foto

Jeff Ross

  • nar. 13.9.1965 (53 let)
    Springfield, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Grilování Bruce Willise (TV film)
2016 Flock of Dudes
2015 Dokonalý svědek s.r.o.
2011 Někdy na tom záleží
2008 One, Two, Many
2007 What News? (TV film)
2006 Hledáme Ydol
Holky jdeme na to aneb putování tučňáků
2004 Riskni to s Polly
2003 Bratři jak se patří
Policajti na baterky
2002 Heartbreak Hospital
2001 Born in Brooklyn (TV film)
2000 Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla
Život hvězdy
1997 Brokers
1996 Blázniví fandové
Encino Woman (TV film)
1995 Jeffrey
1990 Caesar's Salad

TV seriály

2017 Na vlásku: Seriál (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Camp Campawanda (S14E13)
2015 Dr. Ken (TV seriál)
Děda se závazky (TV seriál)
Kingdom (TV seriál)
The Demon Had a Spell (S02E07)
Happy Hour (S02E05)
2014 Simpsonovi (TV seriál)
Šáša na odpis (S26E01)
2013 Drunk History (TV seriál)
2012 Griffinovi (TV seriál)
Nad dopisy diváků (S10E22)
Robot zabiják (S10E16)
2010 Backwash (TV seriál)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
Cubed (TV seriál)
2008 Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
Childrens' Hospital (TV seriál)
Z Rock (TV seriál)
2007 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
Wainy Days (TV seriál)
2006 Where My Dogs At? (TV seriál)
2005 Tráva (TV seriál)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kdo se směje naposled (S03E20)
2002 Greg the Bunny (TV seriál)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
1999 Random Play (TV seriál)
Shasta McNasty (TV seriál)
1998 11 O'Clock Show, The (TV seriál)
1995 Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)

Dokumentární

2018 Oh, Rick!
2016 The Last Laugh
2015 Jeff Ross Roasts Criminals: Live at Brazos County Jail (TV film)
2011 Conan O'Brien Can't Stop
2007 Fired!
Heckler
Jackass 2.5
Super High Me
2005 Patriot Act: A Jeffrey Ross Home Movie
The Aristocrats
2003 Heroes of Jewish Comedy (TV seriál)
Uncensored Comedy: That's Not Funny (TV film)
2002 I Love the '80s (TV seriál)
Pet Star (TV seriál)
2001 Open Mic
2000 Let Me In, I Hear Laughter

TV pořady

2018 Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attell (TV pořad)
2016 Chelsea (TV pořad)
Comedy Central Roast of Rob Lowe (TV pořad)
Jeff Ross Presents Roast Battle (TV pořad)
2015 Bitva playbacků (TV pořad)
Comedy Central Roast of Justin Bieber (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 Comedy Central Roast of James Franco (TV pořad)
2012 Comedy Central Roast of Roseanne (TV pořad)
2011 Comedy Central Roast of Charlie Sheen (TV pořad)
Grilování Donalda Trumpa (TV pořad)
2010 Comedy Central Roast of David Hasselhoff (TV pořad)
Conan (TV pořad)
2009 Comedy Central Roast of Joan Rivers (TV pořad)
Comedy Central Roast of Larry the Cable Guy (TV pořad)
Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
Tonight Show with Conan O'Brien, The (TV pořad)
2008 Comedy Central Roast of Bob Saget (TV pořad)
2007 Comedy Central Roast of Flavor Flav (TV pořad)
Larry the Cable Guy's Christmas Spectacular (TV pořad)
2006 Comedy Central Roast of William Shatner (TV pořad)
2005 Comedy Central Roast of Pamela Anderson (TV pořad)
Dancing with the Stars (TV pořad)
Howard Stern on Demand (TV pořad)
Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2004 The Apprentice (TV pořad)
2003 Celebrity Poker Showdown (TV pořad)
Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
New Tom Green Show, The (TV pořad)
Real Time with Bill Maher (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
2001 Comedy Central Presents: The N.Y. Friars Club Roast of Hugh Hefner (TV pořad)
Dinner for Five (TV pořad)
Late Friday (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
Jim Breuer Show, The (TV pořad)
Sin City Spectacular (TV pořad)
1996 Comedy Central Canned Ham (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace