Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Těsně před Vánoci oznámí Ivaně (Tereza Kostková), která žije jen pro rodinu, její manžel Martin (Marián Miezga) věc, která jí zničí svátky, a o které ví jen jejich společná kamarádka Adriana (Dana Rogoz), rozvodová právnička. Ta se jako jediná z party nevdala a nemá děti. Žije sama, ale udržuje poměr se svým šéfem Filipem (Martin Hofmann). Další z party Ela (Andreea Vasile) je známá televizní moderátorka, která vede harmonický život s překladatelem knih Andrejem (Ondřej Sokol) a jejich desetiletými dvojčaty, no jej do doby než se nečekaně objeví její bývalá láska David (Ján Koleník). Partu uzavírá majitel restaurace Vláďa (Pavel Bartos), který se po rozvodě s Věrou (Soňa Norisová) podruhé oženil s mladší Broňou (Dominika Morávková). Po zkušenostech z minulého vztahu si nepřeje, aby jeho žena pracovala, tak Broňa dělá všechno pro to, aby se o jejích pracovních aktivitách nedozvěděl. Ela jí v tom pomáhá. Spleť tajemství, které mají mezi sebou nejen páry, ale i samotní přátelé, se začnou ještě víc zamotávat, když se na Adrianu obrátí manželka premiéra (Petra Vajdová) a chce svého muže (Jaroslav Plesl) opustit v čase předvolební kampaně… (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (145)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

V létě ti řeknu, jak se mám mi hodně připomínalo oba Šťastné nové roky - děj se taktéž točí okolo rodiny a mezilidských vztahů a rovněž disponuje mezinárodním hereckým obsazením. Podobně jako u ŠNR byl i zde viditelný (a slyšitelný) problém s postsynchrony. Příběhově nejde o nic neviděného, a i když se film věnuje několika problematikám najednou, ani jedna z nich člověka vyloženě nechytne. Nejvíce mě bavily Babčáková a Rogoz. Lepší dvě hvězdičky! ()

Maraboy odpad!

všechny recenze uživatele

Od první minuty je to neuvěřitelně jako pěst na oko uměle nastrojená sračka, scénář je tupej já Agáty Hanychové status. Herecké výkony otřesné. Úplně mě sere, jak jsou ty vztahy v českých filmech vykreslené, protože přece krize a rozvod je jedna velká sranda. Jo, tohle je mířené na diváky Ulice a podobných sraček, kde si na tohle odskočí z kuchyně do kina, úplně vypatlaná ženuška s ještě mokrým hadrem v ruce. Vizuální stránka filmu k zblití, sníh dodělaný v postprodukci, vůbec celá ta kompozice vánoc vypadá jak reklama na vánoční tarif od T-Mobile. No a ze všeho nejhorší je zvuk, celý je udělaný v postprodukci a působí to, jak když dělá lipsync vaše 9 letá dcera na TikToku. Protože to celé zní,jak Mexická telenovela. Jo a Martin Hofmann is the new Langmajer ? Tak nějak nám začal po filmech poprcávat. Prostě další hovno z české dílničky. Za tohle by režisérka měla dostat prospěšné práce. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

To, že se točí spousta česko- slovenských filmů, považuji za úplně normální, jen bych ocenil, kdyby to z valné většiny nebyly tupé kraviny. Nerozumím ale tomu, proč jsou do těchto snímků angažování ještě polští nebo chorvatští herci. Tentokrát přijela dokonce Nico v čele celé rumunské delegace a já začínám mít pocit, že tu dochází k oživení Varšavské smlouvy. Jinak jsem se dočkal očekávaného výsledku v podobě katastrofálního scénáře, příšerných dialogů a směsky fakt divných individuí. Byla to bída a hrůza, která se z mé strany vyhnula odpadu jen díky skvělému Martinu Hofmannovi. / Poučení: Pozor na překlepy, mohlo by se ti stát, že si nezaťukáš. 1*- ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Prehovorený na túto staršiu kino novinku. Viac asi slovenský film ako český ak rátam hercov. Ani taký koleník nechýbal. A veď dobre, ako komédia veľmi nie. Skôr sa tu riešili vzťahy a podobné kecy. Pesničky od Imt Smile nemali chybu. Čo sa ale týka obsahu tak ten je čistý priemer a existujú určite lepšie filmy na tento druh, ale zase aj horšie. Neurazilo ale ani nenadchlo. Možno v lete repete. Keď to malo takú skvelú vianočnú atmosféru, nemôžem ísť nižšie a možno si to dám aj v zime. 3* ()

ARIS 

všechny recenze uživatele

Tohle byla dvě hodiny trvající nuda! Špatný scénář, špatné postsynchrony! Nechci nosit dříví do lesa, vše podstané už napsali kolegové recenzenti.  Snad jen dva postřehy: Když ta právnička dostala housera, tak volala všem aby jí pomohli. Jak by se asi dostali dovnitř, když se nedokázala dopravit ani na záchod a stáhnout si kalhotky jak by jim asi odemkla! Přece všichni z té povedené partičky neměli klíče od jejího bytu!  A druhá věc. Když jí ten kolega právník vezl k autu na bobech, tak kde je vzal? Kde se v jejím bytě vzaly dětské boby? Když neměla děti, tak neměla důvod mít doma dětské boby.  To je jen nepatrná ukázka inteligence paní scénáristky!  Asi nejvíc nesympatická postava, byla ta premiérova žena. Nejprve chtěla polovinu z těch milionů, které si manžel "poctivě v politice nakradl" a když nic nedostala, tak ho z pomsty práskla fízlům.  Ale to je jen soukromý názor. Nemám rád zlatokopky a nemám rád když někdo někoho udává.  Z podřadnou, mizermou úrovní tohoto díla to nijak nesouvisí. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Nakrúcanie sa nezaobišlo bez drobných zranení. Dana Rogoz v priebehu jedného dňa dvom hercom vrazila do zubov, ďalšiemu natrhla peru a ešte aj omylom vytrhla zárubňu na dverách. (krasomama)
  • Scéna v sále, kde se nachází klavírní křídlo Petrof, se natáčela v hotelu Imperial v Karlových Varech. (soarka)
  • Natáčelo se v Bratislavě a v obci Malé Borové (Slovensko). (SONY_)

Reklama

Reklama