Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stárnoucí Nick Wells žije dvojím životem. V jednom je spořádaným občanem, majitelem vyhlášeného jazzového klubu NYC v Montrealu, v druhém zkušeným kasařem, který se po úspěšné a dlouhé kariéře chystá pověsit lupičské řemeslo na hřebík. Dávný přítel, překupník Max, mu nabídne kšeft za čtyři miliony dolarů. Přestože si s Jackem Tellerem, mladíkem, který akci vymyslel, Nick příliš do oka nepadne, rozhodne se do toho jít. Mají proniknout do montrealské celnice, kde je Jack nočním uklízečem. V trezoru je tam ukryto vzácné zlaté žezlo, které bylo v roce 1661 vyrobeno pro francouzskou královnu. Společně se pustí do příprav. Přítel Burt Nicka varuje, že se Max zapletl s obávaným bossem Salidou, kterému dluží peníze. Mladík se přizná, že za žezlo dostane třicet milionů. Nick chce akci zrušit, ale pak si to právě kvůli Maxovi rozmyslí. Přestože celníci zjistí skutečnou hodnotu starožitnosti a posílí bezpečnostní opatření, rozhodne se dvojice v akci pokračovat. Zatímco Jack likviduje pomocí laptopu bezpečnostní zajištění včetně kamer, Nick otevře trezor a žezla se zmocní. Jack je však odhalen starým hlídačem, který ho zavře v jedné z místností a pak se vydá za Nickem. Donutí ho, aby mu ukradenou věc dal a sundal si kuklu, aby se jeho obličej ocitl na nahrávce bezpečnostních kamer. Vypukne poplach a Jack se hravě jako retardovaný Brian dostává z budovy. I Nick má v rukávu pár překvapení, které mu pomohou uniknout, a Jackovi způsobí řadu nepříjemností... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

cachina 

všechny recenze uživatele

Bohužel lehké zklamání. Od takového hvězdného hereckého tria - Brando, De Niro, Norton, jsem čekal víc. Scenáristicky velmi slabé. Poměrně delší stopáž místy nudí. Nejedná se o žádný akční film, ale krimi o třech zlodějích. Celou dobu sledujeme přípravy na loupež, do toho se stále De Niro rozhoduje, jestli má do toho jít nebo ne. Žádná akce (kromě poslední části) se nekoná. A závěrečné zvraty nechávají diváka chladným. Plusem snímku je výkon Edwarda Nortona. Jinak film může ještě přilákat na tlustého Marlona Branda. Velmi nezáživné. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Filmy o zlodejoch veľmi nemusím a tento veľmi nevybočoval zo slabého podpriemeru. Začiatok ešte sľubný. Dával som tomu šancu, lenže nič sa po celú tu dobu nedialo. Klasický miliónkrát prehratý scenár. Malá skupina sa pripravuje na lúpež. Pár minút pred koncom ukradnú svoj poklad, stane sa "nečakaný" zvrat v deji a tým to hasne. Celkovo je film strašne nudný, klíšovitý a aj dosť nezáživný. Ani hviezdne herecké obsadenie to nezachráni. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Robert nám společně s Edwardem předhazujou parádní akční loupežnickej thriller, ve kterým je na všem všude trochu špíny. Ano, nevíte čemu a komu věřit a každej si jede na tom svým písečku. Postupem času nám napětí stoupá, tempo se zvyšuje a rivalita nabírá na obrátkách! Tak kdo z koho? Co myslíte? Já bych si vsadil na.... No... Nenechte se připravit o překvapení a pusťte se do toho... Stojí to za to! 75% ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Chytry ovsem nikterak napadny a zazivny film. Vsechno filmarsky slape jak ma, herci jsou slusni, pribeh postupem casu nabira na obratkach a vsichni ocekavame zaverecne rozuzleni. Ovsem je to tak nejak vsechno fadni, nicim neprekvapujici, coz stahava tenhle film do prumernosti, kam si myslim, ze rozhodne nepatri. ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Ze začátku vypadá "Kdo s koho" hodně slibně hlavně díky trojici jmen De Niro-Brando-Norton. Jenže pak se z toho vyklube jen průměrná krimi s předvídatelným koncem, která sice neurazí a řemeslně je velmi dobře zvládnutá, zároveň však kupí jedno klišé za druhým a celkově nepřináší vůbec nic nového. A navíc ani herci se nijak moc nesnaží, dokonce i můj oblíbenec Edward Norton mě svým pojetím postavy malého podvraťáka Jacka příliš nezaujal. A od ikon typu De Nira a Branda bych také očekávala více... ()

Galerie (28)

Zajímavosti (9)

  • Brando strávil na natáčení tři týdny, předváděl se a komplikoval natáčení Franku Ozovi, zatímco De Niro s Nortonem se snažili vytěžit maximum z toho, co mohlo být zdařilým snímkem. (Rocky62)

Reklama

Reklama