Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pochoutkový nebo hermelínový? Sníst, co si člověk nadrobil? Zabalit? Lenka (Eliška Křenková) přijede do Prahy za svým chlapcem, ale hned z kraje romantické večeře od něj dostane nehoráznou nabídku, kterou nemůže řešit jinak než útěkem. Ostatně útěky jsou pro Lenku typické, jak se postupně ukáže. Poslední spoj domů ujede před nosem, další pojede až ráno, co celou noc v Praze? Kousek od nádraží Lenka narazí na Nonstop lahůdky a rozhodne se uklidnit jídlem, což je pro ni taky typické. Postarší majitel Lahůdek Karel (Miroslav Krobot) taky vypadá, že má nějaký problém. A zatímco Lenka svoje problémy řešit neumí, ty cizí řeší okamžitě. (Česká televize)

(více)

Recenze (116)

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborné obsazení - M. Krobot a E. Křenková mě hned lákali k tomuto dílu. Druhý díl je trochu méně vtipnější a má méně duchaplnější vyvrcholení než úvodní epizoda, a opakující se scéna s revizorem i útěky před ním jsou trochu nesmyslné, ale jinak se mi celý díl líbil. Povedl se scénář i hudba. A tak jen za tři hvězdy, kvůli výše uvedeným důvodům, ostatně mám pocit, že první díl trochu nasadil laťku. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na pořád stejný sterilní výraz Elišky Křenkové už jsem si vybudouval poměrnou averzi, ale konečně jsem narazil na dílo, kde jsem jí od dob Rafťáků přišel na chuť. Největším bonusem celého TV filmu je tramvaj č. 18, se kterou se skoro denně dostávám do školy a z ní. A tak bylo úsměvné sledovat, co se v těch prostorách, co sleduju zpoza okna mojí šaliny, může všechno stát. ()

Reklama

Inozuka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paráda. Ústřední herecká dvojice Krobot-Křenková vynikající, doplněná o rovněž skvělého Kyšperského. Uznávám výtky, že Krobot hraje pořád stejně a jeho výrazivo je notně omezené, ale k těm týpkům, které představuje, se vždy perfektně hodí, tak proč to nějak inovovat a měnit. Napsáno a zrežírováno s grácií a vtipem s velkým existenciálním přesahem. Série Jak si nepodělat život mě začíná bavit ... ()

Mara97 

všechny recenze uživatele

Konečně jsme se u nás dočkali filmu jak od Kaurismäkiho, role Karla byla pro Krobota snad přímo napsána. Non-stop lahůdky jsou zábavné, skvěle se na ně dívá, i když chvílemi je až otravné, jak se hlavní postavy stále "náhodou potkávají". Právě náhodná shledání a až naivně propojené příběhy jsou hlavní slabinou filmu, protože působí strašně prvoplánově. A Lenka potkala za večer revizora častěji než já za celý život. ()

tata22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemohu si pomoci ale už by konečně někdo měl veřejně a nahlas říci, že Miroslav Krobot není herec a nikdy hercem nebude. Neumí hrát, neumí mluvit, jen tam prostě je a říká co mu předepsali. Možná se to někomu líbí ale mě to vadí. Ve všem co jsem ho viděl to bylo tak. Jinak to bylo celkem zajímavé a dalo se na to koukat, režijně dobře zvládnuté, postavičky dobré, Eliška hrála výborně. Ale první díl asi lepší... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v pražských Nuslích. (Duoscop)

Reklama

Reklama