foto

Katie Cassidy

  • nar. 25.11.1986 (30 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Katherine Evelyn "Katie" Cassidy-Benedon se narodila 25. listopadu 1986 v Los Angeles. Otec David Cassidy byl slavným zpěvákem v 70. letech, matka Sherry modelkou. Má dvě sestry a bratra. Chodila na střední školu ve městě Calabasos, kde byla roztleskávačkou. Také dělala gymnastiku, hrála na piáno, kytaru, tančila a chodila i na kurzy herectví.

Po škole se přestěhovala do LA, začít hereckou kariéru. Získala menší roli v seriálu SEDMÉ NEBE. V roce 2004 se také objevila v klipu Eminema "Just Lose it". Již v roce 2002 nazpívala otcovu píseň "I think I love you". V roce 2006 se objevila v hororu NA LINCE JE VRAH a ČERNÉ VÁNOCE a komedii KLIK: ŽIVOT NA DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ. V roce 2008 se objevila i v úspěšném filmu 96 HODIN. Vidět jsme ji mohli i v hororovém seriálu LOVCI DUCHŮ, kde si zahrála démonku Ruby. Do budoucna se na ní můžeme těšit v obnoveném seriálu MELROSE PLACE či DALLAS a v dalším hororu o Freddiem Krugerovi.

Co se týče osobního života, tak Katie chodila s dvěma zpěváky, s Gregem Raposem a Jesse McCartneym. Právě Jesse pro ní napsal několik songů a Katie se objevila v jeho klipu k písničce "She's Not You". Slavnou píseň "Bleeding Love" Leony Lewis napsal právě Jesse a píseň vypráví o bolestném rozchodu s Katie v roce 2007.

Iveta "McIvet" Žďárská

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bumped
Fencewalker
2016 Wolves at the Door
2015 Superhero Fight Club (TV film)
2014 Scribbler, The
2013 Vražda za vraždu
2011 Monte Carlo
2010 Noční můra v Elm Street
2008 96 hodin
2007 Přežij!
You Are Here
2006 Černé Vánoce
Klik - život na dálkové ovládání
Na lince je vrah
Ztracený

TV seriály

2017 Arrow (TV seriál)
Lian Yu (S05E23)
Missing (S05E22)
Who Are You? (S05E10)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Aruba (S02E17)
2016 Arrow (TV seriál)
Invasion! (S05E08)
Legacy (S05E01)
Canary Cry (S04E19)
další epizody (12)
The Flash (TV seriál)
Invincible (S02E22)
2015 Arrow (TV seriál)
Dark Waters (S04E09)
Legends of Yesterday (S04E08)
Brotherhood (S04E07)
další epizody (23)
The Flash (TV seriál)
Who Is Harrison Wells? (S01E19)
2014 Arrow (TV seriál) - herec, a.z.
Výstup (S03E09)
Stateční a smělí (S03E08)
Natáhni svůj luk (S03E07) - a.z.
další epizody (23)
2013 Arrow (TV seriál) - herec, a.z.
Tři duchové (S02E09)
Vědec (S02E08) - a.z.
Stát vs. Queenová (S02E07)
další epizody (23)
2012 Arrow (TV seriál)
Konec roku (S01E09)
Vendeta (S01E08)
Ohnivá múza (S01E07)
další epizody (9)
2011 Nová holka (TV seriál)
2009 Melrose Place (TV seriál)
Ostrov smrti (TV seriál)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
No Rest for the Wicked (S03E16)
Jus in Bello (S03E12)
Malleus Maleficarum (S03E09)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Sin City (S03E04)
The Kids Are Alright (S03E02)
The Magnificent Seven (S03E01)
Super drbna (TV seriál)
2005 Sex, láska a tajemství (TV seriál)
2004 Listen Up (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)

Dokumentární

2002 Bubblegum Babylon (TV film)

TV pořady

2011 2011 MTV Movie Awards (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)

Hudební videoklipy

2004 Eminem - Just Lose It (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace