Reklama

Reklama

Emma Lloydová má svůj pořad v rádiu, v němž radí posluchačům s láskou. Vypracovala několik bodů, včetně testu kompatibility, a svého vědeckého postupu se striktně drží. Zapomíná však na opravdovou bezhlavou zamilovanost. Sofia, která si má brát hasiče Patricka, Emmu poslouchá a začne mít o svatbě pochybnosti. Zavolá doktorce Emmě do studia a na základě jejich rozhovoru svatbu zruší. Patrick to nechápe, je smutný a na doktorku Lloydovou pěkně naštvaný. Aby se Patrick Emmě pomstil, požádá syna sousedů, aby se naboural do systému úřadu a zadal tam, že Patrick Sullivan a Emma Lloydová jsou manželé...  Emma je zasnoubená s Richardem, který vydal její knihu. Najednou na úřadě zjišťují, že se nemohou vzít, neboť Emma je údajně vdaná. Emma považuje tento údaj za chybu systému, ale napravit to může jedině tak, že musí vyplnit spoustu formulářů, které má podepsat jak ona, tak i její manžel Patrick Sullivan. Emma se hned za Patrickem vydá a chce mu vysvětlit situaci. Patrick pochopitelně ví, oč jde, a dělá nechápavého, přičemž se mu podaří Emmu opít. Emma se ráno probudí v Patrickově bytě, což ji vyděsí a bez formulářů spěchá do práce. Dokumenty jí později přinese Patrick s tím, že už domluvil i schůzku u notáře, a doprovodí ji na ochutnávku dortů. Patrick je příjemný bezprostřední muž, pravý opak Richarda. Ten se chtěl sice Emmě pomstít za zničení života, ale pak se do ní zamiloval. Emma se dál drží striktně svého vědění, ale začíná být zmatená pocity, které dosud nezažila... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (173)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

No, nebylo to nakonec tak hrozné, jak jsem myslel. Výborní C. Firth a J. D. Morgan drží film nad vodou. U. Thurman je dobrá, ale komediální role jí moc nejdou. Zdá se, že tu dost přehrávala, alespoň tu opileckou scénu určitě. Nápad hodně dobrý, dá se říct, že originální. Jestli je to v reálu vůbe možné, těžko říct. Zajímavé a komické situace tu jsou a není nich málo. Člověk se spíše často pousmál, než že by měl záchvaty smíchu. Proto celkem průměrné hodnocení. Hodně mě zklamal závěr, protože nevěřím, že je někdo schopen se zamilovat do takové svině, jakou Uma hrála... Asi tak... ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Scénář vařící polévku z vody, co má nasitit milovníky romantiky se moc nepodařil. Pokud by scénaristé byli kuchaři, s jejch výplodem by neuspěli ani v hladem sužovaném Somálsku, natož na bohatem Severu. Režie je zase, pokud zustaneme u srovnávání s jídlem, takový ten pravý hospodský smažený sýr s extra mastou oblouhou a málem prošlou tatarkou. Jen to obsazení se podařilo-to bych po tak mizerném žrádle přirovnal ke třem dobře vychlazeným jedenáckám Staropramen. ()

Reklama

lentilka69 

všechny recenze uživatele

Nudná komedie, která je plná typických dialogů, zápletek a klišovitých postav. Ty dvě hvězdičky jsou spíše za obsazení, než děj, který byl velmi předvídatelný. Uma je ve filmu krásná jako vždy, akorát mi trochu vadila její vystresovanost v první polovině filmu. Ale i neposednost jí slušela. :-) Ale díky za ni, protože zbytek filmu spíš uspával. ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Námět vypadal slibně, ale scenárista nabízených možností skoro vůbec nevyužil. A to, co zůstalo, ještě dorazili přehrávající herci, hlavně Uma Thurman, která bohužel postrádá cit pro komiku (jo a taky už vypadá hodně odkvetle), no a neschopný režisér tomu taky moc nepomohl. Jediným kladem je sympaticky civilní Morgan, ale ten to nezachrání. ()

01Zuzana10 

všechny recenze uživatele

jednoduché neškodné oddychové. Pohoda, na ktorú sa ľahko díva. Teda, hlavná trojka sa mi pozdáva i keď som pred tým mala odpor k Ume. Colin hrá svoje klasické nič, Uma predvádza svoju krásu a milé šokové trhané reakcie a Jeffrey Morgan predstavujúci Patricka mi neskutočne pripomínal Javiera Barnema. Uuuf ale zapôsobil! :)) Inak škoda a možno fajn, že celý film sa točil iba o tradičných žvástoch o love. Fajn pre to, že občas potrebujeme počuť niečo podobného. Škoda pre to, lebo príbeh je celkom jednoduchučký a predsa aj tam vidím zádrhely napr. v "hackerstve", + nepáčili sa mi indické vsuvky a Isabella Rossellini, ktorú som doteraz brala ako dámu a nepáči sa mi zosmiešnenie tu podané. Trošku pridanej hodnoty mi chýbalo. Celkovo.. film na noc, kedy máme otupené vnímanie.. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (5)

  • V scéne, keď zmoknutá Emma (Uma Thurman) príde za Patrickom (Jeffrey Dean Morgan), má ešte dole v reštaurácii pery narúžované na červeno, ale kým vyjde hore na poschodie, tak už má pery bez farby. (nirvana91)
  • Film byl uveden přímo na DVD díky bankrotu distribuční firmy Yari Film Group. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v amerických městech New York a Greenwich. (Terva)

Reklama

Reklama