Reklama

Reklama

On je fakt boží!

  • USA Angus, Thongs and Perfect Snogging (více)
Trailer

Obsahy(1)

Před dovršením patnáctých narozenin upoutá dospívající Georgii nový kluk ve škole, „nádherný sexuální bůh“ Robbie, člen kapely Stiffa Dylanse. Naneštěstí si už Robbie smluvil rande s Georginou úhlavní rivalkou: blonďatou a perfektní Lindsay. Se svými skvělými, avšak bezradnými rodiči, nádherně oblečenou kočkou Argus a s holčičí četou Ace Gang si Georgia vymyslí plán jak sbalit fantastického kluka a mít nejlepší narozeniny všech dob! Natočeno podle knižních bestsellerů od Louise Renninsonové. On je fakt boží! je nádherný zábavný hit pro dospívající, režírovaný Gurinder Chadhaovou (Blafuj jako Beckham, Moje velká indická svatba). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Shit 

všechny recenze uživatele

No prostě pro mladší holky. Jediný co se tu řeší je, jak maj 14ti letý holky dostat nějaký strašný borce z Londýna, pak jak se oblíknout a jestli nosit tanga a nebo ne a na závěr se vše vyřeší dospěle, no prostě nic neočekávanýho a někdy toho bylo na mě trošku moc, ale nemůžu řict, že to je vyloženě nuda, ale rozhodně bych si dokázal představit lepší zápletku, nicméně za chudáka tlustýho Anguse, kterej to tam nehorázně schytával s těma oblečkama od malý sestry Georgie musim hvězdičku přidat ()

kerkulka 

všechny recenze uživatele

nebýt Aarona (a jeho kapely), vypla bych to už v první čtvrtce filmu... U mě se to stává opravdu velice zřídka, ovšem tohle je jeden z těch případů, kdy jsem více sympatizovala s "ošklivými záporáky" - holkou, která si dovoluje (jak jen mohla!) chodit s chlapem, který se líbí hlavní důře..která je mi mimo jiné šíleně nesympatická a po sérii trapných scén, které jsem přežila v křeči a očima napůl zakrývajíc prsty, bych jí nejraději propláchla hlavinku (v nějakém super wc nejlépe). Ovšem ve zbytku se přeci jen docela zasmějete - nicméně, ono vám už taky nic jiného nezbyde. ()

Reklama

Mia... 

všechny recenze uživatele

Když hodnotím tento film, je třeba si uvědomit, že je to film pro teenagery a musím uznat že v tomto žánru je to jeden z nejlepších snímků. Není na něm nic extrémně přehnaného a ani v něm nic nechybí. Velmi potěšující je, že hlavní hrdinka nepatří mezi tak často propagující se typy modelek a tudíž tento film dává takovou nepsanou naději i obyčejným smrtelníkům, že láska jednou potká i je. Milé a nenucené. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Být mi 13 let, dal bych víc! :-) Asi tak nějak budou znít první reakce na tuto zpočátku hoooodně pubertální komedii. Vlastně pokud nejste náctiletí, tak se asi moc nezasmějete, ale s přibývajícím časem stárneme a zdá se, jakoby i Georgie dostávala rozum. No a ten konec? Ano, je to sladké, ale jsou to přece ještě děti.... Zajímavosti: Tento film drží jeden primát...nejvíc líbacích(slintacích) scén za natáčení. Ano, tady můžete namítat, ale filmu Titanik bylo prvenství odebráno, protože se Jack utopil. :-) 55% ()

karinakari 

všechny recenze uživatele

Jedna z největších blbostí, kterou jsem kdy měla možnost vidět. Ač jsem se u toho poměrně dost zasmála (ne v dobrém slova smyslu). Nejvíc ze všech to odnesl kocour Angus, protože jeho oblečky byly to nejubožejší na celém snímku. Myslím, že i teenageři pro, který je film určen, nejsou zrovna nadšení. Bože, jestli já budu mít někdy takové děti, tak se zastřelím. Nemůžu film doporučit, ani tehdy, jestliže máte chuť vypnout a koukat na nějakou kravinu, protože i v těchto vodách existují mnohem lepší věci. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen podle knih Louise Rennisonové „ Angus, Thongs and Full-Frontal Snogging a It's OK, I'm Wearing Really Big Knickers“. (rialilly)

Reklama

Reklama