Reklama

Reklama

Ve službě

  • Velká Británie Line of Duty (více)
Trailer 1

VOD (1)

Aaron Eckhart svádí neúprosný závod s časem v hlavní roli tohoto výbušného akčního thrilleru. Aby dosáhl svého vykoupení, vydává se zdiskreditovaný policista Frank Penny (Aaron Eckhart) na nebezpečnou misi s cílem vypátrat unesenou dceru náčelníka policie (Giancarlo Esposito). Její už tak mizivé šance na přežití rázem vezmou za své, když Penny udělá fatální chybu a zabije zvráceného únosce, jediné vodítko k odhalení místa, kde se dívka nachází. Poté, co se k němu připojí ambiciózní reportérka Ava (Courtney Eatonová), která zajišťuje živý přenos z pátrání, se rozpoutá hotové peklo, neboť na scénu přichází bratr mrtvého únosce (Ben McKenzie), lačnící po krvavé pomstě. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (91)

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Tak je jasný, že se k tomu musí přistupovat, jako k béčku. A potom si dozajista můžeme vychutnat klišé, jako, když tě někdo pronásleduje v autě, tak před ním určitě poběžíte rovně po silnici i když máte jiné možnosti. Kdybych měl vypisovat všechny nelogický věci, tak bych to dělal dlouho, takže víme, že to je opravdu béčko. Co se mi naopak líbilo, bylo poukázání na posedlost dnešní doby internetem a natáčením. „Zavolejte někdo sanitku, já nemůžu, já to natáčím“-hovoří za vše. Jinak to zase takovej průšvih nebyl. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Teda nevím... Na jednu stranu je to fakt slušný akční béčko s parádní (!!!) akcí. A na druhé straně je to nehorázná infantilní kravina pro mileniány (asi od mileniánů) ... Jako kolikrát mi hlava nebrala, jestli je to míněno vážně nebo je to všechno jedna velká prdel. Fakt wtf film, na kterej se dobře dívá, fakt ten film doporučuju ho vidět, ale na druhou stranu se budete válet smíchy nad jeho trapností a "postmoderní" ujetostí jako u mých YouTube z dvapatnáct... 😂 Možná byli tvůrci do jednoho tak vyndaní jako já tenkrát, jinak si to nedovedu vůbec vysvětlit... ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Kariéra režiséra Stevena C. Millera je oficiálně u konce, protože nic lepšího už v životě nenatočí. Jasně, má to svý mouchy, ale v rámci podobných béčkových akčňáků, určených převážně na bluray a VOD je tohle naprostá špička. V podstatě je to taková Nebezpečná rychlost, ve který místo autobusu sleduje divák sprintujícího sympaťáka Eckharta, kterej ani na vteřinu nesleze z plátna. Kupodivu je fajn i jeho parťačka, se kterou má několik fakt vtipnejch dialogovejch výměn. Film má navíc naprosto ďábelský tempo a přehledný akční scény. A závěr na hřbitově má akorát tu správnou dávku patosu a zároveň sebeironie, aby to nebylo debilní. Line of Duty je naprosto příjemný a nečekaný překvapení, u kterých si člověk uvědomí, že je fajn sledovat v hlavní roli normálního chlapa a ne kokota v kostýmu superhrdiny. ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Strašne mi liezlo na nervy to decko, čo sa hralo na žurnalistku ako aj jej čínska kamoška feťáčka. Film má veľmi veľa chýb: decko si všimne nástražný drôt, ale elitný policajt nie, reporterka točí ďalej s rozbitou kamerou, skočí s ňou do vody a kľudne natáča ďalej; terorista strieľa do steny, aby netrafil utekajúcu dvojicu; Rýchlosti sa rovnajú jednej: auto, bežec, bicykel rovnaký čas na rovnakej vzdialenosti - absurdita. Zopár rozumných hesiel : Eckhart hovorí decku s kamerou: "Nesud človeka, dokud neujedeš mili v jeho botách";"říkáš nekdy fakta nebo lžeš, abys měla věčší sledovanost...";"Nepleť se mi pod nohy, mluv jen dkyž budeš tázána,a nedelej kraviny, co te múžou zabít" Scenár inak nie najhorší, aj bojové scény celkom ušli, ako aj nápad s pomstou a výmenou rakví. Ale ten záver celé mesto sa zgrupne na cmiteri kvôli policajtovemu decku, to bolo otrasné. ws ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Béčko, které má spoustu pěkných momentů, akce jsou dost dobře natočené, Aaronovi ta role sedí. A teď něco, co to rozesralo. Chtělo to být moderní. Tudíž je tam mladá ambiciózní reportérka (jůtuberka), která celou akci neustále přenáší na internet a do televize, pohybuje se všude, kde je moc nebezpečno, ale nic se jí nestane. A těm ostatním nevadí, že holka poskakuje okolo nich a točí jejich rvačky. Diváci šílí, všichni ostatní taky, tak jdeme slavit (kde mám ten hajzl papír?). Škoda, stará klasika se prostě nedá mísit s poblblou posedlostí internetem. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v najväčšom alabamskom meste Birmingham. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama