foto

Katie Cassidy

  • nar. 25.11.1986 (33 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Katherine Evelyn "Katie" Cassidy-Benedon se narodila 25. listopadu 1986 v Los Angeles. Otec David Cassidy byl slavným zpěvákem v 70. letech, matka Sherry modelkou. Má dvě sestry a bratra. Chodila na střední školu ve městě Calabasos, kde byla roztleskávačkou. Také dělala gymnastiku, hrála na piáno, kytaru, tančila a chodila i na kurzy herectví.

Po škole se přestěhovala do LA, začít hereckou kariéru. Získala menší roli v seriálu SEDMÉ NEBE. V roce 2004 se také objevila v klipu Eminema "Just Lose it". Již v roce 2002 nazpívala otcovu píseň "I think I love you". V roce 2006 se objevila v hororu NA LINCE JE VRAH a ČERNÉ VÁNOCE a komedii KLIK: ŽIVOT NA DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ. V roce 2008 se objevila i v úspěšném filmu 96 HODIN. Vidět jsme ji mohli i v hororovém seriálu LOVCI DUCHŮ, kde si zahrála démonku Ruby. Do budoucna se na ní můžeme těšit v obnoveném seriálu MELROSE PLACE či DALLAS a v dalším hororu o Freddiem Krugerovi.

Co se týče osobního života, tak Katie chodila s dvěma zpěváky, s Gregem Raposem a Jesse McCartneym. Právě Jesse pro ní napsal několik songů a Katie se objevila v jeho klipu k písničce "She's Not You". Slavnou píseň "Bleeding Love" Leony Lewis napsal právě Jesse a píseň vypráví o bolestném rozchodu s Katie v roce 2007.

Iveta "McIvet" Žďárská

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cover Versions
Grace
2017 Vixen: The Movie
2016 Vlci za dveřmi
2015 Superhero Fight Club (TV film)
2014 The Scribbler
2013 Vražda za vraždu
2011 Georgetown (TV film)
Monte Carlo
2010 Noční můra v Elm Street
2008 96 hodin
2007 Přežij!
You Are Here
2006 Klik - život na dálkové ovládání
Na lince je vrah
Ztracený
Černé Vánoce

TV seriály

2020 Arrow (TV seriál)
Fadeout (S08E10)
Green Arrow & the Canaries (S08E09)
Crisis on Infinite Earths, Part 4 (S08E08)
2019 Arrow (TV seriál)
Purgatory (S08E07)
Reset (S08E06)
Prochnost (S08E05)
další epizody (11)
2018 Flash (TV seriál)
Fury Rogue (S04E19)
Arrow (TV seriál)
Elseworlds, Part 2 (S07E09)
Unmasked (S07E08)
The Slabside Redemption (S07E07)
další epizody (19)
2017 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Aruba (S02E17)
Arrow (TV seriál)
Irreconcilable Differences (S06E09)
Thanksgiving (S06E07)
Reversal (S06E04)
další epizody (7)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Pilot, Part 1 (S01E01)
Flash (TV seriál)
Invincible (S02E22)
Arrow (TV seriál)
What We Leave Behind (S05E09)
Invasion! (S05E08)
Legacy (S05E01)
další epizody (13)
2015 Flash (TV seriál)
Kdo je Harrison Wells? (S01E19)
Arrow (TV seriál)
Dark Waters (S04E09)
Legends of Yesterday (S04E08)
Brotherhood (S04E07)
další epizody (23)
2014 Arrow (TV seriál) - herec, a.z.
Výstup (S03E09)
Stateční a smělí (S03E08)
Natáhni svůj luk (S03E07) - a.z.
další epizody (23)
2013 Arrow (TV seriál) - herec, a.z.
Tři duchové (S02E09)
Vědec (S02E08) - a.z.
Stát vs. Queenová (S02E07)
další epizody (23)
2012 Arrow (TV seriál)
Konec roku (S01E09)
Vendeta (S01E08)
Ohnivá múza (S01E07)
další epizody (9)
Super drbna (TV seriál)
New Yorku, miluji tě! (S06E10)
2011 Nová holka (TV seriál)
Svatební noc (S01E03)
2010 Melrose Place (TV seriál)
Wilshire (E18)
Sepulveda (E17)
Santa Fe (E16)
další epizody (6)
Super drbna (TV seriál)
Venkovanka (S04E11)
Pod svícnem bývá tma (S04E10)
Čarodějky z Bushwicku (S04E09)
další epizody (11)
2009 Melrose Place (TV seriál)
San Vicente (E12)
June (E11)
Cahuenga (E10)
další epizody (12)
Ostrov smrti (TV seriál)
Poslední vzdech (E13)
Komplic (E12)
Láska až za hrob (E11)
další epizody (13)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
Hříšníci nenaleznou pokoje (S03E16)
Právo na spravedlivou válku (S03E12)
Kladivo na čarodějnice (S03E09)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Město hříchu (S03E04)
Nejsou děti jako děti (S03E02)
Sedm smrtelných hříchů (S03E01)
2005 Sex, láska a tajemství (TV seriál)
2004 Listen Up (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)

Dokumentární

2002 Bubblegum Babylon (TV film)

Hudební videoklipy

2004 Eminem - Just Lose It (hudební videoklip)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Arrow (TV seriál)
Leap of Faith (S08E03)

Host

TV pořady

2013 Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)
2011 2011 MTV Movie Awards (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(62)