Reklama

Reklama

Svatba mého nejlepšího přítele

  • USA My Best Friend's Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Julianne a Michael uzavřeli na vysoké škole  dohodu: jestli do 28. narozenin nenajdou nikoho lepšího, vezmou si jeden druhého. Vypadá to jako úplná pitomost ale jen do chvíle, než to jeden z nich začne brát vážně. Do určeného limitu zbývá už jen několik dnů a Michael se konečně rozhoupal. Bohužel o ruku nečekaně požádal jinou dívku, než by si Julianne přála. Ta teď musí zapojit veškerou vynalézavě zvrácenou fantazii, aby dostala Michaela zpět. Připravte se na nejlepší svatbu roku. Teď jde opravdu o všechno! (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (182)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nespomínam si, žeby ma nejaká komediálna romanca z 90. rokov sklamala. Proste dekáda, keď sa darilo všetkým žánrom. Nejde o nič revolučné, ale sympatické obsadenie a ich odovzdané výkony, sú tu veľkou prednosťou. Dnes sa už nič také netočí a to ´´vďaka´´ prehnanému multikulty, politickej korektnosti a over the top feminizmu. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Svadbu môjho najlepšieho priateľa som videl raz, naproste ničím ma táto snímka nenadchla, síce sa dej dal sledovať bez premáhania a v náznakoch by bol možno aj ľahký vtip, ale nič viac, film skončí a vy už nemáte potrebu túto slabučkú komédiu vidieť niekedy znova. Na mňa je to až príliš naivné. A Julia Roberts tiež nič moc v tomto filme a v tejto úlohe. Cameron Diaz tu bola podstatne lepšia. ()

Reklama

anli 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie,která je skvěle napsaná a nese sebou prvky,kterým bude každý rozumět.Jistě,není to nic zásadního a velkolepého,ale scénář je svižný,zábavný i smutný a je vidět,že je ze života.Není tu jedno klišé za druhým,ani žádný trapný med.Zato je tu hodně momentů,vyplývajících ze vztahů,které máme každý kolem sebe.A je to hlavně o tom,co člověk cítí opravdu a co si jen namlouvá.A všechny emoce nás utvářejí a pomáhají nám rozhodovat se.A mělo by se jim naslouchat,bez ohledu na důsledky.To nám říká režisér P.J.Hogan,který tady nepředvádí žádné extra nápadité orgie,ale vsadil hlavně na příběh a herce.A příběh je velmi příjemný,zajímavý,správně romantický a hlavní čtveřice Roberts-Mulroney-Diaz-Everet je opravdu vynikající a velmi příjemná.Přičtu-li si k tomu opravdu nápaditý konec,vycházi mi z toho slušně nadprůměrná podívaná,na kterou většina romantických komedií nedosáhne a ke které bude většina diváků(včetně mého já) pravidelně znovu usedat.Dávám tedy svatebních a mých 75%. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Na tuhle romantickou komedii se v televizi vždy ráda podívám. Nevím proč, ale něčím si mě tento snímek podmanil; působí tak nějak reálně, tedy když opomenu takové ty klasické americké přeháňky. Je trošku nutno poznamenat, že tak to holt dopadá, když nejste schopni říkat pravdu... a někdy ani sami sobě. Ale v tomto případě, je to spíše úsměvné. Julia Roberts je dobrá herečka a v těchto filmech jí to sluší. Dále je tu sympaťák Dermot Mulroney, který spolu s Julii tvoří sympatickou dvojici nejlepších kamarádů, kteří by tak moc chtěli si k sobě cestu najít, až se to nakonec nepovede. - ♪With each word your tenderness grows, tearing my fear apart and that laugh, that wrinkles your nose touches my foolish heart♪ ()

Brinkley 

všechny recenze uživatele

Juliina nesympatická "kámoška", přeslazená snoubenka hraná nesympatickou Cameron (i když v případě Diaz je slovo hrát přeci jen poněkud přehnané) a nemastný -neslaný ženich.... Takže kdo nám zbývá? Ano, klasika každé romantické komedie ... kámoš Rupert (ovšem jde o jedinou postavu, která není na facku). Co se označeného žánru týče...nezasmála jsem se ani jednou, romantiku jsem nepostřehla. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení probíhalo v americkém Chicagu. (Terva)
  • Scéna, ve které je "hozena kytice", se odehrává v muzeu Cuneo ve Vermont Hill Illinois. Štáb odstranil a uložil koberec, který režisér při točení scény nechtěl mít v záběrech. Pracovníci muzea však koberec našli až za dva měsíce. (Terva)

Reklama

Reklama