Reklama

Reklama

Claire a Phil Fosterovi (Tina Fey a Steve Carell) jsou manželský pár žijící na předměstí, pachtící se realitou každodenního života. Aby jejich vztah neztratil šťávu, mají jednou týdně večer rande. Jenže i to se časem mění v pouhou rutinu. Jejich snaha znovu podnítit manželské jiskření je jednou zavede do módního bistra na Manhattanu, kde si neuváženě přivlastní cizí rezervaci. Bohužel se ukáže, že ona rezervace byla pro dvojici zlodějů. Díky náhodné záměně identit se tenhle obyčejný pár náhle ocitne uprostřed divoké honičky a prožije dobrodružství, které jen tak neskončí. Najednou si vzpomenou, proč se do sebe zamilovali a znovu zjistí, jak se báječně doplňují, což jim pomůže vypořádat se s bezskrupulózními gangstery, zkorumpovanými policajty i bláznivým taxikářem. Na tohle rande rozhodně nezapomenou a pokud dokážou bláznivou noc přežít, možná znovu objeví i vášeň vytrácející se z jejich manželství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

oje 

všechny recenze uživatele

Od Date Night jsem si vzhledem k obsazení hodně sliboval a čekal pořádnej nášup zábavy. Dostal jsem bohužel ale jen průměr s hodně nízkou frekvencí fórků, které alespoň trochu pobavili. Zápletka měla nápad, ale žádný vývoj, a výsledkem je tak sice celkem milá, ale těžce rutinní jednohubka. Carellův potenciál trapného chlápka se nepodařilo příliš zužitkovat a mého oblíbeného komika mohl asi kdokoliv nahradit. Ústřední duo bych si rád zopakoval, ale v jiném scénáři. Podobnou akční komedií s Carrellem je Dostaňtě agenta Smarta. Alternativa: Get Smart. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Přiznávám: od druhé půlky už jsem přeskakovala. Ale on se film vážně nedal snést, jak ukřičený, přehnaný a bez sebemenšího aspoň trochu vtipného vtipu. Já myslím, že si natáčení Steve a Tina moc užili, na jejich výkonech je to vidět, ale byla to jen jejich soukromá jízda. Divákům nabídli jen vypreparovanou divnou věc. SHRNUTÍ: Proč v restauraci nekrást rezervace na jiné jméno. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Josh Klausner .. Tomuhle se musí jít hodně vstřícně a s přimhouřeným okem naproti. Určitě si to své (hodně nenáročné!) publikum, které vznese uznání, najde.. Jelikož ty podlinky jsou zapleteny do příběhového copu, který hodně tahá. A především ve mě tento styl nevyvolává téměř žádný smích, takže jako komedie je snímek v podstatě nefunkční a spousta přehnaných akčních vložek či pestrá, ale nevýrazně využitá řádka cameo roliček už hodnotný zážitek stěží vystaví. Tím nejzajímavějším je tak Tina Fey se kterou jsem se zatím potkal jen velmi okrajově a poměrně slušně zastiňuje i svého slavnějšího hereckého partnera. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Vcelku pohodová komedie o jednom manželském páru, který se vydal na schůzku, ale vůbec netuší, jak se jim celá noc změní a oni prožijí spoustu dobrodružství, nebezpečí a vtipných situací. Já jsem si teda film užil. Vidím tady spoustu negativního, ale nemyslím si, že je to až takovej průser. Není to nějaká super filmařina, ale účel mi rozhodně splnila. Líbila se mi ta sympatická dvojka Carell a Fey a taky mini rolička Marka Wahlberga, která byla pro kvalitu filmu asi rozhodující, protože bez něj by to nemělo pro mě šťávu. Nakonec jsem se rozhodl pro 3*, ale uvažoval jsem o 4*. Rozhodlo to, že ta jízda městem (která není špatná) mohla vymáčknout více šťávy. 65%. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Začátek je vynikající, řešení rodinných problémů, nevzrušivého sexu a stereotypního soužití, to jsem se fakt nasmál, ačkoliv, nebo právě proto, že jsem se musel smát sám sobě. Jenže od chvíle, kdy dojde k "osudnému" přebrání rezervace a manželům nastanou krušné chvilky já se naopak začal nudit. Už jsem neviděl trefnou vztahovou komedii, ale pouze tuctovou akční. Někdy sice vykoukl pěkný vtip, ale většinou jen šeď a průměr. Škoda, mnohem radši bych s Tinou Fey a Stevem Carellem řešil jejich nudný vztah. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Pro režiséra Shawna Levyho byl film po snímcích série Noc v muzeu třetím po sobě jdoucím, který obsahoval slovo „Night“ v názvu. (Missa08)
  • Ve scéně, kdy se Tina Fey chystá do postele, má nasobě tričko Univerzity Viginia, kde gradovala v roce 1992. (HellFire)
  • Napriek tomu, že Mark Wahlberg je počas celého svojho účinkovania minimálne oblečený, v titulkoch sa objavuje meno človeka, ktorý sa staral o jeho šatník. (erapo)

Reklama

Reklama