foto

Soňa Norisová

  • nar. 27.8.1973 (44 let)
    Malacky, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Soňa Norisová se narodila 27. 8. 1973 ve slovenských Malackách. Pochází z rodiny lékaře a učitelky. Trvale žije v Bratislavě, kde také vystudovala konzervatoř. Zde hostuje na několika divadelních scénách a kromě toho zpívá a dabuje. Má syna Michaela.

Zahrála si ve filmech REBELOVÉ (2001), kde hrála se svojí sestrou Zuzanou Norisovou, nebo TICHO PO BOUŘCE (2001). V dnešní době např. hraje ve slovenské verzi ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ. V letech 2002 – 2005 se úspěšně věnovala dabingu v televizním seriálu SUE THOMAS: F.B.EYE, kde namluvila hlavní hrdinku.

V srpnu 2007 si zahrála na Shakespearovských slavnostech ve hře AKO SA VÁM PÁČÍ (JAK SE VÁM LÍBÍ).

Jana "Jennyx" Chaloupková

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ten, kdo tě miloval
2015 Americké dopisy (TV film)
2014 Polooblačno (divadelní záznam)
2013 Sníh
2012 Ve stínu
2011 Generál (divadelní záznam)
Hra o láske (divadelní záznam)
Policie Modrava (TV film)
2008 Rodinné striebro (divadelní záznam)
V poli
2007 Václav
2006 Zima kúzelníkov (TV film)
2004 Jááánošííík (divadelní záznam)
2001 Rebelové
2000 Tata (divadelní záznam)
Ticho po búrke (TV film)
1999 Ako som vstúpil do seba (divadelní záznam)
1997 Zlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlas (TV film)
1996 Modrá ruža (TV film)
Čierna ovca (TV film)
1995 Dobrá správa (TV film)
1994 Spoveď (TV film)
Štedrý divadelný večer (divadelní záznam)

TV seriály

2018 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Dokud nás smrt nespojí (S02E12)
Když řádí zubatá (S02E11)
Pro věčnou slávu (S02E10)
další epizody (12)
2017 Policie Modrava (TV seriál)
Žena, která odešla před obědem (S02E08)
Vražda u plavebního kanálu (S02E07)
Hajný, který zmizel (S02E06)
další epizody (8)
2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Zločiny na pokračování (S01E15)
Recept na smrt (S01E14)
Běžné rituály (S01E13)
další epizody (15)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Případ ukradené krasavice (S01E15)
Blondýnka na hřbitově (S01E14)
Jak málo stačilo (S01E13)
další epizody (15)
2014 Dr. Ema (TV seriál)
Sestry (E10)
Volanie o pomoc (E09)
Workoholik (E08)
další epizody (10)
Škoda lásky (TV seriál)
Zamilovaná (S02E07)
2012 Mesto tieňov (TV seriál)
Biele mäso (S02E10)
Vražedná sieť (S02E09)
Sladká smrť (S02E08)
další epizody (10)
2011 Zlomok sekundy (TV seriál)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Hon na legendu (E09)
Přešlapy (TV seriál)
Šťastné a veselé (S03E13)
Dámská jízda (S03E12)
Život jde dál (S03E11)
další epizody (26)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Dokonalý muž (E09)
Přešlapy (TV seriál)
Chci jen tebe (S01E13)
Chci ještě šanci (S01E12)
Chci žít jinak (S01E11)
další epizody (13)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Nebezpečné vzťahy (S01E10)
Sériový vrah (S01E09)
Únos (S01E08)
další epizody (10)
Panelák (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Duet (S05E06)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Dokumentární

2016 Richard Müller: Nepoznaný
2015 Koncert pre Kamila Peteraja (koncert)
2011 ...a já, Katarína Kolníková

TV pořady

2016 Zlaté časy (TV pořad)
2010 Kinorama (TV pořad)
2009 Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)
Uvoľnite sa, prosím (TV pořad)
2007 Takí sme boli (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2003 Volejte Novu (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace