konci teda zvážněj… Je to prostě takový jednoduchý, ale kecal bych, kdybych tvrdil, že mě nezajímá, jak to bude pokračovat. Zvlášť, když místo kejklí jde o život. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Knihy o Arsene Lupinovi, lupiči – gentlemanovi, které psal Maurice Leblanc, neznám. 2.) Chci se pomstít. /// Thx za titule „Kateřina Richard“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

hony23 

všechny recenze uživatele

Pohádka o nepolapitelném zloději, co je vždy o 2 kroky napřed před policií i jinými padouchy, je docela závavná podívaná. Jestli bych ale za něco nakopal Netflix do prdele, tak je to ten jejich zvyk ukončit řadu odvysílaných dílů uprosřed děje a nechat diváka čekat několik měsíců na pokračování. Divák mezitím stihne zapomenout, o čem to bylo, takže pak u nových dílů tápe v ději a celý požitek z jinak dobře natočeného seriálů jde do hajzlu. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Prvý diel skvele nabudil, a hoci sa ostatné časti neniesli v rovnakom duchu, stále bola úroveň vysoká, malo to šarm Omara Sy a dobré napätie. Treba si ale počkať na ďalšiu sériu, ktorá hádam príbeh uzavrie. Druhá časť nazaostávala za prvými piatimi časťami a tiež priniesla napínavé chvíle, Lupinove úskoky, dômyselné plány a našťastie aj dokončenie príbehu. Keďže sa však z Lupina stáva značka, čaká nás divákov minimálne ešte jedna časť. Uvidíme, s čím tvorcovia prídu a či dokážu udržať kvalitu. Skvelá 3.séria. Prehľadnejšia,  možno v určitom zmysle jednoduchšia,  ale pútavá,  zaujímavá a plná zvratov a skvelých plánov. 8/10 ()

rizek2 

všechny recenze uživatele

Klasický francouzský příběh o zloději gentlemanovi a mistru převleků jménem Arsène Lupin v moderním pojetí. Stejně jako před lety remake Sherlocka Holmese, byť je o úroveň lepší, i tentokrát jsou příběhy prostoupeny moderními technologiemi a současnou společností. Omar Sy, kterého proslavili Nedotknutelní, se ve svých kouscích inspiruje knihou o slavném lupiči, jehož geniální krádeže téměř totožně kopíruje. Klasická předloha je zde spíš odrazovým můstkem k lince, v níž se hlavní hrdina snaží zjistit pravdu o odsouzení svého otce a údajném zmizení náhrdelníku nezměrné ceny. Zazlívat Netflixu lze snad jen fakt, že seriál v letošním roce rozdělil na dvě série a desítku dílů nevydal naráz. To čekání bude dlouhé, byť v řádu pouhých několika měsíců. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (15)

  • V závěrečné části během koncertu Diop (Omar Sy) odzbrojí jednoho z bodyguardů stejným stylem, jakým to udělal Bruce Willis ve filmu Pátý Element (1997). Ošálí bodyguarda tak, aby si myslel, že má zbraň zajištěnou, a pak mu ji sám zajistí. (UncleMorty)
  • V každé epizodě seriálu nosí postava Assaneho (Omar Sy) nějaké oblečení oranžové barvy a v různých scénách celého seriálu se objevují oranžové předměty, které odpovídají barvě úvodních titulků. (MTHRFCKR)

Související novinky

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

13.10.2021

Streamovací služba Netflix má nového krále. Stalo se jím jihokorejské drama Hra na oliheň, které za první měsíc vidělo zhruba 111 milionů domácností. Neuvěřitelný virální potenciál tak vyšoupl seriál… (více)

Reklama

Reklama