Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Emil a Oleg, oba kriminálníci s bohatým trestním rejstříkem, přijíždějí do New Yorku zinkasovat svůj podíl na dávné loupeži. Když zjistí, že peníze už dávno zmizely v nenávratnu, stojí to jejich kumpána krk. I cynický newyorský detektiv Eddie Flemming je šokován brutalitou dvojnásobné vraždy a bezohledností, s níž se oba zločinci pokusili zahladit stopy obrovským požárem. Jediné, čeho se při pátrání může chytit, je informace o dívce, které se podařilo z bytu uprchnout. V nesourodé dvojici s mladým idealistickým vyšetřovatelem z hasičského sboru se pouští do hledání záhadné svědkyně. A musí postupovat rychle, protože o dívku mají z pochopitelných důvodů zájem i oba zabijáci. Jejich metody jsou oproti policejním mnohem drastičtější a záhy se tak roztáčí kolotoč hrůzných vražd, které Oleg natáčí ukradenou kamerou. V zemi, kde se televize v honbě za atraktivním materiálem nezastaví před ničím, se může stát mediální hvězdou i masový vrah. Stačí, když je efektně brutální a dostatečně inteligentní na to, aby předstíral blázna... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (294)

MJMilan 

všechny recenze uživatele

Skvělé, nemám absolutně výhrady až na to, že je tento film opravdu pro silné nátury. Po snímku "Oběti a vrazi" jsem si myslel, že snad úchylnější roli Karel Roden natočit nemohl, mýlil jsem se - opak byl pravdou a mnohonásobně. Karel Roden tu opravdu exceluje a řekněme si na rovinu, Robert De Nuro tu hraje druhé housle. Zase jeden malý Čech dobývá Hollywood, bravo! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Anthony Marinelli a J. Peter Robinson: 1. Fame - God Lives Underwater [3:24] ,2. Porcelain - Moby [6:37] ,3. 3 Kilos - Prodigy [7:08] ,4. Gun - Gus Gus [6:10] ,5. Carmen Queasy - Maxim [4:00] ,6. La Guitaristic House Organisation - Rinocerose [4:21] ,7. Out Run - David Holmes [4:44] ,8. 52 Pickup - Ballistic Mystic [5:30] ,9. Ultra-Obscene - Breakbeat Era [5:03] ,10. Exedrene - Johann Langlie [2:06] ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pro Karla Rodena zásadní film jenž se díky němu vryl americkému divákovi do paměti svým bezprostředním chováním...takového psychopata jsem dlouho neviděl. Pak se nemůžu divit, že zabije i Roberta de Nira, který hraje superpoldu, kterého mají všichni rádi. Pro mě jako Čecha je to film s mnoha nesrovnalostmi, ale budiž pro Rodena zlom, v USA film oblíbený tak proč to dál pitvat. Jinak bych filmu ještě vytknul délku která přesahuje bezmála dvě hodiny, ale zato akcí sršící a málokdy nudící i když dvě hodiny na akci jsou dvě hodiny... Jinak během této doby mě stihnul zaujmout ruský sympaťák Oleg, který hraje Rodenova parťáka (ano stále jsme bráni jako východ Evropy takže tu máme dvojku čech + rusák) a bylo mi ho nakonci docela líto i když dosáhnul toho co si vždy přál. --- Takže oni uhoří, ale přitom se milují? - No lidé mají jiné priority. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Potemnělá, drsná a pesimistická thrilerově akční podívaná, ve které se Karel Roden předvedl jako totální magor, který společně s dalším ujetým Evropanem páchá vraždy v Americe. Natáčí to na kameru a pak to chtějí vydat a být slavný a bohatý. Jenže každé zlo má háček a tentokrát ani tito dva magoři nebudou výjimkou. Je to sice drsný, ale docela povedený snímek, který si bere na mušku především novináře. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Hudba mi řezala bubínky + ten vyprcanej odpornej feeling milénia (vždycky poznám na oko, že to je film 2000-2001 podle toho stylu prostě vždycky), tenhle film si hraje na to jak je hrozně nahláškovanej, akční a prostě skvělej žejo... 90% ameriky ani neví, že existujeme, když slyší náš jazyk, tak slyší rusáky a když už někdo ví, tak si myslí, že jsme furt Československo (jenže oni mají svých hoven dost. já třeba taky nevim hlavní město Litvy a jakým jazykem tam mluví, tak co tady zas brečíte ubulánci).. takže tak. Roden ze sebe doluje maximum, ale stejně je furt průměrnej (poznáš taky z toho jakej velkej výkřik do tmy tahle role pro něj byla.. pak už ho obsazoval jen Del Toro a teď už po něm v zahraničí ani pes neštěkne), ta píčovina s natáčením a kamerou.. totální brak, připomínajíc tu českou sračku Samotáři.. příběh mě vůbec nezajíma, všichni mě akorát tak nudili a nad některýma scénama jsem protáčel panenky. Trapnost asi jako tady ty komentáře, kde 50% diváku srovnává Rodena s DeNirem a ty namachrovaný (sportovní) kecy, jak je náš herec lepší.. jojo to teď všichni víme, kdo je lepší že? Nicméně dám asi jako jedinej tady tu hvězdu za toho DENIRA :-)) ()

Galerie (43)

Zajímavosti (20)

  • Imigrační úředník na začátku filmu je skutečný úředník, ne herec. (don corleone)
  • Název filmu se objeví na začátku i na konci. (griph)
  • Během závěrečných titulků následuje ještě jedna krátká scéna. (griph)

Reklama

Reklama