Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gus (Danny Glover - Smrtonosná zbraň) a Joe (Joe Pesci - Sám doma), jsou dlouholetí kamarádi a vášniví rybáři, kteří vyhráli velkou cenu - prázdninový pobyt na Floridě. Oba kumpáni, kteří mají rádi legraci, se rozhodnou vyrazit na ryby v naději, že konečně chytí svůj největší kus. Na výletě se pochopitelně semele celá řada bláznivých událostí, seznámí se s mistrem podvodů Dekkerem Masseyem a setkají se s dvojicí půvabných žen - Ritou (Rosanna Arquetteová) a Angie (Lynn Whitfieldová). Společně pak prožijí dobrodružství, o jakém si netroufali ani snít, dostanou se do problémů, jaké si snad ani nedokázali představit, ale rozhodně na tenhle výlet nikdy nezapomenou! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (41)

Holly_Wood 

všechny recenze uživatele

Tady už fakt chyběly jen šlehačkové dorty... Prostě taková přiblblá ztřeštěná komedie o dvou blbečcích, kteří jedou na ryby a bůhví jak se jim podaří dopadnout nějakého podvodníka (a prý také vraha...). Jenom nechápu, proč ty dva blbečky museli hrát zrovna Pesci a Glover. Kdyby je hrál někdo jiný, mohl jsem těch 90 minut strávit nějak lépe... ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Dobra magorina v relativne pozitivnim smyslu. Kdo ma rad zabavny element serie Lethal Weapon, nebude zklaman, prestoze Gibson zde chybi. Z dvojice Glover - Pesci mi vic sedne Glover. Pesci pusobi jako vzdy otravne, ale vzato v zanru komedie se to da, horsi je to kdyz se snazi o serioznejsi role ala tragicti Goodfellas. Ano, je to bcko vesmes o nicem, ale pomerne zabavne. 5/10 ()

Reklama

MM11 

všechny recenze uživatele

Vysadit do bláznivého děje dvě podvědomě sympatické tváře a sledovat, co nastane. Tenhle nefér plán po zásluze ztroskotal, ale i přes krajně primitivní scénář to není vyloženě zahozený čas. Jen se musí říct, že všechno kladné se vztahuje pouze k dvojici Pesci-Glover. Staří harcovníci dostali cejch buranů a melou bez ustání. Vtipné odlehčení přichází místy, jakoby si tvůrci uvědomovali blbost filmu a sázeli hlavně na hysterické scény a ječící hrdiny. Nuže, desítky lepších filmů už na kontě určitě máte, ale pokud máte k ústřední dvojici kladný (či dokonce fanouškovský) vztah, tak přistupujte k Na rybách bez obav. Koneckonců i vychytná hláška sem tam připlave. ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem čekal, až se začne opravdu něco dít (jsem rybář a asi proto jsem se díval), a konec celý ten nudný děj docela povznesl na slabší tři hvězdy. Dobrá dvojka, zajímavý nápad, ale Joe Pasci - parodující Paola Villagia mi zas tolik nesedl. Měl být víc jako v Sám doma. Ale nevadí. Na odreagovani docela prijatelne. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrná komedie, která si získala mé částečné sympatie hlavně díky tomu, že já sám rybaření miluju a s problémy hlavních hrdinů jsem se dokázal zžít. Svoje si odvedli i Pesci a Glover, což jsou oba herecké persony a svých rolí se zhostili s takovou grácií a vervou, která zachraňuje i zdánlivě nezachránitelný scénář:) Film, který při sychravém nedělním opoledni vždy přijde vhod.. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Pri natáčaní filmu sa stala tragédia. To, čo malo byť úhľadným skokom a pristávacím manéverom, sa stalo osudným pre jednu z komparzistiek na scéne rodinnej komédie. V scéne, v ktorej mal čln naraziť na rampu a pristáť medzi dvoma ďalšími člnmi, ale kaskadér narazil na rampu pod zlým uhlom, prevrátil ju a poslal ju do dvoch ďalších člnov, ktoré potom zasiahli skupinu komparzistov stojacu okolo ako dav v pozadí. 29-ročná Janet Wilder bola pri nehode smrteľne zranená a štyria ďalší boli vážne zranení – vrátane jej manžela, ktorého držala za ruku v čase nárazu. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama