Reklama

Reklama

Epizody(5)

Soutěž Big Brother je v plném proudu, zbývá posledních pár soutěžících. Tam venku, za zdmi studia, se ale začíná cosi dít...něco podivného, krvavého, nezvratného. Televizní štáb ani soutěžící ještě netuší, že už zanedlouho budou mít jiné starosti než jak si vzájemně nelézt na nervy. Zombie epidemie je tady, a je potřeba se jí postavit tváří v tvář. Nic jiného totiž ani nezbývá. (Trash)

(více)

Recenze (285)

JAn 

všechny recenze uživatele

Tak po pátém díle ´sem nucen přidat i tu pátou hvězdičku. Fantastický mix 28 Days/Week Later a Dawn of the Dead o nevelké skupině lidí uvězněných v domě Velkého Bratra, čelící hordě nemrtvých potvor. Kvanta úžasných gore efektů, sympatické postavy, skvělá atmosféra, pekelně vydařený závěr a prostě všechno, co ke kvaltinímu zombie filmu-seriálu patří. Rozhodně si to nenechte ujít. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Prečo mi nikto nepovedal, že okrem The Walking Dead existuje aj iný zombie seriál? A hlavne, že je lepší? V prvom rade ide teda (ako všetci písali) o výborný nápad- skombinovať Big Brothera so zombie apokalypsou. V druhom rade potom prichádzajú klasické situácie, typické pre zombie filmy. Niekomu to môže prísť neoriginálne, alebo nudné, podľa mňa to k tomu jednoducho patrí. Potešil ma z času na čas vyskytujúci sa čierny humor, sympatická hlavná hrdinka, nervák producent, atmosféra a zombiecky apetít. Sklamal ma záver, ale keďže nechcem prezrádzať dej, nebudem rozoberať prečo. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Pekne temný a drsný miniseriál. Má priamy ťah na bránu a na nič sa nehrá. Práve vďaka svojej určitej prostoduchosti vyznieva uveriteľne. Podobne ako v mnohých iných zombie filmoch tu trochu nesedí teória o tom, že sa zombie živia mäsom - tak prečo ich je tak veľa? a prečo sa nejedia navzájom? Ae to už narážam na limity žánru... Určite lepšie než prvé dve série WALKING DEAD... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ono to není špatný, ale vlastně ani nevím, čím přesně mě to zaujalo a připadalo mi to hodně v pohodě koukatelné. Příběh je hrozně předvídatelný, prakticky se tam všechno děje až pár vteřin až minut poté, co vás napadne, že by se přesně tohle mohlo stát. Postavy jsou spíše ploché, nijaké až nezajímavě nesympatické. I když ta, co tu soutěž uváděla byla docela dobrá. Zombíci tu a tam ujdou, ale utíkají, že jo. Musím ale říci, že mi to přišlo zábavnější než třeba Zombieland. Ono možná je to tak obyčejné, normální, a tuctové, až to vlastně baví. Hodně určitě dělá ten prvotní nápad nahnat zombíky do reality show. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Výborný britský horrorový miniseriál o prepuknutí zombie nákazy a snahe rôznorodej zmesi účastníkov reality show Big Brother vysporiadať sa s touto nezávideniahodnou situáciou. Všetkých 5 epizód (dohromady 180 minút) som sfúkol za jeden sobotňajší večer ako nič. Keby takéto seriály vysielali naše komerčné televízie namiesto "napumpovaných" kriminálok, tak by som pred nimi smekol, ale to sa s najväčšou pravdepodobnosťou nikdy nestane... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Při premiéře na Channel 4 vidělo pilotní epizodu 1,5 milionu diváků. (Chatterer)

Reklama

Reklama