Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zapomeňte na hodné džiny, tak jak je znáte z pohádek. Ve skutečnosti jsou džinové hrozivé bytosti obývající prostor mezi světy a toužící po jediném: skrze splněná přání otevřít dveře do těchto světů a ovládnout je. Alex Amberson (Tammy Lauren) pracující jako odhadkyně pro významnou aukční síň má tuto skutečnost brzy poznat na vlastní kůži. Dostane totiž k prozkoumání velký opál, ve kterém je jeden z džinů po staletí uvězněn a během průzkumu ho mimoděk probudí. (kosta73)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak po letech musím jednu hvězdu přidat za poctivé masky, mechanické efekty a báječné gore. Jeden večírek u dvora ve starověku, druhý u pana Beaumonta (R.Englud) v současnosti. A copak mají společného? Šťavnatý masakr! Létající hlavy, stahování z kůže i masa (ten kostlivec byl fajn), mutace do krokodýlů a zrůd....považte jen, že klavír nemusí být jen na hraní, ale třeba i na trhání hlav. Nechybí ani vtipné momenty - ,,Přeji si, abyste prošel skrze mě." Oživlé sochy, vyzvracená kreatura připomínající Věc a odřezávání obličejů. Pro džina není těžké přinutit kohokoliv k vyřčení jakéhokoliv přání, když dotyčný neví, že ho to bude stát život. ,,Ano, chci přestat stárnout!" A navrch devadesátková hudba - Cellophane, Eating Crow či Southpaw - není sice úplně můj šálek, ale Mötorhead jsem si při závěrečných titulkách vychutnal! ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Mylujem strasidelne bu bu bu baraky a filmy a la Amityville Horror. Tentokrat ide o plane duchy, ktore pochadzaju z akychsi paralelenych dimenzii a vtieraju sa do sveta zivych, aby robili neplechu. Teda strasidelna atmosfera jede naplno, dialogy su vyborne a potesila aj ucast Tall mana z Phantasm - teda ide konkretne o Angusa Scrimma pochopitelne. 77 % ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Wishmaster je zábavný horor, z ktorého cítiť vplyv Wesa Cravena a ktorý možno napriek vlažnému prijatiu zo strany kritikov kľudne priradiť k tomu najlepšiemu, čo v pre hororový žáner nie príliš priaznivých 90. rokoch vzniklo. Jeho hlavným ťahákom je postava uštipačného a sarkastického džina, ktorý neustále boduje svojím čiernym humorom a svojským prístupom k ľudskej rase. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V dobe pred začiatkom času vdýchol Boh život celému vesmíru. Zo svetla sa zrodili anjeli. Zo zeme sa zrodili ľudia. A z ohňa sa zrodili démonickí džinovia. Zlé, kruté bystosti odsúdené k životu v prázdnote medzi svetmi. Kto prebudí niektorého z nich, tomu budú splnené tri želania. Po splnení tretieho priania pekelná armáda džinov zaplaví celú Zem. "Vládca prekliatých prianí" má jediný cieľ. Chce zničiť náš svet a uvrhnúť ho do temnôt. ** ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Docela solidní horor s fantasy námětem jak z osmdesátých let, kde ale místo džina řídili řezníci jako Pinhead nebo Freddy. Samotná postava džina je tady moc pěkně udělaná a je to asi to nejlepší, co se v tomhle hororu dá vidět, on totiž nejenže je děsně zlomyslnej hajzl, kterej si přání vždycky vyloží tim nejkrvavějším a nejbolestnějším způsobem jakým to jde, ale ještě je to výborně temná postava a to i pokud je zrovna v lidský podobě a jeho hlas a dikce je naprosto výborná. Nicméně druhá věc je, že jinak ten film už za moc nestojí, jelikož herci včetně hlavní postavy i Roberta Englunda (nic nečekanýho, jelikož nemá svojí rukavici, klobouk a červenočerně proužkovanej svetr) děsně přehrávaj a jsou někdy vyloženě trapný a děj krom pár kouzel džina a závěrečných orgií nic víc nenabídne, krom toho triky na rok 97 fakt ubohý, pokud nepočítám gore, ty docela ušly ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Postavy pojmenované Finney, Beaumont, Derleth a Demerest jsou odkazem na sci-fi a hororové spisovatele. (Chatterer)
  • Keď si Josh (Tony Crane) a Alex (Tammy Lauren) sadnú po tenise, má Josh na jednom zábere v rukách raketu, na inom zas nie. (beso74)

Reklama

Reklama