Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natalie (Rebel Wilson) je newyorská architektka, která se velice snaží, aby si jí v práci všimli. Je však větší pravděpodobnost, že ji její kolegové požádají, aby jim donesla kafe nebo koblihu. O tom, že by mohla navrhnout nový městský mrakodrap, si může nechat jen zdát. A co je nejhorší, Natalie je celoživotní cynik, zejména pokud jde o lásku. Když se ji však v metru pokusí zloděj okrást o kabelku, udeří se do hlavy a zůstane v bezvědomí. Po probuzení zjišťuje, že její život se náhle proměnil v její nejhorší noční můru - romantickou komedii. A právě Natalie je její hlavní hvězda. (JustMeeKatie)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Celkem originálně pojatá romantická komedie, kde hlavní hrdinka skončí ve světě romantických filmů a jede po ní Liam Hemsworth, který by v reálném světě o Rebel Wilson ani okem nezavadil. Wilsonová hraje celkem ok a jako hollywoodská boubelka svou roli plní v pořádku, pár hlášek pobaví a celkově je to fajn oddychovka, která v poslední třetině lehce ubírá z plynu. Lepší průměr. 60% ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Nic světoborného, ovšem neskutečně příjemný a originální kousek v rámci žánru. Člověk musí trochu vypnout kritické myšlení a přestože to vlastně onou romantickou komedií je, tak způsob jakým se to vysmívá všem klišé toho žánru je neskutečně milý. Samozřejmě to táhne Rebel Wilson, která ale utáhne i mnohem horší filmy a tohle je fakt příjemná komedie se skvělým vedlejším obsazením. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Začátek mi přišel hodně slibný. A pak přišel ten romantickej svět a v něm to už občas drhlo. Ale i tak musím říct, že jsem se fakt pobavila. :-) Sympatická dvojka Rebel Wilson a Adam Devine to všechno táhnou kupředu. A i když to jen nerada přiznávám, tak jsem si moc užila zpívající a taneční čísla. Zvlášť po zadýchání! :D ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Kapku šité horkou jehlou, ale v podstatě nevím proč se na to zlobit. Vlastně vím, mohlo to jít v chytré parodii víc do hloubky a být to více uvolněné. Mám pocit, že natočit to Němci s Tobiasem Mbarekem nebo ta francouzská parta okolo Alibi na klíč tak je to o moc lepší a uvolněnější. Ale bavil jsem se a jak mám na mega tlusté ženy alergii, tak mi Rebel Wilson přišla v pohodě a má i komediální talent. Co nechápu je Priamka Chopra? Nechápu proč jí všude cpou, oproti ostatním indickým kráskám není moc hezká a hrát neumí ani z rychlíku a to ještě komedie a akce, kde se pořád objevuje, že bych Netflix penízky z Indie? 7/10 ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Hej, to byla taková kok*tina :D až to bylo skvělé :D Na tento film je opravdu potřeba nahlížet jako na jeden veliký bizár, kdy je tam všechno vygradované do nejvyšších levlů a všechny ty typické romantické slátaniny jsou tu na jednom místě :D Myslím si, že Wilson se do toho skvěle hodila a užila si to na maximum :) Je to fakt pakárna, která mě ale dost pobavila :) Na závěr - já nejsem zastáncem romantických komedií :D Vidím tak 1 za rok :D ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Během testovacích promítání se herečka a producentka Rebel Wilson v přestrojení vydala mezi publikum. (hansel97)
  • Film se natáčel převážně v New Yorku. (Grimaldi)
  • Celosvětová preiméra proběhla 11. února 2019 v Los Angeles. (ČSFD)

Reklama

Reklama