Reklama

Reklama

Rupert Wyatt se opět vrací k žánru sci-fi. Tentokrát nám vypráví příběh o lidech, kteří chtějí zažehnout jiskru odboje proti mimozemské rase, která převzala kontrolu nad vládou Země. Odboj ale nestojí jen proti vetřelcům z jiné planety. Bojovat musí především proti těm, kteří s nimi spolupracují. Podaří se zrealizovat plán, jenž ostatní přiměje uvěřit, že je možné vzít si Zemi zpět? (Martrix)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (101)

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Casto na film, co ma lehce přes 50 % a neni to nablbla komedie, nekoukam. Vlastne skoro vubec. Tady jsem udelal vyjimku kvuli reziserovi (za "opici planetu") a nesplet jsem se. Vlastne asi mam jinou predstavu o napinavejch filmech nez ostatni, ale proste to rozuzleni kdo s kym je a kdo vlastne dela dobrou vec, to bylo neco :-) Porobena planeta Zeme, odbojovy skupiny a jejich sit, ocipovany lidi hlidany non-stop, nucena prace pro mimozemstany, kolaborujici lidi, atentat, vyuziti mimozemsky technologie ... tohle si fakt jenom 54 % nezaslouzi. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Tak já se přidávám do skupiny lidí co tom šoupnou odpad. Protože za prvé je to nudné za druhé nedává to smysl (odboj, který páchá atentát na jakéhosi místostarostu a pár mimozemšťanů to se nezmohl jako na více to nemluvím o tom, že číslo 1 tohoto odboje je ženská co se nijak nebrání a dostane se k ní člověk úplně snadno žádné zabezpečení nic). Mimozemšťany zde uvidíte tak 10 minut z 109 minut a spíše než sci-fi a thriller je to drama se špionskou tématikou. ()

Reklama

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Když srovnám zdejší nepříliš přívětivé hodnocení s mými vlastními dojmy, možná bych tomu byl schopen dát i těch (protekčních) pět, ale skoro celá moje rodina to prohlásila za blbost. A jelikož jsou všichni pravděpodobně inteligentnějši než já, dávám opatrné (ale asi spravedlivější) čtyři. Nakonec, ti mimozemští ježatci nepatřili k úplně nejpovedenějším emzákům, jaké jsem kdy ve filmech viděl. Všechno ostatní mi ale připadalo poměrně parádní. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ani už si nepamatuji kdy jsem naposledy viděl film, u kterého by mě tak strašně nezajímaly postavy. Tady jich totiž bylo tolik - a jak uživatel Radek99 trefně píše - žádná hlavní a mě osobně začaly být všechny poměrně rychle ukradené. Captive State navíc neskutečně nudí a jeho první polovina je k nepřečkání. V druhé se to trochu zvedne a jsou tam zajímavá místa, ale přece jenom jsem za tu první polovinu dostal takový nezájem o postavy a děj, že to ta druhá moc nezachránila. Nápad to má sice zajímavý, ale scifáren o totalitě a diktatuře rozhodně není málo, stačí jenom hledat a Captive State je jenom další kus do sbírky. Možná by to bylo zajímavé, kdyby to bylo zaměřené na míň postav, bylo to kratší a ne tak strašně nudné. Co si tady čtu komentáře, tak ti, co dali 4* nebo 5* většinou píší o tom, že to má nízké hodnocení kvůli tomu, že lidi čekali akčňak a ne "něco vážnějšího". U některých uživatelů to bude pravda, ale co se mě týče - jenom pro případ, kdyby do mě někdo chtěl kvůli mému hodnocení rýt - stejně mi ten film přišel příliš akční. Prostě mě to celé dost minulo a znám mnohem víc zajímavějších (a i minimalističtějších) scifáren. 2* ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Myšlenka snímku Captive State je sice fascinující a svým způsobem i originální, avšak samotné zpracování je naprostou katastrofou. Je to dáno především tím, že mimozemští uchvatitelé zde skoro vůbec nejsou. Od snímku jsem totiž očekával, že nám ukáže svět, kde je lidská rasa "zotročena" mimozemskou rasou, která výměnou za přírodní zdroje a donášení na nepřizpůsobivé občany nabízí relativně klidný život. Ve finále jsem ovšem dostal snímek, kde je hlavní devízou nudné nahánění nějakých lidí nějakými lidmi. A to prosím na stopáži čítající 109 minut. Lahůdka. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (5)

  • Rapper Colson Baker alias Machine Gun Kelly musel odložit tři koncerty poté, co dostal během natáčení 65 úderů do hrudníku od neznámého filmového policisty a následně se v zákulisí před koncertem zhroutil. (dan4815)
  • Film se natáčel v Chicagu v Illinois (USA). (rafix)

Reklama

Reklama