foto

Eliška Křenková

  • nar. 31.1.1990 (27 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Eliška Křenková je česká herečka, která se narodila 31.ledna 1990 v Praze (22 let). Mezi její koníčky patří tanec, lyžování, plavání a snowboarding. Poprvé se objevila před kamerou v roce 2005 v seriálu ULICE. Její největší role byla ve filmu RAFŤÁCI, kde hrála Vendulu. Nyní ji můžeme vidět v seriálu ULICE, kde hraje Elišku Pávkovou. Zatím její poslední velkou rolí byla role ve filmu MUŽI V NADĚJI.

iMovie

Herecká filmografie

Filmy

2017 Křižáček
2015 Padesátka
Rodinný film
2014 Andělé všedního dne
Parádně pokecal
Všiváci
2012 Probudím se včera
2011 Muži v naději
2010 Běžci (TV film)
2009 Ctrl Emotion (studentský film)
Čerpací stanice (studentský film)
2007 Škola ve mlejně (TV film)
2006 Rafťáci

TV seriály

2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Láska a intriky (E01)
Pustina (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Na nejvyšší úrovni (E12)
Vinaři (TV seriál)
Svatba (S02E16)
Úplněk (S02E15)
Loupež (S02E14)
další epizody (16)
2014 Neviditelní (TV seriál)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Přirozený talent (S01E10)
Vyprávěj (TV seriál)
Nová televize (S05E07)
Fitness (S05E06)
Poslové víry (S05E05)
další epizody (8)
2012 Vyprávěj (TV seriál)
Civilka (S04E15)
The Rolling Stones (S04E14)
Sbohem, babičko (S04E13)
další epizody (15)
2011 Borgia (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)

Dokumentární

2015 Jan Hus - Cesta bez návratu (TV film)
2006 Film o filmu: Rafťáci (TV film)

TV pořady

2017 Ceny Czech Grand Design 2016 (TV pořad) - mod.
24. Český lev (TV pořad)

Hudební videoklipy

2015 Marek Ztracený: O pravdě (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace