Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děti tajných agentů musí zachraňovat rodiče. Gregorio a Ingrid jsou nejlepší tajní agent světa. Pracují pro různé země a jsou vysláni, aby zneškodnili svého největšího nepřítele... jeden druhého. V jistém exotickém koutu světa se konečně setkají tváří v tvář, zamilují se do sebe a vydají se na tu nejnebezpečnější misi: vychovávat děti. Nyní, kdy vyměnili špionáž za rodičovství, jsou povoláni zpět do akce. Jeden po druhém začnou mizet jejich bývalí kolegové, nejlepší špióni světa, a tak jsou Cortezovi nuceni přijmout technického génia Fegana Floopa. Když ale zmizí i Cortezovi, jsou na světě jediní dva lidé, kteří je mohou zachránit – jejich děti. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

WolfR 

všechny recenze uživatele

Spy Kids: Špioni v akci, je rodinný, filmový projekt Roberta Rodrigueze. Ovšem, nikdy bych nevěřil, že chlápek, co dal světu Desperado, Od soumraku do úsvitu, anebo později Grindhouse, či Machetu a taky vzkřísil Predátora, natočí tohle! Je to naprosto něco nepředstavitelného! Zápletka není ničím zajímavá a herci jsou vyloženě špatní. Teda až na, Banderase a Rodriguezovi patrony Treja a Marina. Upřímně řečeno nechápu, jak mohli tito drsní týpci, na něco takového kývnout. Všechno je to takové nudné a trapné a působí to až lacině a nedotaženě. Celé ta zábava o dětských špiónech vlastně není zábavou a jen vás to otravuje. Myslím, že ani ty děti, to nebaví, tak jak se povídá. No prostě hrůza. Celý projekt Spy Kids, je zbytečný. Rodriguez, tím ztratil drahocenný čas, který mohl věnovat tvorbě pořádných akčních masakrů, jako to míval kdysi ve zvyku. Tímhle projektem, šlápl prostě vedle. Ale po výše zmiňovaných nářezech jsem mu tuto salátinu odpustil. Nicméně si Spy Kids zaslouží, 1 hvězdu. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Absolutně perfektní film! Kdyby mi bylo deset, tak nekoukám na nic jinýho než na Spy Kids. Ale i teď mě to neskutečně baví, aneb není na škodu vrátit se o pár let nazpět. Všechny ty šílený vynálezy, to je prostě moje. Příběh celkem zajímavý, Floop parádně ujetý, armáda palců a robodětí legrační. Ústřeední dvojka velice sympatická. A to celé okořeněné sposutou skvělého humoru, takže jsem se u Spy Kids výtečně bavil... prostě film kde se plní dětské sny. Zcela vážně dávám plné hodnocení, protože lepší špionážní film jsem ještě neviděl. James Bond nechť se jde zahrabat! /viděno na DVD: 95% a 5*/ ()

Reklama

diabolique 

všechny recenze uživatele

Ja zacinam mat toho Rodrigueza fakt rad....Odhliadnuc od toho, ze v jeho filmoch su stale rovnaky herci, alebo aspon dost casto,(na druhej strane, preco menit dokonalu partiu?) dokaze natocit krvak a zaroven aj dokonaly rodinny film/komediu. Inak Spy Kids ani neviem nazvat. Ako som uz spomenul, vyber hercov je podla mna skvely, cely film je napadity, farebny a nenudi dokonca ani dospelych. Zaroven tu mame aj akesi mravne ponaucenie, ze rodina je najdolezitejsia. Tak mi nehovorte, ze rodinne komedie su tie s Lindsay Lohan!!!!!:) ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Porqué, Roberto, porqué? Po dlhom čase som si pozrel Spy Kids opäť v televízii (keďže sa DVD podelo ktovie kam), a dospel som k jedinej otázke - prečo sa Rodriguez tak urputne snaží zo mňa urobiť hlupáka? Ako dieťa som Spy Kids zbožňoval, no až teraz si uvedomujem ich nízku úroveň a nechápem - zatiaľčo môj brat ich začal zbožńovať miesto mňa. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Děti objeví svůj kult, dospělí uroní pár slz, protože utratili peníze za takovou cypovinu a viperblade zuří, protože Banderas a Trejo plýtvají svým talentem na tyhle filmy. Abyste rozuměli, mám rád filmy, kde si dělají srandu z něčeho, (nebo chcete-li parodie), ale takhle ne, soudruzi. Tohle je vážně určeno pouze pro dětské publikum. A protože mě hlášky typu "Teď splachuju vaše hovínko." vážně už nepobaví, dávám hodnocení tak nízké. A už nikdy více! ()

Galerie (44)

Zajímavosti (19)

  • Poslední Rodriguezův snímek, který byl natáčen na film. Post-produkce filmu probíhala na ranči Skywalker George Lucase, a ten zde uvedl Rodrigueze do tajů digitálního filmování s vysokým rozlišením. (HappySmile)
  • Jméno postavy, kterou hrála Teri Hatcher - slečna Gradenko, je odkaz na písničku The Police z jejich alba "Synchronicity" z roku 1983. (HappySmile)
  • Když je záběr na Floopa (Alan Cumming), jak mačká kouli hlíny, vidíme, že mačká pravou rukou. Ale když se od okna otočí, má ji najednou v ruce levé. (SONY_)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Reklama

Reklama