Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (468)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Na rovnakej komediálnej vlne ako prvý diel. Chutná Jennifer Aniston, a fantastické ústredné trio. Pine si strihol rovnakú úlohu ako v Carnahanovom Stretch a Waltz je bohužiaľ veľmi nevyužitý. Inak niektoré veci ma dostávali do kolien. Celá scéna z vlakom je parádna. Rovnako aj akčné finále. Jediné čo ma zamrzelo bola snaha na konci spraviť nejakú pôdu pre možný tretí diel. Oproti tomu ako bol celý film nadupaný a v podstate nenechal diváka vydýchnuť, mi táto filmová bodka prišla zbytočná a trocha rozpačitá. Inak skvelá zábava. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale mám ten pocit, že dvojka je o dost ujetější, jak jednička. S tím taky přichází více ztřeštěnější trojka, šílenější situace a chvilková demence těch tří, která mě chvíli, co chvíli, neskutečně rozčilovala. Nicméně právě ti tři jsou sympaťáci a tak i kdyby tam nedělali vůbec nic, bude radost na ně koukat. Jennifer Aniston mi tady ale nicméně přišla spíš jako takovej doplněk, než jako regulérní postava. Příběh je tak jedna velká groteska, u které když přijmete vlnu humoru, budete spokojeni. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Slabšie ako jednotka, škoda, pretože krimi zápletka nebola vôbec zlá, a rozhodne mala potenciál poriadne pobaviť. Jednotlivé scénky mi už neprišli tak humorné, skôr išlo o takú umelú, príliš ukecanú zábavu s povrchným cieľom v tej kanonáde slov byť čo najviac vtipný. Žiaľ väčšinou táto komika prechádzala do trápnosti. Chýbala tu bezprostrednosť a prirodzený, nenútený humor. Napriek tomu ma pár krát snímok slušne pobavil, ale bolo toho málo na to, aby som film ohodnotil ako nadpriemer. 65/100 ()

Marze 

všechny recenze uživatele

V prvních Šéfech na zabití zpackali sdružení mstitelé sociálních příkoří plánovanou vraždu, ve druhém plánovaný únos; to je celá změna filmového pokračování. Samozřejmě nechybí hrubozrnný slovník, vychutnávaný zejména hereckými maskoty z prvního dílu: Jamie Foxx, Kevin Spacey a Jennifer Anistonová, jejíž hrdinka lačnící po sexu by s gustem zprznila i Nymfomanku, znovu herecky převyšují ústřední trio užvaněných zoufalců. Pánská jízda; tak se přezdívá módnímu podžánru, který Šéfové na zabití 2 reprezentují. Vyznačuje se mimo jiné rádoby nekorektním humorem, jenž přitom dávno nepobouří ani řeholníky, a nepsaným pravidlem, že alespoň ve finále se musí vyprávění trochu rozhýbat, což zařídí jedna vcelku slušně vymyšlená i natočená honička aut nočním městem. Vše, co už jsme viděli stokrát. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Jednička se mi hodně líbila, ale do druhýho dílu se mi moc nechtělo. Ono to obvykle dopadá tak, že druhej díl je naprostej propadák a zklamání. Nakonec jsem na film narazil v televizi, tak jsem se podíval. Nepřináší to nic moc originálního, hromada vtipů z jedničky se zrecyklovala a znovu použila i tady a celkově je tohle pokračování prostě slabší. Ale film mě bavil, zasmál jsem se a já od komedie ani nic víc nečekám a nepotřebuju. 70% ()

Galerie (68)

Zajímavosti (24)

  • Jedná se o první natáčení filmového pokračování, kterého se ve své kariéře Jennifer Aniston zúčastnila. (Perverz)
  • Charlie Day v roku 2022 uviedol, že nemá ani tušenie, či sa niekedy bude nakrúcať "trojka" šéfov na zabitie, ale ak by to bolo na ňom, nakrúcalo by sa okamžite. (Arsenal83)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama