Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zoufalý newyorský paparazzi Les Galante se protlouká showbyznysem a snaží se lovit "výjimečné" fotografie celebrit, za něž dostává jen nepatrné honoráře. Jednou poskytne atraktivnímu dvacetiletému bezdomovci Tobymu přístřeší ve svém zanedbaném bytě. Ten se zamiluje na první pohled do rockové hvězdy Kharmy. Když ho tato divka pozve na svou narozeninovou party, přivede sebou i paparazziho Lese, který poruší slib na večírku nefotit, a tak jsou oba vyhozeni. Toby se stává přes noc celebritou. Médiím se přizná ke své lásce ke Kharmě a za zradu svého přítele se veřejně v médiích omluví. Les, který zůstal dál ve své chudobě a bezvýznamnosti, zuří a rozhodne se Tobyho usmrtit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Freemind 

všechny recenze uživatele

Celé mi to připadalo jako by to bylo natočeno někde v polovině 90tých let. Podle mne to o dva chlupy překročilo hranici mezi nezávislým, nízkorozpočtovým snímkem a nefalšovaným béčkem. Nudné, unylé a amatérské je tady všechno - herectví, kamera, střih, zvuk, scénář ... Masa předvídatelnosti a milionkrát použitých motivů se završí, když na konci Steve jde "vyfotit" pohledného houmlese a atmosféra "graduje" tím, že začnou znít úryvky rozhovorů. "Jsi paparazzi, jsi paparazzi". Nechápu, proč do toho chudák Buscemi lezl. ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Dramatická komedie jak paparazzi u sebe houmlesák nechal aby mu pomoh ke kariéře. Steve Buscemi jako ehm, profesionální fotograf a Michael Pitt jako bezďák se svym snem. Alison Lohman jako superstar taky měla něco do sebe. Celkově dost těžkej film k natočení, hlavně žárlivost se hraje těžko. Ale Steve to zvlád bravurně. Jinak já paparazzi nesnášim, nezajímá mě která rádobyhvězda se s kym vychrápala, kdo posadil auto na strom nebo kdo se ožral jako prase a zvracel ze třetího patra. Mně je to pumpička! A i když to neni lehkej job, jsou mi volný. Nicméně já jako režisér bych asi hodně koketoval se závěrečnou scénou. Že by Les Tobyho fakt zabil. Ale to už by pak byl jinej žánr. Nicméně mě právě ten konec trochu zklamal. ()

Reklama

Redi 

všechny recenze uživatele

Dalšího 'Living in Oblivion' jsem se nedočkal, ale i tak to byla fajn podíváná s decentním humorem a s dojemným koncem o přátelství. Herecká hl. dvojka výborná a i většina vedlejších postav. Co mě ovšem na takových filmech dost **re je, když tam pořád melou o známých jménech jako třeba Del Toro, De Niro... ehm dejme tomu Lady Gaga, Britney Spears apod., ale když už příjde na konfrontaci s hvězdama, tak jedině s fiktivníma (vyjma jednoho... ok... ale ten mi stejně nic neříká). Asi jako kdyby se postava S.Buscemiho stále snažila fotoaparátem znásilnit S.Buscemiho... ()

danliofer 

všechny recenze uživatele

Trochu mi tento film svou poetikou připomínal Celebrity Woodyho Allena. Navíc miluju břitký humor Steva Buscemiho a neodolatelně andělský výzor Michaela Pitta. Spolu to secvaklo stejně, jako ve filmu cvakaly spouště fotoaparátů paparazziů fotících béčkové hvězdičky. Je až s podivem, jak režisér DiCillo dokázal o něčem tak béčkovém natočit zcela nebéčkový film. ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh jednoho bezdomovce, paparazziho (vlastně ne, jen fotografa) a zpěvačky. Je krásné slyšet, že všichni jsme jenom lidi, nikdo nadřazený ani podřazený. Potěšilo mě množství Nikonů (Canon jsme všehovšudy zahlédla jen jednou a to v tlapách velmi nepříjemně vypadajícího člověka, takže je vše v pořádku...). Lehký nadprůměr. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Pri nakrúcaní filmu, kde Toby (Michael Pitt) zapichne nožom Blaina (Kevin Phillips), po tejto scéne režisér dá pokyn na zopakovanie. Blaine si následne vyzlečie modrú vestu, no po strihu na inú kameru ju má opäť oblečenú. (Illioplius)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna krátka scéna, kde Les Galantine (Steve Buscemi) dáva rozhovor v televíznom štúdiu. (Illioplius)

Reklama

Reklama