Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrácký Longfellow Deeds je majitelem malé pizzerie a nečekaně zdědí miliardový majetek po svém strýci. Po přistání v New Yorku ho sleduje asistent moderátora bulvárního televizního pořadu, který chce o dědici natočit skandální pořad. Novopečený milionář před budovou firmy zachrání mladou ženu, kterou chtěli okrást. Netuší, že dívka, která se ve skutečnosti jmenuje Babe, je protřelou produkční bulvárního pořadu, a že přepadení bylo fingované. Deeds se do ní na první pohled zamiluje a pozve ji na večeři do luxusní restaurace. Tam přijme pozvání ke stolu newyorské smetánky. Když pochopí, že si z něj snobská společnost dělá legraci, zmlátí je a pak vyrazí na tah se slavným tenistou. Moderátor McGrath to zveřejní druhý den ve svém pořadu. Následující den je Deeds náhodným svědkem požáru, kdy z hořícího domu zachrání několik koček i jejich majitelku. McGrath jeho zásah sestříhá tak, že v reportáži vypadá jako sexuální deviant. Babe, které se dobrácký mladík začíná líbit, se proto se šéfem pohádá. Vinou zrádného ředitele, který chce od Deedse v tajnosti odkoupit akcie společnosti, zjistí pravdu o Babe. Přestože se mu dívka omluví, on ji odmítne. Ráno podepíše prodej akcií a odjede zpátky domů. Když chce ředitel firmu prodat i za cenu propuštění padesáti tisíc lidí, vrátí se Deeds do New Yorku a jako majitel jediné akcie se na valné hromadě pokusí prodej překazit. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (239)

Menja 

všechny recenze uživatele

Ach jaj, nemožem tento film hodnotiť inak ako hovadina. Adam Sandler mi vyslovene liezol na nervy, hoci vo Wedding Singer mi bol fakt sympatický. Winona Ryder hádam ani nehrala, čo našťastie vyvážil John Turturro vo vtipnej roli fetišistického sluhu a Steve Buscemi, ktorý svojimi škuľavými očami nerozoznal vysokú zver od veveričky :-) Jednu hviezdičku si určite zaslúži scénka záchrany mačiek z horiaceho domu, ale inak slabota. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Příjemné romantické komedii jasně vévodí komedianství a buranství Adama Sandlera, kvůli kterému rád přivřu oko nad tím klasickým závěrem plným klišé, a za tu haldu bezprostředního humoru, za více než sympatickou Winonu Ryder a vůbec za příjemné strávení půldruhé hodiny dávám plné hodnocení...... S odstupem času o hvězdičku snižuji, pětihvězdičkové filmy přeci jen vypadají jinak.. ()

Reklama

cross 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat. Tahle komedie je stejně předvídatelná, neoriginální, tupá a výpočítavá jako většina Sandlerových filmů, ale...Několikrát jsem se opravdu od srdce zasmál a když film končil, neměl jsem pocit absolutně promarněných devadesáti minut.A navíc, John Turturro a Steve Buscemi se mi ve svých rolích opravdu líbili! ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Typická sandlerovka se všemi, především negativy, z toho plynoucími. Vesměs funguje pouze sociálně-citová a romantická rovina, byť v té nejprimitivnější a nejšablonovitější formě, humor v drtivé většině nikoli. Opět hromada úmyslně přehnaných, ale nepovedených úletů, které jsou úplně mimo mísu (černá noha???). Winona Ryder je k sežrání. ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Typický sandlerovský humor, ktorý sa mi oblúkom vyhýba. Niet tu nič, na čom by som sa mohla zasmiať. Sandler nie je žiadny úžasný herec, nehovoriac o ostatných. Postavy sú tak idiotsky napísané, až sa divím, že takíto scenáristi majú prácu. Príbeh a myšlienky majú určitý potenciál, no scenár a "humor" ho kvalitne zadupávajú. 45% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (8)

  • Okrem New Yorku a Kalifornie pracovali filmári aj v mestečku New Milford v štáte Connecticut. (MikaelSVK)
  • Modelová řada aut, které Longfellow Deeds (Adam Sandler) koupil svému městu na konci filmu, je Chevrolet Corvette (C5). (Steewe)

Reklama

Reklama