Reklama

Reklama

Podfukářky

  • USA The Hustle (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Svět je plný bohatých, zkažených a sebejistých mužů A přesně takové milují hrdinky komedie Podfukářky. Okouzlující Angličance Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabané Američance Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale jen a jen o peníze... hodně peněz. Tyto dvě podvodnice jsou jasným důkazem, že ženské pokolení nelze podceňovat v žádném povolání. Dokonalá profesionálka se po náhodném setkání ve vlaku podujme zasvětit nadšenou amatérku do tajů svádění a okrádání mužů. S vypětím všech sil a po sérii neuvěřitelných zážitků se Josephine podaří z Penny vykřesat kolegyni na úrovni, sice trošku nekonvenční, ale zato s obrovským potenciálem. A najednou se ze žákyně stává vážná konkurentka. Která z nich bude nakonec úspěšnější? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (204)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Poměrně milé překvapení, čekal jsem festival trapnosti, ale nakonec jsem se nenáročně bavil (a trapnost se udržela v únosných mezích). Ať si kdo chce co chce říká, Rebel Wilson umí být vtipná, Anne Hathaway také a ještě jí to sekne, a dohromady utvořily sympatickou konkurenční dvojku ženských podfukářů (samozřejmě zaměřenou na oškubávání nadržených, nevěrných a/nebo přitroublých chlapů). ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak už před filmem je jasný, že díky obsazení do hlavní role Rebel Wilsonové, bude zaručeně biják plnej nekvality. A hle, je to tak! Nevím o co přesně se pan Addison s děvčaty pokoušel, ale s tímhle může v klidu táhnout do prdele! Jediný koukatelný na The Hustle je půvab Anne Hathaway, jinak takřka nekoukatelná záležitost, plná ničeho a vyžrané krávy! 35% ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, která neurazí ani nenadchne. Na večer nebo odpoledne ideální, nemusíte u toho přemýšlet. Stačí vypnout a užívat si pohodovou komedii, kterou skvěle vede Rebel Wilson. Anne Hathaway jí perfektně sekunduje, musím ale říct, že mi dost vadil její britský přízvuk, taky se mi zdálo, že dost přehrávala, ale možná to bylo jen její uchopení role. Věřím, že si natáčení obě herečky užili na maximum a je to cítit i na plátně. Víc než čtyři hvězdy si to asi nezaslouží, ale dá se na něj koukat pravidelně. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Normálně mám Anne Hathawayovou rád, ale tento remake Podfukářky jsou špatné a ona v nich také. Ale hvězdu navíc dávám za to, že je zde spousta skvělých hlášek, které často překročili mou kritickou smíchovou hranici. Je zde píseň Meghan Trainor s názvem Badass Woman https://www.youtube.com/watch?v=z6tjkL1kZBI . Ta nám řekne vše co potřebujeme vědět o feministické zarámování tohoto filmu. Film vidí muže jako bohaté a ženy nevýrazné. I s délkou 93 minut jsem se cítil jako o hodinu déle. Satira filmu trpí omezenou představivostí. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Komediální, akční, barevné, hezké, kýčovité, odvážné. Andule to neskutečně slušelo, její elegance v kombinaci s hereckým výkonem táhla celý film. Rebel je prostě otylá holka, která trochu přehrává. Kromě krásného prostředí a kostýmů, se mi co do děje líbilo, že děj měl spád, žádná hluchá místa. Jako pohodový film, který vás má pobavit a má být odpočinkový, naprosto ideální. ..já bych chtěla být taky tak pěkná..mrcha.. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Natáčeno na Mallorce. (rafix)
  • Beaumont-sur-Mer (doslova Krásny kopec pri mori) je fiktívne mesto pomenované podľa známeho Beaulieu-sur-Mer (doslova Krásne miesto pri mori), ktoré sa nachádza na Francúzskej riviére. (m.a.t.o.)
  • Původní premiéra filmu měla být 29. června 2018, poté byla přesunuta na 10. srpen 2018 a nakonec měl film premiéru 10. května 2019. (Varan)

Reklama

Reklama