Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá studentka se dvěma kamarády se rozhodla natočit dokument o masovém vrahovi Lesliem Vernonovi, který byl údajně jako malý vhozen do vodopádu, kde ale přežil. Vrah si s nimi domluví schůzku a začíná natáčení. Je vybraná oběť, která musí přežít, je vybrané místo, kde většina nepřežije a divák zjišťuje (a nejen on), jak to vlastně v těch slasherech už desítky let chodí. Když už má natáčení dokumentu skončit, ve studentech se přece jenom hne svědomí… (MareT.)

(více)

Recenze (150)

Caminzind odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu. Nechápu o čem to bylo, proč to někdo natočil, komu je to určeno a co se mi TO snaží sdělit. Za celou dobu jsem si nebyl jistý, zda-li je to míněno jako fiktivní dokument. A nevím to doteď. WTF? Nesmyslné postavy, nesmyslný scénář, nesmyslné akce, nesmyslní a úplně zbyteční herci: asexuální afektovaná novinářka a nějaký slizký, snad koněm olízaný hejsek, od pohledu oba tuctoví, hloupí, nudní a povrchní... ti že mají být schopni rafinovaného pronásledování a krvavých jatek? Fuck off! Celé je to navíc hrozně užvaněné, takže nuda a odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Lesliemu prostě nešlo nefandit :-D Chlápek, co doma tejrá své dvě želvy, má dokonale nabiflovanou veškerou látku ohledně toho, jak se stát legendárním killerem a udržuje se v kondici, se nám v první hodině filmu představí v dokumentu tří studentů (2x on 1x ona) a provede nás pravidlama slashere. Dozvíme se tak, jak si zabiják vybírá své oběti, že první setkání není zdaleka náhodné, co všechno si killer musí připravit - dějovou linku, místo, pasti, nalákání do nich, předvídat co kdo udělá...jako to by bylo těžší než vystudovat vysokou a Leslie to všechno dává a ještě počítá s plány v plánech plánů jiných plánů...chápete ne? Zbylá půlhodinka brilantně přepne do klasického slasheru se všema chybama obětí, na které Leslie poukazoval a úplný závěr (titulky) tomu nasazuje pomyslnou tečku. I když tu možná nasazuje dokonalá písnička Psycho killer, to nechám na Vás. Dal bych plnou palbu, ale bohužel první hodinka má pár nudnějších částí a vraždám se nedopřálo pozornosti, kterou si zasloužili. I tak silné 4* PS: Englund a Hodder mohli (a měli) být využitější, už vzhledem k tomu, že Leslie měl kámoše, starého vrahouna v důchodu, od kterého bral rady. No a jelikož v tomto filmu byli vrazi Freddy, Jason a Michael skuteční, tak kdo jiný by mu měl radit než odpočívající Jason či Freddy, když je oba ve filmu máme? Opravdu škoda a celkem se divím, že to tvůrce nenapadlo :-) ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Každý národ mal od svojho vzniku aj svoje monštrá.“ VRESKOT (ktorý tvorcovia komplet vykradli) zostáva v mojich očiach neprekonaný. Môže za to čudný scenár, nad ktorým som sa nechápavo nasprostasto uškŕňal (Freddy Krueger je braný ako „skutočný“ sériový vrah? Prečo? Načo? Ako? Komu je to načo dobré a čo z toho komu vyplýva?) a nechutne afektované „herecké výkony“. Chvíľková atmosféra a Robert Englund ako šialencova Nemesis (!) to nespasia. Čudná, zmätená, zúfalá, neoriginálna, nevtipná a zlá vec. Zámer tvorcov chápem, ale to je všetko. Inak blbosť. ()

Stallone 

všechny recenze uživatele

Jako expert na horory chválím originalitu filmu. První hodina je skoro až dokument z pohledu zabijáka o tom, jak se správně na svůj den připravit, jak to vlastně v těch hororech může fungovat a ukáže nám slasher klišé. Nápad tedy výborný, ale provedení nudné a parodické. Pan režisér se bál ukázat opravdovou akci. První hodinu se tedy jen žvaní a v poslední půl hodině vlastně skoro nic z té ´´práce´´ záporáka nevidíme. A to mě mrzí. To je potom skoro až amatérská práce. Film doporučuji pouze fanouškům žánru. Já hodnotím mezi 2-3* (tj. horší 3). ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Netradiční horor dokumentaristického stylu, který nám dává nahlédnout do fiktivního světa, kde sérioví vrazi skutečně existují a snaží se poctivě odvádět svou, jak se později prostřednictvím hlavního hrdiny dozvíme, mnohdy nelehkou práci. Leslie Vernon je sympatický chlapík, jehož vzhled je kombinací Ethana Hawka a Teda Bundyho. Stejně jako Ted, je Leslie pohledný, prohnaný a velmi inteligentní. Ve chvíli, kdy snímek odhalí svou pointu, začne divákova mysl pracovat naplno. Začne uvažovat, jak Leslie uvažuje. Co všechno věděl, co měl naplánované, co mohl předvídat a jak dokáže být flexibilní. V určité chvíli Vám pak dojde, o co běží. Je jedno, jestli na to někteří přijdou dříve, jiní později. Je to jasný fakt:) A závěrečná titulková scéna je klasika, na kterou jsme všichni čekali, že:) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Meno postavy, ktorú stvárňuje Robert Englund (Doc Halloran), vzniklo spojením mien dvoch postáv z filmu Osvietenie (1980) - malého Dannyho, ktorého prezývali Doc a černošského kuchára v hoteli Overlook, Dicka Hallorana. Obaja mali dar "osvietenia". (BlackTom)

Reklama

Reklama