Reklama

Reklama

Připravte se na úžasné životní dobrodružství v Monte Carlu! Selena Gomez (Ramona) září v roli Grace, temperamentní maturantky, která se už nemůže dočkat prázdnin v Paříži, kam se chystá s nejlepší kamarádkou Emmou (Katie Cassidy) a nevlastní sestrou Meg (Leighton Meester). Když na ně ale v Paříži zapomene hyperaktivní průvodkyně, zdá se, že se jejich výlet ocitl v troskách. Místo toho si Grace spletou s bohatou dědičkou a celá trojice se ocitá v Monte Carlu, kde stráví vzrušující týden plný lesku, nádhery a nezapomenutelné legrace! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (100)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Trojnásobná dávka laciné romantiky sice není má oblíbená krmě, ale na tomto snímku jsem po úmorném pátrání našel tři pozitiva. Jednak bylo skvělé pozorovat, kterak se všechny pařížské zážitky mých známých vešly do úvodní části filmu a jednak mne pobavily dvě postavy - uvolněný Australan, který evidentně volil zábavu nad pravidly a naprostou jedničkou byl francouzský vyšetřovatel, kterého ani zodpovězení sedmi základních kriminalistických otázek nedonutilo přestat si užívat života a zahájit úkony trestního řízení. Prostě přeslazená limonáda se vším všudy, ale já se z nějakého záhadného důvodu celkem bavil. ()

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem od toho mnohem více, ale hodnocení kvalitě tohoto filmu jednoznačně odpovídá. Je to lehký průměr, něco co neurazí bohužel, ale ani příliš nepobaví. Film si mé hodnocení získal především hereckým obsazením, kostýmy a hudbou (Mika je jeden z mých nejoblíbenějších umělců). Hodnocení mu však ubírá jednoduchá zápletka a nezajímavý scénář a prostoduchost výpravy z které se dalo vytěžit mnohem více. Z krásného Monte Carla a Paříže jsme mohli vidět jen pár záběrů a z Texasu jsme vlastně neviděli vůbec nic. Filmu také dosti ubírá dvojrole Seleny Gomez, která mohla být mnohem lepší a nevyhne se ani typickým cliché. Pokud jste, ale teenager co si vždy snil o tom jak se ze dne na den stane "priceznou" je tento film ideální snímek pro Vás a určitě nezklame. Hvězdička za scénu se svázanou Selenou a ukrutně optimistického policistu :) ()

Reklama

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie z prostředí krásné Francie. Ať už jde o Paříž či nejhezčí město ve kterém jsem byl, a to Monte Carlo. Příběh nedosahuje takové kvality, abych mohl napsat, že to bylo výborné, ale je to ten klasický romantický předvídatelný děj končící happy endem. Musím pochválit Selenu Gomez, která ve svém mladém věku je velice talentovaná jak zpěvačka tak i herečka. Musím i říct, že na film Monte Carlo jsem se chtěl podívat kvůli tomu, že jsem nedávno toto luxusní město navštívil a většinu míst poznal. Za dílo od Thomase Bezucha dávám 50% - tři hvězdy. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Tak moc jsem se nenasmála, ale herecké obsazení v podobě Leighton Meester a Katie Cassidy vůbec nebyla špatná volba. Opět dokáže člověk na takovém "skvostu" předpovědět snad úplně všechno, ale kupodivu mě to celkem i bavilo. Konec jsem si představovala přesně tak, jak by natočen. Nevím, jestli bych do role Grace obsadila právě Selenu, protože se herecky moc neukázala. Pobavila mě Catherine Tate, kterou jsem si oblíbila díky filmu Love and Other Disasters. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Fiflenky z Ameriky jedou na výlet do Evropy. To už samo o sobě dost vypovídá. Zajímavý je, že Paříž docela dostane čouda, ale Monte Carlo se vychvaluje. V Paříži chčije a chčije, výlet se vůbec nedaří, ale Monte Carlo září penězi, krásou a perfektním počasím. No nic, alespoň Američan s platností ví, kde Monte Carlo leží. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Zhruba ve 41. minutě, kdy se Cordelia (Selena Gomez) setká s tetou, její náhrdelník několikrát změní polohu. Jednou ho má níže k prsům, jindy zase výše ke krku. (OndrejKW)
  • Film se natáčel čtyři dny v Paříži a dva týdny v Monacu. Zbytek natáčecí se pak konal v Maďarsku. (maluti)

Reklama

Reklama