foto

Soňa Norisová

  • nar. 27.8.1973 (46 let)
    Malacky, Slovensko, Československo

Biografie

Soňa Norisová se narodila 27. 8. 1973 ve slovenských Malackách. Pochází z rodiny lékaře a učitelky. Trvale žije v Bratislavě, kde také vystudovala konzervatoř. Zde hostuje na několika divadelních scénách a kromě toho zpívá a dabuje. Má syna Michaela.

Zahrála si ve filmech REBELOVÉ (2001), kde hrála se svojí sestrou Zuzanou Norisovou, nebo TICHO PO BOUŘCE (2001). V dnešní době např. hraje ve slovenské verzi ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ. V letech 2002 – 2005 se úspěšně věnovala dabingu v televizním seriálu SUE THOMAS: F.B.EYE, kde namluvila hlavní hrdinku.

V srpnu 2007 si zahrála na Shakespearovských slavnostech ve hře AKO SA VÁM PÁČÍ (JAK SE VÁM LÍBÍ).

Jana "Jennyx" Chaloupková

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ten, kdo tě miloval
2015 Americké dopisy (TV film)
2013 Sníh
2012 Ve stínu
2011 Policie Modrava (TV film)
2008 V poli
2007 Václav
2006 Zima kúzelníkov (TV film)
2001 Rebelové
2000 Ticho po búrke (TV film)
1997 Zlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlas (TV film)
1996 Modrá ruža (TV film)
Čierna ovca (TV film)
1995 Dobrá správa (TV film)
1994 Spoveď (TV film)

TV seriály

2020 Hniezdo (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Červené pásky (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2019 Policie Modrava (TV seriál)
Návrat z Austrálie (S03E08)
Vyhaslý případ (S03E07)
Neznámý útočník (S03E06)
další epizody (8)
2018 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Dokud nás smrt nespojí (S02E12)
Když řádí zubatá (S02E11)
Pro věčnou slávu (S02E10)
další epizody (12)
2017 Policie Modrava (TV seriál)
Žena, která odešla před obědem (S02E08)
Vražda u plavebního kanálu (S02E07)
Hajný, který zmizel (S02E06)
další epizody (8)
2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Zločiny na pokračování (S01E15)
Recept na smrt (S01E14)
Běžné rituály (S01E13)
další epizody (15)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Případ ukradené krasavice (S01E15)
Blondýnka na hřbitově (S01E14)
Jak málo stačilo (S01E13)
další epizody (15)
2014 Dr. Ema (TV seriál)
Sestry (E10)
Volanie o pomoc (E09)
Workoholik (E08)
další epizody (10)
Škoda lásky (TV seriál)
Zamilovaná (S02E07)
2012 Mesto tieňov (TV seriál)
Biele mäso (S02E10)
Vražedná sieť (S02E09)
Sladká smrť (S02E08)
další epizody (10)
2011 Zlomok sekundy (TV seriál)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Hon na legendu (E09)
Přešlapy (TV seriál)
Šťastné a veselé (S03E13)
Dámská jízda (S03E12)
Život jde dál (S03E11)
další epizody (26)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Dokonalý muž (E09)
Přešlapy (TV seriál)
Chci jen tebe (S01E13)
Chci ještě šanci (S01E12)
Chci žít jinak (S01E11)
další epizody (13)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Nebezpečné vzťahy (S01E10)
Sériový vrah (S01E09)
Únos (S01E08)
další epizody (10)
Panelák (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Duet (S05E06)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Dokumentární

2018 Pavol Hammel 70 (koncert)
2016 Richard Müller: Nepoznaný
2015 V slepých uličkách (koncert)
2011 ...a já, Katarína Kolníková

Hudební videoklipy

2018 Michal Hrůza ft. Anna K. - Ten, kdo tě miloval (hudební videoklip) - a.z.

Divadelní záznam

2014 Polooblačno (divadelní záznam)
2011 Generál (divadelní záznam)
Hra o láske (divadelní záznam)
2008 Rodinné striebro (divadelní záznam)
2004 Jááánošííík (divadelní záznam)
2000 Tata (divadelní záznam)
1999 Ako som vstúpil do seba (divadelní záznam)
1994 Štedrý divadelný večer (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2020 U vás doma (TV pořad)
2016 Zlaté časy (TV pořad)
2010 Kinorama (TV pořad)
2009 Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)
Uvoľnite sa, prosím (TV pořad)
2007 Takí sme boli (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2003 Volejte Novu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(76)