foto

Kevin Phillips

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 #Truth
2017 Roxanne Roxanne
2015 Tomato Soup
2013 Criminal
2012 Stíhači Red Tails
2011 S.W.A.T.: Pod palbou
2010 Hříšníci a svatí
2009 Blood and Bone
The Notorious B.I.G.
2007 Pride
2006 Opilí slávou
2005 Americká zbraň
Život s míčem
2004 The Cookout

TV seriály

2020 Fotbalový talent (TV seriál)
One of Them Nights (S02E09)
2018 Nevyšetřeno (TV seriál)
Východní pobřeží, Západní pobřeží (E06)
Kamkoliv vede (E01)
Poslední loď (TV seriál)
Oddanost (S05E10)
2014 Poslední loď (TV seriál)
Fáze šest (S01E01)
2013 Shameless (TV seriál)
The American Dream (S03E02)
2011 Dr. House (TV seriál)
Náprava (S07E21)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Falešná hra (S03E11)

Dokumentární

1999 Independent Lens (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky