foto

Ben McKenzie

  • nar. 12.9.1978 (41 let)
    Austin, Texas, USA

Biografie

Vystudoval střední školu Austin High, po studiích se rozhodl pro divadlo. Nějakou dobu zaskakoval v několika divadelních hrách, jeho největší šance však přišla až v jeho 25, kdy se zúčastnil konkurzu na nový seriál televize Fox, The O.C. Benjamin McKenzie vyhrál hlavní roli Ryana Atwooda a jeho hvězdná kariéra byla odstartována. "Přesně jeho jsme hledali! Vypadá skvěle, je talentovaný, ne moc známý - zkrátka náš člověk", řekl po prvním dílu jeden z producentů, McG. Seriál se natáčel v letech 2003-2005.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Report
Ve službě
2014 Láska po anglicku
2013 Advocates, The (TV film)
Decoding Annie Parker
Goodbye World
2012 Sin Bin
2011 Batman Rok jedna
Blisters: How Four Became Three, The
2009 The Eight Percent
2007 88 minut
2005 Junebug

TV seriály

2019 Gotham (TV seriál)
Začátek… (S05E12)
Co že udělali? (S05E11)
Já jsem Bane (S05E10)
další epizody (12)
2018 Gotham (TV seriál)
Země nikoho (S04E22)
Špatný den (S04E21)
Ta stará mrtvola (S04E20)
další epizody (11)
2017 Gotham (TV seriál)
Královna bere jezdce (S04E11)
Věci, které dělají bum (S04E10)
Jen ať si dají (S04E09)
další epizody (22)
2016 Gotham (TV seriál)
Pozor na zelenookého netvora (S03E11)
Časovaná bomba (S03E10)
Popravčí (S03E09)
další epizody (22)
2015 Gotham (TV seriál)
Horší než zločin (S02E11)
Syn Gothamu (S02E10)
Hořká pilulka (S02E09)
další epizody (23)
2014 Gotham (TV seriál)
Dílo lásky (S01E10)
Harvey Dent (S01E09)
Maska (S01E08)
další epizody (10)
2013 Muži sobě (TV seriál)
Tyler the Pioneer (S02E06)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Reckoning (S05E10)
Chaos (S05E09)
The Felix Paradox (S05E08)
další epizody (10)
2012 Policajti z L. A. (TV seriál)
Thursday (S04E10)
Risk (S04E09)
God's Work (S04E08)
další epizody (10)
2011 Policajti z L. A. (TV seriál)
Graduation Day (S03E10)
Failure Drill (S03E09)
Fixing a Hole (S03E08)
další epizody (10)
2010 Policajti z L. A. (TV seriál)
Maximum Deployment (S02E06)
What Makes Sammy Run? (S02E05)
The Runner (S02E04)
další epizody (6)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
Derailed (S01E07)
Westside (S01E06)
Two Gangs (S01E05)
další epizody (6)
2007 O.C. (TV seriál)
The End's Not Near, It's Here (S04E16)
The Night Moves (S04E15)
The Shake Up (S04E14)
další epizody (8)
2006 O.C. (TV seriál)
The Earth Girls Are Easy (S04E08)
The Chrismukk-huh? (S04E07)
The Summer Bummer (S04E06)
další epizody (23)
2005 O.C. (TV seriál)
The Chrismukkah Bar Mitz-vahkkah (S03E10)
The Disconnect (S03E09)
The Game Plan (S03E08)
další epizody (28)
2004 O.C. (TV seriál)
The Chrismukkah That Almost Wasn't (S02E06)
The SnO.C. (S02E05)
The New Era (S02E04)
další epizody (19)
2003 O.C. (TV seriál)
The Countdown (S01E14)
The Best Chrismukkah Ever (S01E13)
The Secret (S01E12)
další epizody (14)
JAG (TV seriál)
Prázdné hnízdo (S08E17)

Dokumentární

2015 Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs (TV film)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Gotham (TV seriál)
Soud s Jimem Gordonem (S05E09)
2017 Gotham (TV seriál)
Démonova hlava (S04E04)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Gotham (TV seriál)
13 stehů (S05E06)
2018 Gotham (TV seriál)
Jedna z mých tří polévek (S04E16)
2017 Gotham (TV seriál)
Těžkášpinaváduše (S03E22)
Tyhle choulostivé a temné obsese (S03E16)

Host

TV pořady

2015 5th Critics' Choice Television Awards (TV pořad)
67. Emmy Awards (TV pořad)
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2004 Teen Choice Awards 2004, The (TV pořad)
2003 Napálené celebrity (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(67)