Reklama

Reklama

Když se tři malí kluci dostanou do maléru, vymyslí si imaginárního přítele jménem Ricky Stanicky, který jim pomůže. O dvacet let později ho stále používají jako výmluvu pro své nedospělé chování. Když jejich rodiny pojmou podezření a chtějí bájného Stanickyho poznat, provinilé trio si najme zkrachovalého herce a imitátora celebrit, který má Stanickymu vdechnout život. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (84)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Baby I Love Your Way je dozaista pekná pesnička, ale až v prevedení Cenu dostala ten správny šmrn: Ooo, baby, I masturbate, everyday... 😂 Malý festival idiotského humoru v určitých scénkach vyšiel, niekedy úprimne a silno rozosmeje, inokedy sa človek ale pýta: a prečo v tomto tempe nepokračujú? Najvtipnejšie ale je, že John Cena tu oproti Efronovi vyzerá ako skutočný herec. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Po delší době originální komediální námět. Který bohužel trpí na slabší obsazení. Zac Efron si tu vybral horší hereckou formu a komediálně I dramaticky ho přehrává John Cena, který to táhne a je tu skvělý. Vyloženě se tady komediálně našel a skoro bych řekl že mezi svalovci nemá komediální konkurenci a pokračuje tak ve výkonu z Peacemakera. Škoda že neměl lepší herecké partnery, tohle si říkalo o ackovou ligu. V druhé půlce to pak začalo vykrádat vynikající divadelní hru byl jsem při tom, kde si ve stejnojmenném filmu v 70s zahrál Peter Sellers. Závěr chtěl vyloženě jistější režii a lepší herce. Ale i tak 6/10 ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Ve dvacáté minutě se s retardovaně křečovité komedie stala trapná woke sračka. Pak už to bylo jen debilní a debilnějsí. A Cena je většinou vyloženě nechutnej. Prakticky každá cílená scéna (o které si myslí Farrelly že je vtipná), je vrchol trapnosti, nechutnosti nebo nudy. Příklad za všechny je rabín na obřízce co má pocit, že je na stand-upu, nebo ten druhý debil co “přišel, zatrapčil a odešel”. Jediná chvíle, kdy jsem se zasmál byla scéna u videa z konference “hulíte o 106”. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Ricky Stanicky je rádoby zábavný projekt, ale málo zábavný film. Když tři malí podvodníci celý život lžou, tak se jednou prolžou do maléru, který je v zásadě směšný. Ale nikoliv zábavný.  John Cena je sice dobrý komik, ale utáhnout tuhle šarádu je i pro něj náročný úkol. V zásadě by to bylo lepší jako divadelní fraška než jako film, protože tady ta interakce s divákem není. A o tom to celé je. Takže nějaký ten fórek padl, ale smích mě nechytal. A pozvat šéfa na večírek...No a pak to nabere spád to absurdity...tak a pak se divíme, jak v reálu v USA naletí milióny lidí podvodníkům a pak už jen sledují soudy...Řekl bych si, že tahle kritika je nezamýšleným vedlejším produktem filmu, který jistě mnohé pobavil, ale nakonec mě začala ta zápletka spíše unavovat, než bavit. Takže 45% proti záplavě nadšení... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ricky Stanicky sice nedosahuje svou zábavností kvalit legendárních komedií z počátku kariéry bratří Farrellyů, na druhou stranu v porovnání se vší ostatní současnou komediální produkcí je právě tato podívaná skvělým osvěžením, a to především díky jejímu nekorektnímu, přímočarému a peprnému humoru, který prakticky dnes již vymizel, ale mě, který vyrostl právě na komediích tohoto tvůrčího bratrského dua, tak mi moc chyběl a nejspíš proto mě Ricky Stanicky tolik oslovil a především pobavil. Jak jsem tedy zmiňoval, humor je tu sice toho nejjednoduššího ražení,  nejspíš o to víc ale funguje, většina postav pak navíc působí jako správně potrhlý pošuci, které si snad nelze neoblíbit, zápletka, i když jde především o nenáročnou taškařici, tak má zároveň ale i šmrnc, je poměrně nápaditá, svižná, a přestože se v ní divák nevyhne ani v podstatě dnes už asi nařízené přítomnosti gay páru, smíšeného páru, židovství a samozřejmě tuně moralizování, tak i přesto tu dominuje zábava, přinášející především vtipnost a příjemný odpočinek. Navíc je ale důležité i zmínit, že velký kus práce tu odvedli také herci ve svých rolích, kde úřadovalo hlavně herecké poleno John Cena, který tu fakt řádí, a i když po celou dobu svým výkonem balancuje spíš na hranici trapnosti, tak by se dalo říct, že za ní snad ani jednou nesklouzl a v podstatě tak celý ten film táhne, a bavil mě ještě i Andrew Santino, který je též správně střelený, naopak kdo mě ale krapet zklamal, byl můj velký oblíbenec Zac Efron, který tu nepůsobí úplně nejsvěžejším dojmem, přišel mi divný, oteklý, unavený, prostě ne zcela v pohodě, což je dost škoda, protože ho mám jinak fakt jako herce rád. Já tak zkrátka na jednu stranu sice pochopím kritiku, že se jedná o hloupou a infantilní podívanou, to bez diskuzí, mě osobně je to ovšem úplně ukradený, jelikož je to zároveň i vážně správně potrhlá, vulgární, vtipná a zábavná komedie, co se nebojí mít zas po delší době alespoň nějaký, i když mírně přiškrcený, koule, tudíž pro Rickyho Stanickyho dávám jasný palec nahoru. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Film získal finančnú podporu z austrálskych podporných programov Location Incentive a Victorian Screen Incentive. (Arsenal83)
  • Když kachna vyleze z vody poté, co vytáhne psa Paula do rybníka (kolem 31. minuty), a sedne si na golfový míček, je film obrácený, aby to vypadalo, že se na něj spouští, zatímco ve skutečnosti se z golfového míčku zvedá. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama