Reklama

Reklama

Past

  • Česko Případ Stone (více)
Trailer 2

Jack Mabry, vězeňský kurátor, počítá dny, kdy odejde do důchodu. Dříve však musí ještě přezkoumat případ Geralda „Stonea“ Creesona, který je ve vězení za vraždu svých prarodičů – smrt upálením. Nyní se blíží doba, kdy by mohl být podmínečně propuštěn, a Stone potřebuje přesvědčit Jacka, že se změnil… Jeho záměry ovlivnit Jackovo rozhodnutí mají však závažný a neočekávaný efekt na ně oba. Tenká linie mezi padouchem a právníkem se nebezpečně zužuje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (158)

LihO 

všechny recenze uživatele

Film s jednoduchou dejovou líniou, no pomerne ťažkým psychologickým motívom. Celý scenár sa točí okolo viery v Boha a rôznych pohľadov na vieru. Z toho filmu som mal pocit akoby sa autori snažili vytvoriť divákovi v hlave rovnaký bordel, aký ma v hlave hlavný hrdina... Super obsadenie, zaujímavo vymyslený dej, skvelý potenciál, ktorý totálne zničil ten scenár posadnutý vierovyznaním. Nečakal som veľa, no aj tak som sklamaný ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Co k takovémuto filmu říci, k takovému filmu, který se nějak vůbec nerozvíjí a motá se stále kolem jedné věci. Docela i bych řekl zbytečný film, který se ani nedivím, že zde má tak málo procent v hodnocení. Nepestrost příběhu a vůbec celého scénáře mě dohání skoro k šílenství, když si vzpomenu na Edwarda Nortona, když ještě před pár lety exceloval ve filmech jako je Fight Club nebo American History X. Edwarde, jde to s tebou čím dál tím víc z kopce a měl by si s tím začít něco dělat. Vrátit se do starých kolejí by byla ta nejlepší věc, kterou by Norton mohl udělat. Ani nějak společenství Jovovich, Norton a De Niro se mi moc nezamlouvala. Proto taky docela podprůměrné dvě hvězdy. ()

Reklama

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Z napětí odchodu Stonea z vězení se stal film o milostném trojuhelníku, který se změní v dráždivou zápletku, která vyústí v tolik napínavý a nakonec trochu zmršený konec. No moje hodnocení se zastavilo mezi třemi a čtyřmi hvězdami, a tudíš jsem se přiklonil ke třem hvězdám kvůli hereckým důvodům. Dvě hlavní postavy skvělé, třetí to pokazila. Asi byste se netipli, kdo mi tady nevyhovoval. Je to podle jména nejúspěšnější člověk ve filmu, ale podle současného hereckého výkonu až třetí hvězda filmu. mluvím o De Nirovi. Skutečně o De Nirovi. Zklamal mně. Robert Deniro mně svým výrazem už trochu omrzel. Už to není ten sebejistý a kutý mafiánský pohled, už je to jen něco z něho. Něco, co se už taky postupně vypařuje. Když De Niro je z formy, bere na sebe odpovědnost jedna z největších hvězd posledních 15 let Edward Norton. Tady se teda ukázal. Fakt skvělý. Ještě k Mile Jovovich. Ona měla v tomhle filmu obrovskou výhodu v její postavě, která k ní naprosto sedí. Její krásná sexuchtivá tvářička je pro to jak stvořená. Na tomhle filmu se dožaduji jednoho vysvětlení, ale na boha se obracet nebudu. Ptám se, proč tam je tolik keců kolem boha? Neřeknu, když chce být film polovičním drama filozofickým dílem, ale tenhle film chce být celým dramatem a celým filozofickým dílem. Kdyby tam bylo méně ptání se boha, moje hodnocení by vystoupalo k pěti hvězdám jasně. Je to obrovská škoda. Jinak film má doré dialogy, zajímavý děj, kde se pořád něco děje, trochu více vztahových proplétání a především to má dobrého filmového ducha. Ještě jednou říkám, škoda nevyužitých Matchbolů. ____ Buď tiše a věř, že jsem bůh. ____ ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nudné a zdlouhavé psychologické drama, ve kterém nefunguje to hlavní, postavy. Ty jsou totiž tak špatně napsané, že jim jejich vývoj, pokud se o něčem takovém dá v tomhle filmu mluvit, vůbec nevěříte. De Niro s Nortonem se sice snaží co můžou, ale z tohodle prachbídného scénáře, který jde vlastně odnikud nikam, z toho víc vytřískat nešlo. Tempo filmu je navíc na bodu mrazu, dialogy mezi hlavní trojicí vůbec neodsejpaj a vypadá to, jak kdyby u toho režisér místy sám usnul, jak mrtvolně je to natočený. Nejde mi do hlavy, jak do toho ty herecký hvězdy vůbec mohli jít. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Velice vlekoucí se psychologický snímek, který vlastně takový měl být. Kurátor versus vězeň před propuštěním. Co by se z toho asi tak dalo vytřískat? No nic moc. A tak celkový dojem dopadl tak jak dopadl. Nevýrazný, utahaný a vůbec nějak ponurý.Robert De Niro se snaží seč může, ale se slabým scénářem pranic neudělá. Snad jediným pozitivem je Milla Jovovich. Vidět ji zase v jiné než akční roli docela potěší. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (7)

  • Jednoho dne se na place objevila zfetovaná fanynka Roberta De Nira, které se podařilo dostat přes ochranku a De Nira obtěžovat. Natáčení se kvůli ní muselo přerušit a žena skončila v místní nemocnici. Není známo, zda byla odsouzena. [Zdroj: Svět filmu] (Krouťák)
  • Milla Jovovich obdržela za roli v tomto filmu cenu Hollywood Spotlight na 14. výročí Hollywood Awards Gala v Beverly Hills. (Kuzmik)
  • Film vydělal 8 224 777 dolarů, což je přibližně jedna třetina rozpočtu. (Kuzmik)

Související novinky

Superhvězdné novinky

Superhvězdné novinky

27.04.2009

DiCaprio, Norton, Washington, Jolie. Bez zbytečných řečí se vrhněme na jejich nové projekty. Leova produkční společnost Appian Way už před časem zakoupila práva na bestseller Joshe Bazella Beat the… (více)

Reklama

Reklama