Reklama

Reklama

Poté, co mistr světa v kickboxu David Sloan pomstil v Thajsku své dva bratry, jejichž sportovní kariéru a v případě Kurta i život, zákeřným zničil způsobem podlý Tong Pom, přijíždí se svým trenérem Xianem do slunečného Ria. Seznámí se tu s uličníkem Marcosem a jeho půvabnou sestrou Isabellou (někde jmenována jako Lora). David vybojuje několik přátelský dobročinných zápasů a střetne se také s brutálním argentinským šampiónem Erikem Martinem. Po boji pozve Martinův manažer Lane celou společnost do soukromého klubu. Ve skutečnosti je však majitelem celé sítě veřejných domů, kde pro něj pracuje mnoho místních žen. Přitažlivá Isabella rychle padne Lsneovi do ok, a protože je to bezcharakterní padouch, dá svým mužům pokyn, aby ji unesli. Zoufalý Marcos se obrátí s prosbou o pomoc na Davida a jeho starého společníka. A protože Isabella také není Davidovi lhostejná, vydá se ji zachránit. Přitom je proti své vůli nucen svým bojovým uměním čelit brutálním gangsterům a zabijákům ve službách Lanea. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Kickboxer 3 se již nenese v duchu jedničky a i od dvojky se celkem oddálil svou akčně-střílecí pomstou kde kopy vystřídaly kulky z pistole a i když byl závěrečný Final Fight povedenějším než ve dvojce, nesplnil Kickboxer 3: The Art of War má očekávání. Horší 2* i díky hrozné hudbě. 35 % ()

jerzy1976 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale já mám tenhle film rád. Odehrává se pro "karate filmy" v celkem netypickém prostředí, návaznost na předchozí filmy zajišťuje účast Dennise Chana, kromě zápasů se zde objeví i nějaká ta přestřelka a hlavně Kouďák zde působí mnohem víc jako bojovník (musel celkem potrénovat), než ve "dvojce". ()

Reklama

nash. odpad!

všechny recenze uživatele

Chápu, že poslat do ringu dalšího bratra Sloana, aby mstil ty předchozí, už by působilo komicky, a v ringu už se toho nejspíš taky moc nového vymyslet nedalo, alespoň ne v dané tvůrčí sestavě. Zvolený způsob inovace zdá se mi však býti poněkud nešťastným. Tohle prostě nedokázal zachránit ani rychloposuv. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Neviem čím to je, ale Kickboxer III mi nepríde nijak otrasný. Nie je to dobrý film, ale ak som dal dvojke 40%, tu musím dať 60%. Sasha Mitchell je dobrý. Nuž to len preto, lebo svoju postavu hrá úplne inak ako iní herci. Jeho Sloan nie je taký ako ostatní, je proste iný (ach áno, je to čistý Kouďák). Navyše tento film má takú pohodovú atmosféru a toľko nechceného humoru, že pod 60 ísť nemôžem. Jeden príklad: Cody, ehm Sloan, vysvetľuje chlapcovi, že zabíjať je zlé a nie je to dobrý pocit. O niečo neskôr s radosťou vyzabíja 7 "zloduchov", aby zachránil 1 dievča!!! A ani ju vtedy nezachráni. :D Ja proste pod 60 ísť nemôžem. ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Kouďák alias David Sloane dost přitvrdil (a kdesi pochytil základy boje speciálních jednotek), už to není ten avízovanej Mirek Dušín, co radí dětem o životě. Oproti dvojce to má (relativně) lepší příběh, ikdyž několika minelám se to samozřejmě nevyhne (mimojiné: zabiju deset lidí kvérem a pak ho tam zahodim, s otiskama no problemo....teď nevím, jestli mají USA s Brazílií smlouvy o vydávání zločinců, ale tohle by tak kvalifikováno jistě bylo a pan Sloane by se nejspíš houpal). Na druhou stranu už to není film o drsném sportu, ale akční snímek s kupou víceméně pouličních fightů. Těžko hodnotit, ale já bych to zas tak moc černě neviděl. 60% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Režisér Rick King vyhlásil, že pri natáčaní filmu s hlavnou hviezdou nevychádzal zadobre. Podľa jeho tvrdení bol Sasha Mitchell agresívny, trpel pravidelnými záchvatmi hnevu a dokonca sa vyhrážal smrťou. (beso74)
  • Muž v ringu, ktorého možno vidieť po boku Davida Sloana pri jeho exhibícii, je Shuki Ron, vo filme mal na starosti bojovú choreografiu a navyše bol to aj Mitchellov tréner v bojových umeniach. (beso74)
  • David (Sasha Mitchell) je uvězněn v domu Franka Lana (Richard Comar) a má na sobě modré tepláky. Následující den má ale bílé, přestože strávil noc ve vězení. (Lajty)

Reklama

Reklama