Reklama

Reklama

Thajský mistr Tong Pom se nesmíří s porážkou a brutálně zavraždí mladého šampióna Kurta Sloana. Příběh pokračuje po několika letech. V tělocvičně, kterou vede, učí Kurtův mladší bratr David mladé bojovníky zápasit. Nejlepším žákem je Brian, ctižádostivý, nevyzrálý talent, přímo posedle toužící se prosadit. Dá se zlákat dohazovačem sportovců Maciahou, pracujícím pro thajskou organizaci. Vlastní ji Sangha, otec zabijáka Tong Poa. Mezitím vyhledá Davida starý mistr Xian. Jako učitel odevzdá mladíkovi finesy bojové dokonalosti. Nicméně zákeřný Tong Po zlikviduje i nadějného Briana. Ačkoliv Xian a jeho žák neuznávají filozofii pomsty, vyzývá dospělý adept bojového umění thajského vládce k boji na život a na smrt... (Intersonic)

(více)

Recenze (101)

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Tsshehehe.... Čéče... Mitchell chce navázat tam, kde Van Damme skončil?? To by potřeboval deset let v kuse klikovat, patnáct let bez přestání shybovat a nechat o svý břicho rozlousknout nějakou tu tykev. Nesálá z něj charisma, nemá kopy, chybí mu elegance, nemůže se opřít ani o trénink mistra Xiana, protože ten neexistuje, Xian mu přišel jen říct, že si přečetl knížku o zvířatech, a mele neskutečný cancy. Příběh jede po šablonovitých kolejích, trapným způsobem se přijde poprat Hues, Tagawa zase nechá vyniknout jen svoje šikmé oči a mimiku, souboje působí hodně špatně, ale všechno je to o protagonistech: kamera ráda zůstane statická, když sleduje Van Dammovu ladnost, lehkost a rychlost, když roztáčí svoje ´děla´ v Kamenném městě v prvním díle, tady musí kamera schválně zabírat jen nohy, hlavu nebo ruce a navíc se v zápasech hodně stříhá, aby se nepoznalo, že je všechno na hovno. No nic, jedeme dál, třetí kolo se blíží... ()

Jan.S.Harold 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na tomhle filmu je ten geniální českej dabing. Odhlížím teď od toho, že Kouďáka dabuje Trávníček a slavný thajský bojovník se asi menuje Kung Pao, ale ta scéna v šatně, jak je tam strašlivě namachrovanej bijec, trenér se ho zeptá: "Jak se cejtíš?" a von ukáže pár úderů a namachrovaně řekne, v originále pravděpodobně: "Bad, really really bad!" a dělá drsňáckej ksicht a gesta. Dabing: "Špatně. Hodně hodně špatně..." Trololo! ()

Reklama

fcreading 

všechny recenze uživatele

Raz sme sa ktomu dopracovať museli, však pán režisér Pyun. Prvý Kickboxer mal pekne prepracovaný príbeh, skvelé bojové scény, takisto aj Van Dammeho, vtej dobe keď bol ešte na vrchole svojej formy. Lenže prišiel iný herec z Dallasovskej sérií Mitchell a veru že si dobre nepočínal ako jeho slávnejšia ikona. Škoda len, že Pyun viac nevyužil potenciál pre tento film a keby pokračoval v slávnom vrcholnom 1. dieli, dalo by sa čakať viac, takto len na 60 percent. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Sasha Mitchell ako náhrada JCVD je dosť zlý nápad, už len kvôli tomu mladému (neskúsenému) veku, celkovej charizme ani nehovorím. Ako Cody výborný, ale ako ďalší z bratov Sloanovcov ee-ee. Koľko bratov do pekla JCVD vôbec má, a všetci mrú rukou Tong Po-a, ešte aj vnučka thajského majstra - scenárista to akosi nezvládal. Keby aspoň súboje boli na úrovni prvého filmu, lenže tie končia vždy prirýchlo. Samozrejme potešilo aspoň pár hereckých stálic ako Tagawa, Boyle či opätovné obsadenie herca Tong Po-a. Celkove to nie až tak zlé ako tunajšie hodnotenie, ale prvému filmu (klasike žánru) siaha iba po kolená. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Extrémní sešup dolů, a navíc od režiséra Pyuna. Tohle prostě nemohlo dopadnout dobře dokonce ani kdyby tam hrál Van Damme. No ale tohle je opravdu blbost. Příběh je na tenhle typ filmů zbytečně překombinovanej a nudnej. Akce je pomálu a je šíleně nudná. Nevím prosč tam sem dávaly takový herecký a neakční dřevo jménem Sasha Mitchell, navíc ostatní herci jsou na tom daleko hůř. A proboha co měl bejt ten konec? Takhle debilní. Proboha nikdy víc. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (12)

  • Počas úvodných titulkov je možné vidieť Davida (Sasha Mitchell) spolu s jeho dvoma bratmi, sú to však úplne iní herci, ako tí z prvej časti. (beso74)

Reklama

Reklama