Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem od Chloe dostal přesně to, co jsem čekal. Souhru emocí, zážitků a intimity. Jenže hned od začátku Vám na tomto odvyprávěném příběhu něco nesedí a máte pravdu, nechci spoilerovat, tak to dále nerozvedu. A to malinko sráží film do průměru. Jinak si cením odvážných scén a snahu udělat vše co nejpřesvědčeji. Nicméně k dokonalosti to má daleko... ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Na film jsem narazila náhodou, netušila jsem, co mě čeká, ani jsem neviděla žádný jiný film od Atoma Egoyana. Postupem času mě film vtáhnul do děje. Na americký film nezbvykle důkladná psychologie postav, málo slov a hodně zaběrů do tváře. Trochu mi to připomínalo Ozona, ale ten by děj zpracoval s větší poťouchlostí a lehkostí. Tady se postupovalo s větší vážností, ale vůbec to neškodilo. Určitě hodím oko i na jiné filmy pana režiséra, do hledáčku jsem si dala i film Žena mého muže. Tak si říkám, na co asi paní Monyová koukala, když psala Roznese tě na kopytech?! ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Chloe aneb Amanda Seyfried si pomalu, ale zcela jistě upevňuje svou pozici ve filmovém světě a dokazuje, že má rozhodně na větší role, že utáhne celý film a že není jen pěkná tvářička. A to se (především dnes, kdy mladé, pěkné holky jsou více než herečky spíše modelky) velmi cení. Chloe je typ filmu, který prostě stojí i padá s hlavní postavou a tudíž i s hlavní protagonistkou. Pokud tuto roli zvládne (tento případ) tak se po celý film nenudíte a sledujete komorní drama, které se v závěru jemně přehoupne do thrilleru a Vám to ani nepřijde. Navíc, pokud tuto mladou, krásnou a talentovanou herečku podpoří dvě herecké legendy, jakými bezpochyby Liam Neeson a Julianne Moore jsou, tak se opravdu o výslednou kvalitu filmu nemusíte bát. Je fakt, že si trochu přisazuji, ale co! Já se fakt bavil a (jak říkám asi posté :-)) na Amandu Seyfried se parádně koukalo… Doufám, že se snímek dostane do povědomí diváků, podle mě si to zaslouží. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Vôbec mi to neprišlo ako Egoyanovo dielo. Chýbal tu jeho zvyčajný nadhľad a atmosféra, ktorú obyčajne dokáže navodiť. Skôr by som povedal, že ide o taký bežný thriller na jedno použitie v rámci piatkového upršaného večera na Markíze alebo na JOJ. Väčšinu času sa tu nič nedeje, film zaujme iba výborným hereckým obsadením a s pár odvážnejšími scénami (ale žiadne terno). A mysteriózne? To musí byť asi nejaký preklep. Podpriemer. 40/100 ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Co mě k tomuto filmu přivedlo? Amanda Seyfried (už nevím, v čem jsem ji viděl, ale byla prostě kus) a pak Julianne Moore, kterou mám moc rád. Děj byl poutavý a ještě jednou poutavý, pozornost jsem neztratil ani na chvíli, drama+thriller nepatří do žánrů, které vyhledávám, ale tohle se mi líbilo - vlastně je to jeden z filmů, který vás při sledování pohltí a po skončení zachová velký dojem. Mimochodem Chloino vyprávění je slušně vzrušující. 80% Ještě přidám SPOILER: konec mě překvapil, jako by film uťali, ale po chvilce přemýšlení jsem za něj rád a vlastně byl taky hodně povedený; bylo by jen na škodu vše dál uměle nastavovat a rozmazávat. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

  • Ještě před uvedením do kin film vydělal na svůj rozpočet, a to díky mezinárodnímu předprodeji. (D3VIL)
  • Uprostřed března 2009 Liam Neeson přerušil natáčení z důvodu lyžařské nehody jeho manželky - Natashi Richardson. Natasha bohužel poranění mozku podlehla. Jen pár dní po její smrti se Neeson dobrovolně vrátil na scénu a scénáristé jeho roli upravili tak, že zbytek svých scén dotočil za dva dny. (D3VIL)

Reklama

Reklama