foto

Antoine Gouy

  • nar. 17.4.1980 (38 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Skorosestry
2017 Bienvenue au Gondwana
Kdybych byla kluk
Pan a paní Adelmanovi
2016 Gaz de France
I dva jsou rodina
Les enfants de la chance
Rupture pour tous
2015 Rodinné vinařství
2014 A Love You
2013 Crime d'État (TV film)
2012 Kouzelnický trik (TV film)
2010 Turné
2008 Le Plaisir de chanter
Útěk Ludvíka XVI.
2007 Chat bleu, chat noir (TV film)

TV seriály

2018 T.A.N.K (TV seriál)
Au service de la France (TV seriál)
Code étendu en Algérie (S02E12)
Non mort de la taupe Porte (S02E11)
C'est beau la Pologne (S02E10)
další epizody (12)
Dix pour cent (TV seriál)
Monica (S03E02)
2015 Au service de la France (TV seriál)
Au Service de ma France (S01E12)
Le Plan Quinquennal (S01E11)
Le Code Taupe (S01E10)
další epizody (12)
2013 Lazy Company (TV seriál)
2011 Fish'n Chips (TV seriál)
Rani - princezna rebelka (TV seriál)
2009 Ce jour là, tout a changé (TV seriál)
2008 Adresa neznámá (TV seriál)
1992 Úžasná rodina (TV seriál)

TV pořady

2013 Le before du grand journal (TV pořad)
Le débarquement (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace